Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Fitnessapparaten

De beste fitnessapparatuur kopen bij Rhodos

Een fitnessapparaat is de beste keuze voor iedereen die niet iedere dag naar de sportschool wil, of simpelweg thuis wil kunnen sporten. Al sinds 1993 is Rhodos gespecialiseerd in diverse fitnessapparaten. Inmiddels hebben we een assortiment samengesteld die het beste aansluit op de wensen en eisen van de gebruiker.

Fitnessapparaat kopen bij de Specialist

Voor verschillende doeleinden kunt u een fitnessapparaat kopen. De meest gehoorde redenen zijn het opbouwen van conditie, afvallen of revalideren na een blessure. Bent u een fanatieke sporter of wilt u afvallen? Kom eens langs in onze showroom voor vrijblijvend advies van één van onze specialisten. Maak de keuze uit één van de categorieën uit ons assortiment om hier meer over te lezen.

Informatie aanvragenFitness adviespagina

 

Waarom een fitness apparaat van Rhodos?

  • Vrijblijvend fitnessapparaten testen in onze Winkel
  • Het beste advies van onze Specialisten
  • Bezorgd en gemonteerd door onze Montagedienst
  • De beste garantie en service na de aankoop
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Fitnesstoestellen voor verschillende doeleinden

Voor verschillende doeleinden kunt u een fitnessapparaat kopen. De meest gehoorde redenen zijn het opbouwen van conditie, afvallen of revalideren na een blessure. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te begeleiden in het traject. Alleen het beste advies is goed genoeg – daar streven we al naar sinds 1993. Bent u een fanatieke sporter of wilt u afvallen? Kom eens langs in onze showroom voor vrijblijvend advies van één van onze specialisten. Het kan zijn dat u heel intensief wilt trainen. Daarvoor hebben we professionele fitnessapparatuur.

Het beste fitnessapparaat voor thuis

Het beste fitnessapparaat is het apparaat die voor u goed voelt. Of dit een goedkoop fitnessapparaat is of niet, is dan ondergeschikt. Wanneer u goed zit op een fitnessapparaat, is dit misschien niet het beste fitnessapparaat uit onze collectie, maar wel degene die voor u het meest geschikt is. Om hier achter te komen, kunt u vrijblijvend fitnessapparaten testen in onze Winkel, met advies van een échte specialist.

Tip: lees hier alles over de verschillende fitnessapparaten

Onze fitnessapparatuur merken

Onze fitnessapparatuur is van de beste merken, zoals Matrix, Tunturi, Life Fitness en Sole. Stuk voor stuk topmerken, voor ieder type sporter. Door onze jarenlange ervaring, hebben we een samenstelling gemaakt van de beste fitnessmerken. Niet alleen de kwaliteit van een fitnessmerk is belangrijk, maar ook de nazorg en de garantie. Ook hierop selecteren wij onze leveranciers, om u ook na de aankoop van de beste service te kunnen voorzien.

Roeitrainers kopen bij Rhodos - Rhodos.nl

Voordelen van een fitnessapparaat

  • Trainen wanneer u dat wilt
  • Meer motivatie om uw trainingsdoelen te halen
  • Bespaar op een sportschool abonnement
  • Minder vaak ziek door een verhoogde weerstand

De mogelijkheden bij Rhodos Wellness

Door een uitgebreid assortiment aan te bieden, zijn wij in staat om aan de meeste wensen te voldoen. Ons assortiment bestaan uit de beste hometrainers, crosstrainers, loopbanden, airbikes, ligfietsen en spinningfietsen. In onze Winkel staan meer dan 300 modellen opgesteld, die u kunt testen en bekijken.

Vrijblijvende offerte aanvragenMeer informatie aanvragen

Bekijk ons assortiment fitnessapparaten

De beste modellen van de mooiste merken