Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Wij gaan binnenkort verhuizen: profiteer snel van kortingen op onze voorraad en showmodellen. Lees meer

Bouwkundig zwembad

Bouwkundig zwembad bouwen in uw eigen achtertuin

Een bouwkundig zwembad wordt doorgaans opgebouwd uit zwembad bouwblokken. Hiermee kunt u zelf de vorm en de afmetingen bepalen. Een bouwkundig zwembad geeft u veel vrijheid in de bouw. Rhodos kan voor u de hele bouw verzorgen, of u kunt dit zelf doen. Hierbij kunnen wij het proces ondersteunen en later de apparatuur aansluiten, indien gewenst.

Bouwkundig zwembad bouwen zoals u dat wilt

Rechthoekig zwembad, vierkant zwembad of een andere vorm? Alles is mogelijk met een bouwkundig zwembad. De zwembad betonblokken zijn opgebouwd uit piepschuim en daarom makkelijk in elkaar te zetten. Hierin wordt vervolgens het beton gegoten. Als sinds 1993 bouwt Rhodos de mooiste bouwkundige zwembaden. Nieuwsgierig?

Ik wil een persoonlijke offerte Ik wil meer informatie

Infinit'eau zwembad in de tuin? Rhodos.nl

Voordelen van een bouwkundig zwembad

 • Zelf de vorm en de afmetingen bepalen
 • Hoge isolatiewaarde van de wanden
 • Zelf de hoogte van het zwembad bepalen
 • Enorm lange levensduur
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Verschillende typen bouwkundige zwembaden

Onder bouwkundige zwembaden worden een aantal soorten verstaan. Allereerst de Infinit’eau zwembaden. Van deze modulaire zwembaden zijn de afmetingen per halve meter zelf te bepalen. Ook kunnen ze als complete set worden geleverd, met alle basis benodigdheden. Wel zijn Infinit’eau zwembaden alleen vierkant of rechthoekig te verkrijgen.

Het tweede type is een betonblokken zwembad. Hiermee bent u volledig vrij in het bepalen van de afmetingen en de vorm. Ook de hoogte is hierin vrij te bepalen – bij de Infinit’eau is dit 1,39 meter. Beide opties zijn ook zelfbouw zwembaden.

Bouwkundig zwembad prijs – alle bouwkundige zwembad kosten in één overzicht

In dit overzicht zijn alle prijzen overzichtelijk weergegeven. Het kan lastig zijn om vooraf te bepalen wat een bepaald type zwembad precies gaat kosten. Daarom hebben wij pakketten samengesteld, om u volledig te ontzorgen. Prijzen zijn inclusief alles (betonplaat, bouw, installatie, techniek, zwembadfolie en meer). U hoeft hiermee niks zelf te regelen. Op zoek naar een goedkopere oplossing? Bekijk dan eens onze houten zwembaden. Deze hebben geen betonplaat nodig en kunnen binnen een veel kortere tijd gebouwd worden. Een bouwkundig zwembad is in de basis verkrijgbaar vanaf 15.000 euro. Vraag vrijblijvend een offerte op.

Afmetingen zwembadPrijs inclusief aanleg/installatie
600 x 300 x 150 cm€ 31.900
700 x 350 x 150 cm€ 34.100
800 x 400 x 150 cm€ 37.700
1000 x 400 x 150 cm€ 43.400
1000 x 500 x 150 cm€ 45.900
1200 x 400 x 150 cm€ 45.400
1200 x 600 x 150 cm€ 57.300

Let op: constructie, plaatsing en grondwerken zijn variabelen in de offerte en zijn afhankelijk van locatie en bereikbaarheid.

Een bouwkundig zwembad afmaken met toebehoren

U wilt natuurlijk zo min mogelijk druk zijn met het onderhoud van uw bouwkundige zwembad, om maximaal te kunnen genieten. Met een goed chloorsysteem zorgt u ervoor dat de waterbalans altijd op orde is. Daarnaast kan een zwembadrobot al het vuil uit uw zwembad halen, zodat het altijd schoon is. Is het zwembadwater te koud? Verwarm dit dan tot hoge temperaturen met een zwembad warmtepomp.

Complete luxe in uw tuin

Een bouwkundig zwembad in de tuin geeft niet alleen een luxe uitstraling aan uw tuin, het biedt ook nog eens verfrissing tijdens de warme zomerdagen. Maak het geheel af met een prachtige buitendouche en u houdt uw zwembad ook nog eens vrij van vuil dat van het lichaam komt.

Bekijk alle zwembad toebehoren
Bouwkundig zwembad van Rhodos - Rhodos.nl

Bekijk de zwembaden in onze Webshop

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden op onze webshop

Infinit'eau zwembad door Rhodos - Rhodos.nl

Infinit'eau zwembaden

 • Afmetingen zelf bepalen
 • Levensduur van 70 jaar
 • Te leveren als complete set
Bekijk op de webshop
Bouwkundig zwembad van Rhodos - Rhodos.nl

Betonblokken zwembad

 • Zelf afmetingen & vorm bepalen
 • Hoge isolatiewaarde
 • Lichte piepschuim blokken
Bekijk op de webshop

Een bouwkundig zwembad kopen in 4 stappen

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  Hier begint het. In onze winkel van ruim 3000m2 kunnen wij u voorzien van het beste advies bij de keuze voor een zwembad. Na binnenkomst bieden wij u wat te drinken aan en kunt u op uw gemak rondkijken.

 2. Een adviesgesprek met onze specialist

  Een adviesgesprek met één van onze specialisten is ervoor bedoeld om de beste keuze te maken voor een zwembad dat voldoet aan uw wensen en eisen. Het is natuurlijk een investering die lang mee moet gaan en waar u bovenal plezier van wilt hebben.

 3. De bouw en installatie van het zwembad

  De keuze voor een zwembad is gemaakt, ook de toebehoren zijn uitgezocht en de bouw kan beginnen. Onze montagedienst draagt volledige zorg voor de bouw en installatie, vaak in samenwerking met een hovenier. De apparatuur wordt aangesloten en is klaar voor gebruik.

 4. Aflevering van het bouwkundige zwembad

  Onze montagedienst legt u uit hoe de apparatuur werkt en de hovenier heeft het geheel strak afgewerkt. Een prachtplaatje! Alleen nog een foto maken voor onze website en ons werk zit erop. U kunt vanaf nu genieten van uw eigen bouwkundige zwembad!

Wij gaan binnenkort verhuizen: profiteer snel van kortingen op onze voorraad en showmodellen. Lees meer