Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Infrarood sauna

De mooiste infrarood sauna's op maat of met een standaard afmeting.

Een infrarood sauna, ook wel infraroodcabine genoemd, heeft een positief effect op het lichaam. Voornamelijk lichamelijk klachten worden met een infrarood sauna verminderd. De infrarood straling werkt door tot diep in de spieren. In onze Showroom staan diverse modellen opgesteld. Ook maken wij infrarood sauna’s op maat. Deze passen precies in iedere gewenste ruimte. Schuin dak of scheve muur? Geen probleem!

Infrarood sauna kopen van hoogwaardige kwaliteit

Alleen de meest hoogwaardige houtsoorten zijn goed genoeg voor onze infrarood sauna’s. Het is de basis en moet bestand zijn tegen de hoge temperatuur in de cabine. Rhodos is al sinds 1993 gespecialiseerd in infraroodcabines en daarom is het zeker aan te raden om eens langs te komen in onze Winkel. Hier kunt u verschillende modellen testen.

Waarom een infrarood sauna van Rhodos?

  • Meer dan 1.500 geplaatste infraroodcabines
  • Eigen montagedienst voor Bezorging & Montage
  • Deskundig advies van onze gepassioneerde specialisten
  • Sinds 1993 de Maatwerk Specialist van Nederland
  • Meer dan 10 modellen opgesteld in onze Winkel
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Infraroodcabine kopen voor buiten

Ook buiten kunnen infraroodcabines geplaatst worden. Echter bevelen wij dit niet aan. Wanneer u uit de infraroodcabine stapt, komt u in de kou terecht, wat niet bevordelijk is voor spieren die net warm zijn geworden. Voor de meest optimale werking is ons advies om een infrarood sauna binnen te plaatsen, om de werking zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Op zoek naar een infrarood sauna op maat? Bij Rhodos hebben we de kennis in huis om u te voorzien van het meest deskundige advies, passend bij uw wensen en eisen. Een infrarood sauna schaft u aan voor een lange tijd, en daarom is het belangrijk om meteen bij een goed model uit te komen.

Infrarood sauna voor medische doeleinden

Infraroodsauna’s zijn perfect voor medische doeleinden. Niet voor niets zijn ze enorm populair bij mensen met lichamelijke klachten. Pijn verlichten, of soms zelfs verhelpen, is een eigenschap die infraroodstraling op uw spieren en gewrichten heeft. Last van reuma, fibromyalgie, artrose of een andere aandoening? Dan kan een infrarood sauna voor u een pijn verlichtende werking hebben. De Direct Heat is daarvoor het meest geschikt. De warmte wordt niet door de lucht overgebracht, zoals bij bijvoorbeeld Infrawave en Healthvision, maar werkt direct in op de spieren.

Infrarood sauna op maat – passend in iedere ruimte

Infrarood sauna’s zijn vaak maatwerk, om ervoor te zorgen dat het precies in de ruimte past. Onze specialist begeleidt u door het hele traject, van de samenstelling tot de plaatsing. Allereerst is het belangrijk om te weten hoe groot de infraroodcabine moet worden. Daarna worden er specifieke wensen doorgesproken, zoals het type infrarood stralers, plaatsing van de banken en de gebruikte houtsoort.

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Assortiment infraroodcabines in de showroom - Rhodos.nl

Infrarood sauna prijzen – alle infraroodcabine prijzen in één overzicht

De prijzen zijn vooraf lastig te bepalen. Wel kunnen wij een prijsindicatie geven, zodat u weet waar u aan toe bent. Een infraroodcabine prijs is afhankelijk van een aantal factoren en wordt bepaald door uw wensen en eisen. Alle modellen werken op 230v en hebben geen krachtstroom nodig. Deze voorziening hoeft u dus van tevoren niet aan te leggen.

Soort infrarood saunaVanaf prijs infrarood saunaMax. aantal personen
Infrarood sauna op maat€ 5.5008 personen
Direct Heat€ 5.3004 personen
Infrawave€ 2.5004 personen
Healthvision€ 1.0004 personen

Let op: deze prijzen zijn indicatief en een specifieke prijs is afhankelijk van uw wensen en eisen.

Welke infraroodcabine past bij u?

Wij helpen u kiezen!

De keuze voor een infrarood sauna kan lastig zijn. Beantwoord 3 vragen en wij geven advies op maat!

Gebruik de configurator

Bekijk hieronder ons assortiment Infrarood sauna's

Maak kennis met Gea Huisman - Rhodos.nl

Gea Huisman

Adviseur fitness & infraroodcabines

Ik help u graag aan de juiste infrarood sauna, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies van mij in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer