Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Zwembad chloordosering

Automatische zwembad waterbehandeling; nooit meer omkijken het onderhoud.

Klaar met de chloorwaarde van uw zwembadwater? Continu meten, terwijl u eigenlijk betere dingen te doen hebt, zoals zwemmen in uw eigen zwembad. Daarvoor is zwembad chloordosering een uitkomst. Met een ingebouwde sensor wordt de chloorwaarde de hele dag door gemeten en, wanneer nodig, bijgestuurd. Zwembad chloordosering werkt 24 uur per dag en vermindert het chemicaliën verbruik.

Automatisch doseersysteem zwembad

Het automatische zwembad doseersysteem wordt bij de installatie van uw zwembad gehangen. Vanaf hier wordt het chloor toegevoegd aan het water. Ook wordt het meteen gemeten. Doordat de waarden met dit systeem altijd goed zijn, neemt de kans op irritaties af.

Zwembad chloordosering van Rhodos - Rhodos.nl

Voordelen automatische chloordosering

  • Geen omkijken meer naar de chloorwaarden
  • Besteed uw tijd aan zwemmen, in plaats van onderhoud
  • Slimme technieken die de chloorwaarden constant meten
  • Hoge kwaliteit voor de beste resultaten
Bekijk chloordosering op onze webshop

Hoe werkt automatische chloordosering voor het zwembad?

De basis van het automatische doseersysteem is vloeibaar chloor. Het systeem meet allereerst wat de huidige waarde van het zwembadwater is. Vervolgens wordt bepaald hoeveel chloor er moet worden toegevoegd. Automatische chloordosering zorgt er alleen voor dat de chloorwaarde geregeld wordt. Automatische chloordosering is geschikt voor inbouw zwembaden en opbouw zwembaden.

Wilt u ook de pH waarde regelen? Dan kan dat met een gecombineerd systeem of met een apart pH doseersysteem.

Automatische waterbehandeling zwembad voor chloor en pH

Automatische doseersystemen kunnen de chloorwaarde regelen, maar er zijn ook modellen die zowel de pH-waarde als de chloorwaarde kunnen regelen. Zo hoeft u niet meer om te kijken naar de pH-waarde en chloorwaarde in uw zwembad. Deze systemen werken met vloeibaar chloor en vloeibaar pH. De installaties kunnen door ons geïnstalleerd worden. We zorgen er dan voor dat alles gebruiksklaar wordt afgeleverd, zodat alles meteen werkt wanneer wij weggaan.

Offerte aanvragenInformatie aanvragen