Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer
Inleiding
Boven/onder de grond?
Plaatsing door montagedienst
Laat alles zien

Met een lamellendek op uw zwembad hoeft u het zwembad niet meer afzonderlijk met een zomerafdekking of winterafdekking af te dekken. Daarnaast geeft het een luxe uitstraling aan uw zwembad. Het roldeck wordt automatisch bediend en daarom hoeft u het niet meer met de hand af te rollen. Dit scheelt een hoop werk. Daarnaast is het ook veiliger.

Zwembad roldeck boven of onder de grond

Bij een roldeck heeft u de keuze waar het geplaatst wordt. Bij een polyester zwembad is het bijvoorbeeld mogelijk om een lamellendek in de bak te verwerken, waardoor het mechanisme niet zichtbaar is. Ook kan de bak in het zwembad geplaatst worden. Liever een roldeck boven de grond? Dan wordt deze op de rand geplaatst van het inbouw zwembad.

lamellenafdekking

Zwembad rolluik geplaatst door onze montagedienst

Rhodos Wellness is al jaren gespecialiseerd in de plaatsing van lamellendekken op zwembaden. Dit tot volle tevredenheid van de zwembadeigenaren. In de basis is een roldeck duurder dan standaard winter- of zomerafdekkingen, maar doordat het geautomatiseerd en kwalitatief beter is, is het de moeite waard. Meer informatie?

Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer