Showroom gesloten 0525 - 63 16 18
Nu mogelijk: deskundig online advies van een specialist. plan vrijblijvend een online video adviesgesprek in

Afspraak maken voor videobellen

Door de corona maatregelen is onze showroom gesloten en kunnen we u hier helaas niet van advies voorzien. Als vervanging hiervoor bieden we de mogelijkheid om online een adviesgesprek in te plannen. Dit doen we via Google Meet. Hiervoor heeft u geen Google account nodig. Tijdens het videogesprek neemt een collega u mee door onze showroom en laat alle mogelijkheden zien. Ook kunnen we tijdens of na het gesprek een offerte op maat opstellen voor uw zwembad, jacuzzi, sauna, fitness of andere producten.

Plan vrijblijvend een online afspraak

Vraag en antwoord

Heb ik een Google account nodig voor het videogesprek?

Nee, u heeft geen Google account nodig om toegang tot het videogesprek te krijgen. U kunt toegang krijgen door de link in de bevestigingsmail te openen op het afgesproken tijdstip. Heeft u wel een Google account? Download dan de Google Meet app.

Wat als ik over meerdere productgroepen advies wil?

Als u over meerdere productgroepen advies wil, kiest u uit 1 van de productgroepen. Geef in de toelichting aan over welke productgroepen u nog meer advies zou willen. Onze collega behandelt deze dan ook.

Hoe kan ik een afspraak annuleren of verzetten?

Kan de afspraak toch niet doorgaan, dan kunt u in de bevestigingsmail de afspraak annuleren of verzetten. Als u de afspraak verzet, wordt u automatisch bij dezelfde collega op het gekozen tijdstip ingepland. Wij vragen u een afspraak hooguit een aantal uur van tevoren te annuleren.

Nu mogelijk: deskundig online advies van een specialist. plan vrijblijvend een online video adviesgesprek in