Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Infrarood sauna op maat

Met een infrarood sauna op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. De beste Scandinavische houtsoorten worden gebruikt voor de bouw van deze infrarood sauna’s. Wij houden toezicht op de productie, om continu de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Ook de infraroodstralers zijn van hoge kwaliteit en dringen effectief en diep door in de huid.

Infrarood sauna op maat kopen?

Al sinds 1993 bouwt Rhodos Wellness de mooiste sauna’s op unieke locaties. Met ieder project proberen we boven onszelf uit te stijgen en iets te bouwen waar we trots op zijn. Dit geldt voor alle infrarood sauna’s. Onze montagedienst zorgt ervoor dat de volledige infrarood sauna op locatie geplaatst wordt.

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Infrarood sauna op maat - Rhodos.nl

Voordelen infrarood sauna op maat

 • De maten zijn volledig zelf te bepalen
 • Keuze uit de mooiste en beste houtsoorten
 • Wij houden toezicht op de productie
 • De beste infraroodstralers voor een intense werking
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Wat is de beste keuze voor u?

Op zoek naar iets om uw medische klachten te verminderen of te laten verdwijnen? Dan is een maatwerk infraroodcabine de beste keuze. De intense warmte dringt diep door in de huid en is heel goed voor uw spieren en gewrichten. Liever warmte om te ontspannen? Dan adviseren een een sauna op maat.

De temperaturen van een sauna op maat kunnen oplopen tot wel 100 graden Celsius. Echter, de luchtvochtigheid in deze cabines is veel hoger.

Een infraroodcabine op maat – wat kost dat?

De prijs is sterk afhankelijk van een aantal dingen: de afmetingen, gekozen houtsoort en het type infraroodstralers in de cabine. Een maatwerk infraroodcabine begint bij ongeveer 4.000 euro. Afhankelijk van uw wensen kan deze prijs oplopen. Onze montagedienst zorgt ervoor dat de infrarood sauna op de juiste plek komt te staan. Zij dragen volledige zorg voor een professionele bouw met een prachtige afwerking. Op zoek naar een globale offerte?

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Waarom een maatwerk Infrarood sauna van Rhodos?

 1. Maatwerk specialist sinds 1993

  Al tientallen jaren is Rhodos Wellness gespecialiseerd in maatwerk infrarood sauna’s. Hier hebben we er inmiddels meer dan 1500 van geplaatst, door heel Nederland. Door onszelf continu te blijven ontwikkelen, weten we bij ieder project de verwachtingen te overtreffen.

 2. Fysieke winkel van 3000m2

  Wij vinden het belangrijk dat u onze producten kunt zien en ervaren. Daarom hebben wij in onze grote winkel meer dan 10 infraroodcabines opgesteld staan, met verschillende infraroodstralers en houtsoorten. Zo krijgt u de beste indruk van de mogelijkheden die er zijn.

 3. Eigen ervaren montagedienst

  Doordat wij onze eigen montagedienst hebben, kunnen we toezien op de kwaliteit van ons werk en dit steeds verder verbeteren. Onze montagedienst kan de volledige infrarood sauna bij u thuis bouwen, op een dag en tijdstip dat het u uitkomt.

 4. Deskundig advies van een specialist

  Onze specialisten krijgen regelmatig trainingen, om u te kunnen voorzien van het best mogelijke advies. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en weten precies welke combinaties het beste passen bij uw ruimte. Laat u vrijblijvend door één van onze specialisten adviseren.

Maak kennis met Gea Huisman - Rhodos.nl

Gea Huisman

Adviseur fitness & infraroodcabines

Ik help u graag aan de juiste infrarood sauna, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies van mij in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen