Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Sauna kopen

Stel je een sauna voor die niet alleen een bron van ontspanning is na een lange dag, maar ook een plek van samenzijn en welzijn in je eigen huis. Bij Rhodos beseffen we dat het kiezen van een sauna veel meer is dan slechts een aankoop; het is een investering in kwaliteit van leven, comfort en het scheppen van onvergetelijke momenten van rust.

Elke sauna weerspiegelt jouw persoonlijke smaak en manier van leven. Of je nu de voorkeur geeft aan de privacy van een binnensauna of de luxe van een buitensauna, Rhodos staat klaar om jouw droom werkelijkheid te maken. Ons gevarieerde aanbod is het resultaat van onze overtuiging in een persoonlijke aanpak, met jou aan het roer.

Van droom tot sauna

In het realiseren van jouw ideale sauna staan jouw verlangens centraal. We begeleiden je soepel door elke fase van het proces, gesteund door onze uitgebreide ervaring. Jouw droomsauna wordt werkelijkheid, gecombineerd met stijl, functionaliteit en duurzaamheid, helemaal zoals jij voor ogen hebt.

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Waarom een Sauna van Rhodos?

  • Rhodos is de Sauna Specialist - al sinds 1993
  • Specialisten met passie voor maatwerk
  • Al meer dan 1.000 sauna's geplaatst
  • Sauna's installeren doen we in heel Nederland
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Sauna thuis gemonteerd door onze Monteurs

Met meer dan 1.000 geplaatste sauna’s, weten we hoe we een mooi project afronden. Onze monteurs doen iedere keer weer hun uiterste best om aan uw wensen en eisen te voldoen. Vooraf komen we altijd even kijken en meten, om zeker te weten dat de sauna past. Zo komen onze monteurs bij de installatie niet voor verrassingen te staan.

Wilt u een sauna in de tuin? Ook dat is mogelijk. Onze monteurs zien erop toe dat de sauna op de juiste manier geïnstalleerd wordt, zodat weersomstandigheden geen negatieve invloed op de sauna kunnen hebben.

Bezoek onze showroom

Ontdek de wereld van sauna’s in onze showroom van ruim 2600 m2, waar kwaliteit en inspiratie samenkomen. Ervaar de diversiteit aan stijlen en materialen uit ons assortiment en laat je door onze specialisten adviseren om jouw droomsauna te realiseren.

Een bezoek aan onze ruime showroom is meer dan een kijkje nemen; het is een stap richting meer ontspanning en plezier.

Bekijk onze showroom Stel een vraag

Sauna kopen bij Rhodos Wellness

De eindeloze mogelijkheden van onze Sauna’s

Zoals de titel al zegt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Binnensauna, of toch liever een buitensauna? Daarnaast heeft u keuze uit de beste houtsoorten, saunakachels en nog meer toebehoren. Door onze ervaring hebben wij een assortiment samengesteld waarvan we weten dat dit aansluit op eigenlijk alle wensen.

Sauna kopen voor binnen? Bekijk het in onze Winkel

Een sauna kopen doet u voor de lange termijn. Daarom is het belangrijk om vooraf het beste advies te krijgen. In onze winkel in Oldebroek, onder Zwolle, hebben wij meer dan 20 sauna’s en infrarood sauna’s staan. Deze kunt u ervaren of zelfs testen. Ook hebben wij de nieuwste concepten staan: Barrel sauna’s en Luna buitensauna’s. Prachtig in uw tuin en in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Meer weten? Bekijk onze sauna adviespagina.

Offerte aanvragenBekijk onze adviespagina

Voordelen van een eigen sauna

Een sauna zorgt voor rust en ontspanning. Stress is één van de grootste veroorzakers van ziekte en daarom kan een sauna u helpen, door uw weerstand te verhogen en u volledig te laten ontspannen. Mensen die last hebben van astma of bronchitis zullen ook baat hebben bij de intense warmte en vochtigheid, en dus is een sauna goed voor de gezondheid.

Wat kost een sauna thuis? Alles in één overzicht.

De prijs van een sauna is volledig afhankelijk van de wensen en het type sauna dat u wilt. Daarom is het lastig om vooraf een specifieke prijs door te geven. Wel kunnen wij een inschatting geven, voor uw beeldvorming. Wel zo handig bij de oriëntatie voor een sauna thuis. De prijzen zoals hieronder genoemd zijn indicatief. Voor een specifieke prijs kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Type SaunaVanaf prijs saunaGeschikt voor
Standaard binnensauna€3.500Binnen
Sauna op maat€7.500Binnen & Buiten
Barrelsauna€5.000Buiten
Buitensauna€10.000Buiten
Combi sauna€10.000Binnen

Let op: genoemde prijzen zijn exclusief montage en indicatief. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wij geven u advies!

Een sauna kiezen kan lastig zijn. Daarom geven we graag vrijblijvend advies. Beantwoord een paar vragen en wij nemen contact op.

Gebruik Configurator

Ruim aanbod van de Beste Sauna's