Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Zwembaden

Stel je een zwembad voor dat niet alleen verkoeling biedt op warme dagen, maar ook een centraal punt van samenzijn vormt in je tuin. Bij Rhodos begrijpen we dat de beslissing voor een zwembad verder gaat dan alleen een aankoop; het is een keuze voor kwaliteit, comfort en het creëren van waardevolle momenten.

Elk zwembad is een unieke weerspiegeling van persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Of je voorkeur nu uitgaat naar de intimiteit van een binnenzwembad of de vrijheid van een buitenzwembad, Rhodos is er om jouw unieke visie tot leven te brengen. We bieden een gevarieerd aanbod, omdat we geloven in een persoonlijke benadering waarbij jij de regie houdt.

Van droom tot zwembad

Bij de realisatie van jouw zwembad staan jouw wensen voorop. We begeleiden je naadloos door elke stap, waarbij onze jarenlange expertise garant staat voor een zorgeloos proces. Jouw droomzwembad komt tot leven met een combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid, precies zoals jij het voor ogen hebt.

Waarom een zwembad van Rhodos?

  • Al ruim 1.000 geplaatste zwembaden
  • Bouw en planning volledig in eigen beheer
  • Het beste advies van onze specialisten
  • Expert sinds 1993
  • Eigen servicedienst voor onderhoud en nazorg
Bekijk onze projecten

Welk Rhodos zwembad past het beste bij jou?

Kies je voor de natuurlijke uitstraling van een houten zwembad of ga je voor de duurzaamheid en maatwerk van een bouwkundig zwembad? Elk biedt zijn eigen charme en mogelijkheden. Terwijl een houten zwembad warmte en rustieke elegantie in je tuin brengt, biedt een bouwkundig zwembad ongeëvenaarde duurzaamheid en de vrijheid om bijna elke vorm en grootte te realiseren die je maar wenst.

En dan de locatie: wordt het een binnenzwembad voor het hele jaar door comfort, onafhankelijk van het weer, of kies je voor een buitenzwembad om volop te genieten van de zomerzon en buitenlucht? Onze specialisten begrijpen dat dit geen gemakkelijke keuzes zijn en staan klaar om samen met jou de perfecte match te vinden, zodat jouw zwembad jarenlang plezier en ontspanning biedt.

Inbouw zwembad laten plaatsen

Een inbouw zwembad of opbouw zwembad in de tuin is mooi, maar moet ook geplaatst worden. Wanneer u zelf handig bent, is een zelfbouw zwembad geschikt. Bent u dit niet? Dan is het wel fijn dat het voor u gebouwd wordt. Dit kan volledig uit handen genomen worden door onze eigen montagedienst. Onder montage verstaan wij: de constructie plaatsen, het zwembad opbouwen, de liner plaatsen en de apparatuur aansluiten. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij slechts een paar van deze werkzaamheden uitvoeren.

Zwembad toebehoren om het af te maken

Natuurlijk zijn er producten die écht iets toevoegen aan uw zwembad. Zo zorgt een zwembadrobot ervoor dat u nooit meer zelf de bodem en wand hoeft schoon te maken. Een zwembad warmtepomp laat u altijd in warm zwembadwater zwemmen – tot wel 30 graden. Geen zin om zelf chemicaliën toe te voegen? Daarvoor hebben we zelfs zwembad automatisering. Bekijk alles voor zwembad automatisering.

Zwembad offerte aanvragenZwembad adviespagina

Gardipool houten zwembad in de tuin? Rhodos.nl

Bezoek onze showroom

Ontdek de wereld van zwembaden in onze showroom van ruim 2600 m2, waar kwaliteit en inspiratie samenkomen. Ervaar de diversiteit aan stijlen en materialen uit ons assortiment en laat je door onze specialisten adviseren om jouw droomzwembad te realiseren.

Een bezoek aan onze ruime showroom is meer dan een kijkje nemen; het is een stap richting meer ontspanning en plezier.

Bekijk onze showroom Stel een vraag

Kosten zwembad aanleggen – alle zwembad prijzen in één overzicht

De kosten kunnen erg uiteen lopen. De verschillende soorten hebben ook allemaal hun eigen kostenplaatje. Hieronder een overzicht van de zwembad prijzen – deze zijn indicatief. De prijs zal uiteindelijk mede bepaald worden door de toebehoren die worden gekozen. Denk hierbij aan het type zoutelektrolyse of chloorsysteem, maar ook het type warmtepomp, lamellendek en nog veel meer. Lees hier alles over een zwembad kopen.

Soort zwembadLeverbaar vanafInbouw/opbouw
Houten zwembad€ 5.000Inbouw & opbouw
Infinit’eau zwembad€ 10.000Inbouw
Bouwkundig zwembad€ 25.000Inbouw
Stalen zwembad€ 2.000Inbouw & opbouw

Let op: de genoemde prijzen zijn indicatief en dus niet bindend.

Aanbevolen: 4 inspirerende zwembad trends in 2023

Welk zwembad past bij u?

Wij helpen u kiezen!

Door de vele mogelijkheden kan een keuze maken lastig zijn. Wij helpen u bij de keuze met onze nieuwe Configurator! Beantwoord een aantal vragen en wij geven advies op maat.

Gebruik de configurator

Bekijk ons volledige zwembad assortiment

Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer