Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Bouwkundig zwembad

Bouwkundig zwembad bouwen in uw eigen achtertuin

Een bouwkundig zwembad van Rhodos staat voor maatwerk en kwaliteit. Het is een duurzame keuze, waarbij gebruik wordt gemaakt van robuuste materialen zoals beton en verstevigende polystyreen bouwblokken. Deze bouwblokken zijn niet alleen lichtgewicht en makkelijk te hanteren, maar zorgen ook voor uitstekende isolatie. Dit type zwembad kan volledig naar jouw buiten- of binnenruimte worden vormgegeven, waarbij elk detail nauwkeurig wordt gepland en uitgevoerd.

Waar duurzaamheid en uitstraling samenkomen

Bij Rhodos begrijpen we dat een zwembad meer is dan alleen een constructie; het is een plek van ontspanning en samenzijn. Daarom combineren we in onze bouwkundige zwembaden duurzaamheid met esthetiek, om een serene en uitnodigende sfeer te creëren. Al sinds 1993 bouwen we de mooiste zwembaden, die naadloos aansluiten bij de wensen van onze klanten. Nieuwsgierig?

Stel een vraag Bekijk onze projecten

Voordelen van een bouwkundig zwembad

 • Maatwerk: volledig aangepast aan je wensen
 • Duurzaamheid: lange levensduur door een bewezen bouwmethode
 • Waarde: verhoogt de waarde van je woning aanzienlijk
 • Kwaliteit: gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal

Volledig gebouwd door ons eigen team

Alle bouwkundige zwembaden bouwen we volledig in eigen beheer. Daardoor kunnen we je van ontwerp tot oplevering volledig ontzorgen. Je wil namelijk niet de projectleider worden van je eigen zwembad.

Ons ervaren team zorgt voor kwaliteit, tijdige oplevering en persoonlijke aandacht voor jouw wensen. Zo bouwen we aan jouw droomzwembad. Benieuwd hoe we dat doen, volgens ons bewezen stappenplan?

Bekijk hier hoe we zwembaden van A tot Z bouwen.

Een bouwkundig zwembad afmaken met toebehoren

U wilt natuurlijk zo min mogelijk druk zijn met het onderhoud van uw bouwkundige zwembad, om maximaal te kunnen genieten. Met een goed chloorsysteem zorgt u ervoor dat de waterbalans altijd op orde is. Daarnaast kan een zwembadrobot al het vuil uit uw zwembad halen, zodat het altijd schoon is. Is het zwembadwater te koud? Verwarm dit dan tot hoge temperaturen met een zwembad warmtepomp.

Complete luxe in uw tuin

Een bouwkundig zwembad in de tuin geeft niet alleen een luxe uitstraling aan uw tuin, het biedt ook nog eens verfrissing tijdens de warme zomerdagen. Maak het geheel af met een prachtige buitendouche en u houdt uw zwembad ook nog eens vrij van vuil dat van het lichaam komt.

Bekijk alle zwembad toebehoren

Bouwkundig zwembad prijs – alle bouwkundige zwembad kosten in één overzicht

In dit overzicht zijn alle prijzen overzichtelijk weergegeven. Het kan lastig zijn om vooraf te bepalen wat een bepaald type zwembad precies gaat kosten. Daarom hebben wij pakketten samengesteld, om u volledig te ontzorgen. Prijzen zijn inclusief alles (betonplaat, bouw, installatie, techniek, zwembadfolie en meer). U hoeft hiermee niks zelf te regelen. Op zoek naar een goedkopere oplossing? Bekijk dan eens onze houten zwembaden. Deze hebben geen betonplaat nodig en kunnen binnen een veel kortere tijd gebouwd worden. Een bouwkundig zwembad is in de basis verkrijgbaar vanaf 15.000 euro. Vraag vrijblijvend een offerte op.

Afmetingen zwembadPrijs inclusief aanleg/installatie
600 x 300 x 150 cm€ 31.900
700 x 350 x 150 cm€ 34.100
800 x 400 x 150 cm€ 37.700
1000 x 400 x 150 cm€ 43.400
1000 x 500 x 150 cm€ 45.900
1200 x 400 x 150 cm€ 45.400
1200 x 600 x 150 cm€ 57.300

Let op: constructie, plaatsing en grondwerken zijn variabelen in de offerte en zijn afhankelijk van locatie en bereikbaarheid.

Een bouwkundig zwembad kopen in 4 stappen

 1. Bezoek onze Winkel van 2600 m2

  Hier begint het. In onze winkel van ruim 2600 m2 kunnen wij u voorzien van het beste advies bij de keuze voor een zwembad. Na binnenkomst bieden wij u wat te drinken aan en kunt u op uw gemak rondkijken.

 2. Een adviesgesprek met onze specialist

  Een adviesgesprek met één van onze specialisten is ervoor bedoeld om de beste keuze te maken voor een zwembad dat voldoet aan uw wensen en eisen. Het is natuurlijk een investering die lang mee moet gaan en waar u bovenal plezier van wilt hebben.

 3. De bouw en installatie van het zwembad

  De keuze voor een zwembad is gemaakt, ook de toebehoren zijn uitgezocht en de bouw kan beginnen. Onze montagedienst draagt volledige zorg voor de bouw en installatie, vaak in samenwerking met een hovenier. De apparatuur wordt aangesloten en is klaar voor gebruik.

 4. Aflevering van het bouwkundige zwembad

  Onze montagedienst legt u uit hoe de apparatuur werkt en de hovenier heeft het geheel strak afgewerkt. Een prachtplaatje! Alleen nog een foto maken voor onze website en ons werk zit erop. U kunt vanaf nu genieten van uw eigen bouwkundige zwembad!

Maak kennis met Bernard van Rhodos - Rhodos.nl

Bernard Huisman

De eerste stap naar je eigen droomzwembad? We snappen dat het moeilijk kan zijn. Ik help je daarom graag verder tijdens het oriënteren. Zo weet je zeker dat je de juiste stappen zet. Neem vrijblijvend contact met ons op via de knop hieronder.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer