Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Inbouw zwembad

Inbouw zwembad in de tuin voor een luxe en strakke uitstraling.

Een inbouw zwembad is er in veel soorten, vormen en afmetingen. Door het grote aanbod is het vaak lastig om te bepalen welke het meest geschikt is voor u. Met meer dan 1.000 verkochte inbouw zwembaden, weten we inmiddels hoe we een zwembad kunnen selecteren die past bij uw wensen en eisen.

Inbouw zwembad kopen voor jarenlang plezier

Jarenlang plezier hebben van een zwembad in uw tuin, dat is waar we naar streven. Daarom willen we niet alleen een zwembad aanbieden die aan de afmetingen voldoet, maar die ook nog eens een hele lange levensduur heeft. Door onze ervaring hebben we een gevarieerd assortiment kunnen samenstellen met de beste soorten zwembaden.

Vrijblijvend informatie opvragenPrijs opvragen

Voordelen van een Inbouw zwembad

 • Levensduur tot wel 70 jaar
 • Verkrijgbaar in verschillende soorten
 • Gebouwd door een ervaren montagedienst
 • De hoogst mogelijke isolatiewaarde
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Wat is belangrijk bij het bouwen van een inbouw zwembad?

Het is belangrijk om te weten dat bij nagenoeg ieder type zwembad een betonplaat vereist is. Het enige type waar dit niet noodzakelijk is, is een houten zwembad. Daarnaast is het belangrijk om – wanneer er een betonplaat gestort moet worden – gebruik te maken van de juiste betonklasse (C20/25).

De betonplaat, en ook het zwembad, moeten nagenoeg waterpas zijn. Vlak daarom de bodem af en controleer of het echt waterpas is.

Hoogste kwaliteit? Kies een bouwkundig zwembad

Bouwkundige zwembaden bieden een wereld van ongekende mogelijkheden. In tegenstelling tot vooraf vervaardigde modellen, zoals polyester of polypropyleen zwembaden, worden bouwkundige zwembaden ter plekke op maat gemaakt. Dit biedt de vrijheid om elk detail naar wens te personaliseren, van de vorm en grootte tot aan unieke waterfeatures en afwerkingen.

Een inbouw zwembad zelf bouwen is met de juiste tips goed mogelijk. Hier ondersteunt Rhodos dan ook graag in.

Over bouwkundige zwembaden

 • Materialen van de hoogste kwaliteit
 • Uitgebreide mogelijkheden en opties
 • Keuze uit prachtige folie afwerkingen
 • Geen mogelijkheid voor ronde vormen
Lees meer

Het realiseren van een bouwkundig zwembad is een ambacht dat precisie en vakmanschap vereist, en resulteert in een zwembad dat niet alleen naadloos aansluit bij de stijl van je tuin, maar ook een leven lang meegaat. De investering in een bouwkundig zwembad is een investering in kwaliteit en duurzaamheid, waarmee je kiest voor een zwembad dat generaties lang de kern van ontspanning en plezier in je tuin vormt.

Maak een inbouw zwembad compleet met toebehoren

Een inbouw zwembad volledig uitgerust met de juiste accessoires zorgt ervoor dat je zorgeloos van je zwembad kunt genieten. Streef je naar een altijd perfecte waterbalans of een constant aangename watertemperatuur? Daarvoor bestaan talrijke oplossingen, geschikt voor elk type zwembad. Met een inverter warmtepomp houd je het water op de ideale temperatuur. En om het zwemseizoen echt zorgeloos te maken, kun je rekenen op de efficiëntie van zoutelektrolyse systemen of een zwembadrobot die het onderhoud uit handen neemt. Ontdek de veelzijdigheid van onze producten en kies de accessoires die jouw zwembadleven vereenvoudigen.

Polyester zwembad kopen bij de specialist - Rhodos.nl

Laat jouw zwembad bouwen door specialisten

Ons deskundige team staat klaar om je zwembaddroom tot leven te brengen, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Of je nu deel wilt uitmaken van het bouwproces of de volledige uitvoering aan ons overlaat, ons doel is het creëren van een zwembad dat jouw buitenruimte transformeert. Samen bepalen we hoe we jouw ideale project realiseren.

Beleef het zelf in onze showroom

Voor persoonlijk advies en een blik op inspirerende mogelijkheden, nodigen we je uit in onze winkel. Ontdek onze selectie van zwembadaccessoires en krijg een voorproefje van wat er allemaal mogelijk is. Laat je inspireren en begeleiden naar de perfecte toevoeging aan jouw tuin. Kom langs en ervaar het zelf.

Vrijblijvend prijs opvragenBekijk alle zwembaden

Een zwembad ingraven? Volg deze 4 stappen!

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  Een inbouw zwembad koopt u niet online. Hier komt veel bij kijken en daarom is persoonlijk en deskundig advies essentieel. U heeft de mogelijkheden bekeken en besluit onze Winkel te bezoeken. Bij binnenkomst binnen wij u wat te drinken aan, waarna u even rustig rond kunt kijken.

 2. Deskundig & Persoonlijk Advies

  Onze specialist helpt u bij het maken van de beste keuzes, waar u jarenlang plezier en profijt van gaat hebben. U kunt het zwembad volledig personaliseren: de kleur van de liner, de afmetingen en de vorm van het zwembad zijn hier een paar voorbeelden van. Ook de toebehoren staan bij ons opgesteld, om zo een totaalplaatje te creëren.

 3. De bouw van het zwembad

  U heeft een keuze gemaakt: gefeliciteerd! Samen hebben we besloten dat onze montagedienst het zwembad voor u bouwt. We plannen een dag en onze specialist zorgt ervoor dat alles op tijd geleverd wordt, zodat we ook meteen kunnen beginnen. Van het graven van het gat, tot aan het aansluiten van de apparatuur: alles kunnen wij uit handen nemen, als dat gewenst is.

 4. Oplevering van een prachtig project

  Het zwembad ligt en alles is aangesloten: het is een prachtig project geworden, waar we trots op zijn. Na de oplevering legt onze montagedienst uitgebreid uit wat alles is, waarvoor het dient en hoe u er zelf mee aan de slag kunt. Zijn er nog vragen? Dan kunt u die ter plekke stellen of op een later moment contact met ons opnemen.

Maak kennis met Bernard van Rhodos - Rhodos.nl

Bernard Huisman

De eerste stap naar je eigen droomzwembad? We snappen dat het moeilijk kan zijn. Ik help je daarom graag verder tijdens het oriënteren. Zo weet je zeker dat je de juiste stappen zet. Neem vrijblijvend contact met ons op via de knop hieronder.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer