Ma / Vr 9:00 - 17:30 | Za 9:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Inbouw zwembad

Inbouw zwembad in de tuin voor een luxe en strakke uitstraling.

Een inbouw zwembad is er in veel soorten, vormen en afmetingen. Door het grote aanbod is het vaak lastig om te bepalen welke het meest geschikt is voor u. Met meer dan 1.000 verkochte inbouw zwembaden, weten we inmiddels hoe we een zwembad kunnen selecteren die past bij uw wensen en eisen.

Inbouw zwembad kopen voor jarenlang plezier

Jarenlang plezier hebben van een zwembad in uw tuin, dat is waar we naar streven. Daarom willen we niet alleen een zwembad aanbieden die aan de afmetingen voldoet, maar die ook nog eens een hele lange levensduur heeft. Door onze ervaring hebben we een gevarieerd assortiment kunnen samenstellen met de beste soorten zwembaden.

Vrijblijvend informatie opvragenPrijs opvragen

Voordelen van een Inbouw zwembad

 • Levensduur tot wel 70 jaar
 • Verkrijgbaar in verschillende soorten
 • Gebouwd door een ervaren montagedienst
 • De hoogst mogelijke isolatiewaarde
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Wat is belangrijk bij het bouwen van een inbouw zwembad?

Het is belangrijk om te weten dat bij nagenoeg ieder type zwembad een betonplaat vereist is. Het enige type waar dit niet noodzakelijk is, is een houten zwembad. Daarnaast is het belangrijk om – wanneer er een betonplaat gestort moet worden – gebruik te maken van de juiste betonklasse (C20/25).

De betonplaat, en ook het zwembad, moeten nagenoeg waterpas zijn. Vlak daarom de bodem af en controleer of het echt waterpas is.

Snelle plaatsing? Kies een inbouw zwembad polyester

Een polyester zwembad wordt geleverd als volledige bak. Daardoor wordt de plaatsing van een polyester zwembad een stuk eenvoudiger, omdat het geheel niet opgebouwd hoeft te worden. De totale prijs is vaak wel hoger ten opzichte van andere soorten.

Een inbouw zwembad zelf bouwen is met de juiste tips goed mogelijk. Hier ondersteunt Rhodos dan ook graag in.

Over Polyester zwembaden

 • Hoogste kwaliteit Polyester voor een extreem lange levensduur
 • Uitgebreide mogelijkheden en opties
 • Inlooptrap is standaard inbegrepen
 • Duurder in aanschaf dan andere soorten

Maak een inbouw zwembad compleet met toebehoren

Nooit meer omkijken naar de waterbalans of altijd een aangename watertemperatuur? Hiervoor zijn er veel mogelijkheden, die geschikt zijn voor alle soorten zwembaden. Zo kunt u met een inverter warmtepomp of aan/uit zwembad warmtepomp het water altijd op een aangename temperatuur houden. Tijdens het zwemseizoen, wilt u misschien niet altijd omkijken hebben naar de waterbalans. Hiervoor biedt een handige zoutelektrolyse of zwembadrobot uitkomst. Al deze producten zijn te bekijken in onze Winkel van maar liefst 3000m2!

Polyester zwembad kopen bij de specialist - Rhodos.nl

Laat uw inbouw zwembad plaatsen door specialisten

Of het nu een prachtig Infinit’eau zwembad, bouwblokken zwembad of Norsup zwembad is: onze ervaren montagedienst staat voor u klaar om het project uit handen te nemen. Wilt u meehelpen of een gedeelte zelf doen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Ons doel is om voor u een zo mooi mogelijk project op te leveren en we kunnen samen bepalen hoe we dit gaan bereiken.

Bezoek onze Winkel voor het beste advies

Voor het beste advies en mooie voorbeelden adviseren we altijd om eens langs te komen in onze Winkel. Hier staan zwembad toebehoren en voorbeelden van de verschillende mogelijkheden opgesteld. Nieuwsgierig?

Vrijblijvend prijs opvragenBekijk alle zwembaden

Een zwembad ingraven? Volg deze 4 stappen!

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  Bezoek onze Winkel van 3000m2
 2. Deskundig & Persoonlijk Advies

  Deskundig & Persoonlijk Advies
 3. De bouw van het zwembad

  De bouw van het zwembad
 4. Oplevering van een prachtig project

  Oplevering van een prachtig project
Gervin

Gervin Hoogendijk

Adviseur Zwembaden & Spa's

Ik help u graag met het samenstellen van uw zwembad en geef u hierbij deskundig en persoonlijk advies. Maak snel een afspraak met mij.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen