Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Wij gaan binnenkort verhuizen: profiteer snel van kortingen op onze voorraad en showmodellen. Lees meer

Zwembaden

Zwembad kopen van verschillende materialen bij Rhodos

Een zwembad in de tuin is een droom van velen. Genieten van uw eigen zwembad met het gezin of met vrienden. Natuurlijk is het lastig om meteen te bepalen welk type het best bij u en uw wensen past. Er zijn verschillende soorten, en iedere soort heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Al meer dan 20 jaar bouwen wij de mooiste zwembaden door heel Nederland. Door onze ervaring, kunnen wij u voorzien van het beste advies.

Zwembad kopen in verschillende vormen en maten

Bij de aanschaf van een zwembad zijn een aantal dingen heel belangrijk. Allereerst zijn dit de vorm en de maat. Bij een aantal soorten is dit helemaal zelf te bepalen en bij andere soorten is dit vooraf bepaald door de fabrikant. Onze specialisten kunnen u helpen bij het maken van een goede keuze, zodat u jaren plezier gaat hebben van het zwembad.

Waarom een zwembad van Rhodos?

  • Al ruim 1.000 geplaatste zwembaden
  • Eigen Montagedienst voor het bouwen
  • Het beste advies van onze Specialisten
  • Vele voorbeelden in onze Winkel in Oldebroek
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Welk Rhodos zwembad past het beste bij u?

De keuzemogelijkheden bij Rhodos zwembaden zijn eindeloos. Zo bestaat ons assortiment uit bijvoorbeeld houten zwembaden, polyester zwembaden, stalen zwembaden, polypropyleen zwembaden en bouwkundige zwembaden. Daarnaast bouwen we sinds een aantal jaren unieke concepten: Laghetto zwembadenInfinit’eau zwembaden. Dit is een modulair zwembad, die zo groot gemaakt kan worden als u zelf wilt.

Een zwembad in de tuin schaft u voor een hele lange tijd aan. Daarom is de juiste keuze maken vaak lastig. Hoe schaft u iets aan waar u over meer dan 10 jaar nog plezier van heeft? Onze specialisten helpen u daar graag mee.

Inbouw zwembad laten plaatsen

Een inbouw zwembad of opbouw zwembad in de tuin is mooi, maar moet ook geplaatst worden. Wanneer u zelf handig bent, is een zelfbouw zwembad geschikt. Bent u dit niet? Dan is het wel fijn dat het voor u gebouwd wordt. Dit kan volledig uit handen genomen worden door onze eigen montagedienst. Onder montage verstaan wij: de constructie plaatsen, het zwembad opbouwen, de liner plaatsen en de apparatuur aansluiten. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij slechts een paar van deze werkzaamheden uitvoeren.

Zwembad toebehoren om het af te maken

Natuurlijk zijn er producten die écht iets toevoegen aan uw zwembad. Zo zorgt een zwembadrobot ervoor dat u nooit meer zelf de bodem en wand hoeft schoon te maken. Een zwembad warmtepomp laat u altijd in warm zwembadwater zwemmen – tot wel 30 graden. Geen zin om zelf chemicaliën toe te voegen? Daarvoor hebben we zelfs zwembad automatisering. Bekijk alles voor zwembad automatisering.

Zwembad offerte aanvragenZwembad adviespagina

Gardipool houten zwembad in de tuin? Rhodos.nl

Kosten zwembad aanleggen – alle zwembad prijzen in één overzicht

De kosten kunnen erg uiteen lopen. De verschillende soorten hebben ook allemaal hun eigen kostenplaatje. Hieronder een overzicht van de zwembad prijzen – deze zijn indicatief. De prijs zal uiteindelijk mede bepaald worden door de toebehoren die worden gekozen. Denk hierbij aan het type zoutelektrolyse of chloorsysteem, maar ook het type warmtepomp, lamellendek en nog veel meer. Lees hier alles over een zwembad kopen.

Soort zwembadLeverbaar vanafInbouw/opbouw
Houten zwembad€ 5.000Inbouw & opbouw
Polyester zwembad€ 15.000Inbouw
Infinit’eau zwembad€ 8.000Inbouw
Bouwkundig zwembad€ 15.000Inbouw
Stalen zwembad€ 2.000Inbouw & opbouw

Let op: de genoemde prijzen zijn indicatief en dus niet bindend.

Aanbevolen: 4 inspirerende zwembad trends in 2022

Welk zwembad past bij u?

Wij helpen u kiezen!

Door de vele mogelijkheden kan een keuze maken lastig zijn. Wij helpen u bij de keuze met onze nieuwe Configurator! Beantwoord een aantal vragen en wij geven advies op maat.

Gebruik de configurator

Bekijk ons volledige zwembad assortiment

Van houten zwembad tot Polyester zwembad en van zwembadrobot tot chloorsystemen

Wij gaan binnenkort verhuizen: profiteer snel van kortingen op onze voorraad en showmodellen. Lees meer