Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Recumbent Bike

Met een hometrainer ligfiets is de kans op blessures minimaal.

Met een Recumbent bike, ook wel een hometrainer ligfiets genoemd, is het mogelijk om zonder te veel belasting alsnog goed te kunnen trainen. Dat is één van de redenen waarom de recumbent bike vaak door ouderen wordt gebruikt. De trapbeweging die gemaakt wordt, kan vergeleken worden met een hometrainer. Bij een ligfiets wordt de training, zoals de naam al zegt, ‘liggend’ uitgevoerd.

Hometrainer ligfiets kopen – de specialist sinds 1993

Dit model wordt vaak gebruikt als hometrainer ligfiets voor ouderen, door de lage instap en de minimale belasting van de spieren. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welk model het meest geschikt voor u is. Nieuwsgierig?

Bekijk ons assortimentOfferte aanvragen

Recumbent bike kopen bij Rhodos Wellness - Rhodos.nl

Voordelen van een ligfiets

 • Makkelijk zitten door de lage instap
 • Veel programma's voor uitdagende trainingen
 • Minimale kans op blessures
 • Eenvoudig te verplaatsen door ingebouwde wielen
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Welke spieren trainen met een recumbent bike?

Een aantal spieren worden getraind met de recumbent bike, namelijk: de boven- en onderbeenspieren en onderrug. Doordat de belasting op deze spieren minimaal is, is dit model zeer geschikt voor revalidatie en herstel na een blessure. Anders dan andere fitnessapparaten worden de trainingen zittend gedaan.

Twijfelt u over welk fitnessapparaat het meest voor u geschikt is? Lees dan hier alles over fitnessapparaten.

Welke Recumbent bike kopen? 4 simpele stappen!

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  Onze winkel bezoeken is de beste manier om erachter te komen welke Recumbent bike het meest geschikt is voor u. Hier kunt u Recumbent bikes testen, vergelijken en zelf ervaren. Bij binnenkomst bieden wij u wat te drinken aan, waarna u zelf alvast kunt kijken.

 2. Advies van onze Specialist

  Nadat u wat heeft rondgekeken, komt onze specialist erbij om u te voorzien van het beste advies. Bepaalde wensen of eisen? Wij houden hier rekening mee wanneer we, samen met u, een aantal modellen selecteren. U moet er tenslotte jaren mee vooruit kunnen.

 3. Gefeliciteerd: uw eigen ligfiets!

  De selectie is gemaakt en u wilt nog een laatste keer testen. Die Tunturi ligfiets vindt u fijn – dat wordt hem! Goede keuze, dit is namelijk het model dat het beste bij uw wensen past. Het apparaat moet nog wel geplaatst worden. U kiest ervoor dat wij dit voor u doen en we maken daarom meteen een afspraak.

 4. Montage door onze montagedienst

  In overleg kunnen we recumbent bikes ook installeren. We hebben een datum afgesproken voor de installatie. Die ochtend zijn we al vroeg naar u onderweg. Een half uur van tevoren bellen we, om te laten weten dat we er bijna zijn. Uw nieuwe ligfiets wordt op de gewenste plek gemonteerd.

Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer