Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Afspraak maken in onze showroom

Onze showroom is gewoon zonder afspraak te bezoeken. Wilt u toch liever een afspraak met een specialist inplannen? Dan kunt u via deze pagina direct een afspraak in onze winkel inplannen. Tijdens de fysieke afspraak neemt een collega u mee door onze showroom en laat u alle mogelijkheden zien en ervaren. Ook kunnen we tijdens of na het gesprek een offerte op maat opstellen voor uw zwembad, buitenspa, sauna, fitness of andere producten.

Plan vrijblijvend een afspraak

Vraag en antwoord

Waar is de showroom gevestigd?

Onze showroom is centraal gelegen en gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 241-A, 8096 BK in Oldebroek (15 min. onder Zwolle).

Wat als ik over meerdere productgroepen advies wil?

Als u over meerdere productgroepen advies wil, kiest u uit 1 van de productgroepen. Geef in de toelichting aan over welke productgroepen u nog meer advies zou willen. Onze collega behandelt deze dan ook.

Hoe kan ik een afspraak annuleren of verzetten?

Kan de afspraak toch niet doorgaan, dan kunt u in de bevestigingsmail de afspraak annuleren of verzetten. Als u de afspraak verzet, wordt u automatisch bij dezelfde collega op het gekozen tijdstip ingepland. Wij vragen u een afspraak hooguit een aantal uur van tevoren te annuleren.

Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer