Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Zwembad automatisering

Zwembadrobots, zoutelectrolyse, zwembad doseerpompen en meer zwembad toebehoren.

Zwembad automatisering maakt u alles nog eenvoudiger. Een mooie toevoeging voor het zwembad in de tuin. Met zwembad toebehoren worden alle apparaten bedoeld die het gebruik van het zwembad vereenvoudigen en beter maken. Met ons brede assortiment weten we iedere klant blij te maken met maatwerk oplossingen, die volledig aansluiten bij de behoeften. Een zwembad op zoutbasis, die ook nog eens lekker verwarmd is? Geen enkel probleem.

Zwembad toebehoren als perfecte aanvulling

Of u nu een houten zwembad, polyester zwembad of bouwkundig zwembad heeft, de mogelijkheden voor toebehoren zijn eindeloos. Het gaat zelfs zo ver, dat het zwembad automatiseren ook een optie is. Nooit meer omkijken naar de waterbalans of het onderhoud – alles gaat vanzelf, tot de verwarming aan toe.

Zwembad chloordosering van Rhodos - Rhodos.nl

Bekijk ons hele assortiment zwembad toebehoren hieronder

Niet alleen voor zwembaden kunt u bij ons terecht, maar ook voor zwembad toebehoren. Uw zwembad verwarmen met een zwembad warmtepomp of inverter warmtepomp, of het water onderhouden met een zoutelectrolyse of automatische chloordosering? Alles is aanwezig in ons assortiment, om alles zo aangenaam mogelijk te maken. Klaar met het onderhoud van uw zwembad? Wellicht dat een zwembadrobot hierbij kan helpen. Voor een schoner zwembad is het ook goed om een buitendouche naast het zwembad te hebben. Hierdoor worden de zwembadwaarden minder aangetast.

Voordelen van Zoutelektrolyses

 • Schoner en goedkoper dan chloor
 • Makkelijk in te stellen en te bedienen
 • Geen irritaties meer op uw lichaam
 • Betere regulering van de pH-waarde
Meer over Zoutelektrolyse

Zoutelektrolyse voor de reiniging van het zwembad

Zoutelektrolyses worden steeds bekender. Niet voor niets stappen steeds meer klanten over op dit systeem. Zout is goedkoper dan chloor en werkt ook nog eens effectiever. Zo regelt een zoutelektrolyse de pH-waarde veel beter dan een doseersysteem met chloor. Ook levert zout minder irritaties op voor uw lichaam.

Kortom: zoutelektrolyses bieden veel voordelen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en kosten. Zout is namelijk goedkoper dan chloor.

Elektrische zwembadrobots voor de beste resultaten

Waarom zou u zelf het zwembad schoonmaken als u dit ook kunt laten doen? De tijd kunt u beter steken in genieten van uw zwembad, dan aan de waterrand staan met een stofzuiger. Met de nieuwste technologieën maken onze zwembadrobots uw zwembad perfect schoon.

In onze winkel in Oldebroek staan ruim 10 modellen opgesteld, die u kunt bekijken en testen. Wij adviseren dan ook om een langs te komen.

Voordelen van een zwembadrobot

 • Volledige reiniging van de zwembadbodem (en wanden)
 • Eenvoudig in gebruik en nauwkeurige reiniging
 • Licht en makkelijk uit het water te tillen
 • Voor zwembaden tot wel 15 meter lang
Meer over Zwembadrobots

Voordelen inverter warmtepomp zwembad

 • Energiebesparing tot wel 80%
 • Zuinigste methode voor zwembaden verwarmen
 • Bijna geruisloze warmtepomp
Meer over Inverter warmtepompen

Inverter warmtepomp zwembad: extreem zuinig

Een extreem zuinige manier om uw zwembad te verwarmen? Dan komt u al gauw uit bij een inverter warmtepomp. Door een speciale chip die het ideale toerental bepaalt, is het apparaat tot wel 80% zuiniger dan een aan/uit warmtepomp. Ieder jaar neemt de populariteit verder toe. Alle reden om er snel één aan te schaffen.

Weet u niet zeker welke inverter warmtepomp u nodig heeft? Gebruik snel en eenvoudig onze eigen configurator!

Zwembad warmtepomp – de beste merken

Een zwembad verwarmen kan op verschillende manieren. De manier die door ons het vaakst wordt toegepast, is met een zwembad warmtepomp. Hiermee verlengt u het zwembadseizoen tot ver in oktober en bent u niet afhankelijk van de zon, zoals dat bij andere verwarmingsmethoden vaak wel het geval is. Stel de temperatuur in die u graag wilt en de zwembad warmtepomp doet de rest.

Alleen de beste merken zijn opgenomen in ons assortiment, voor de beste verwarmingsprestaties.

Voordelen van een zwembad warmtepomp

 • Zwembad verwarmen tot wel 30 graden
 • Verleng het zwembadseizoen tot oktober
 • Geen zon nodig om effectief te verwarmen
Meer over Zwembad Warmtepompen

Voordelen van een buitendouche

 • Strakke en luxe toevoeging aan uw tuin
 • Meestal geschikt voor koud én warm water
 • Gemaakt van sterk staal
Meer over Buitendouches

Buitendouche als stijlvolle afwerking

Een stijlvolle buitendouche mag natuurlijk niet ontbreken bij een aangelegd zwembad. Om het zwembad mooi schoon te houden, is het aan te raden om voor het zwemmen te douchen onder de buitendouche. Ook na die tijd kunt u het chloor of zout van u afspoelen, met koud of warm water. Meer weten over onze buitendouches? Klik dan op ‘meer over buitendouches’.

Automatische chloordosering

Om iedere keer uw chloorwaarde in de gaten te houden is werk wat u beter kunt uitbesteden aan een systeem. Een systeem wat er 24 uur per dag voor zorgt dat de chloorwaarde goed is, en goed blijft. In die tijd kunt u genieten van uw zwembad, in plaats van bezig zijn met het onderhoud.

Eenvoudig in te stellen en meteen gebruiksklaar. De meegeleverde handleiding legt stap voor stap uit hoe u het apparaat moet installeren. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u doen.

Voordelen van Zwembad Chloordosering

 • Altijd de juiste Chloorwaarde
 • Geen omkijken naar het onderhoud
 • Heel gebruiksvriendelijk
Meer over Chloordosering
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer