Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showroom van 2600 m2. Bekijk showroom

Hometrainer

Hometrainer kopen voor verschillende doeleinden.

Een hometrainer is het meest bekende fitnessapparaat van het moment. Geschikt voor thuisgebruik en eenvoudig te gebruiken. Met een hometrainer traint u vooral uw beenspieren en onderrug. De kans op blessures is minimaal, doordat de onderrug en benen niet nadelig belast worden. Wel is het belangrijk om het stuur en zadel naar uw lichaam te verstellen. Zo voorkomt u belasting van de onderrug.

Hometrainer kopen bij de specialist

Een hometrainer kopen is een investering voor meerdere jaren. Daarom is het nog belangrijker om deskundig advies te krijgen. In onze Winkel in Oldebroek hebben wij ruim 300 modellen opgesteld staan. Wij maken met u een selectie, waarna u diverse modellen vrijblijvend kunt testen.

Bekijk ons assortimentInformatie aanvragen

Platinum Hometrainer kopen bij Rhodos - Rhodos.nl

Voordelen van een Hometrainer

 • Minimale kans op blessures
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • Geschikt voor ieder type sporter
 • Geschikt voor Cardio en Vetverbranding
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Welke spieren trainen met een hometrainer?

Natuurlijk is het belangrijk om te weten welke spieren de hometrainer traint. Dit zijn de beenspieren, bilspieren en onderrugspieren. Vooral de bovenbeenspieren worden goed getraind met een hometrainer. Door de genoemde spieren te versterken, verbetert u de stabiliteit van het lichaam. De kans dat u een blessure oploopt wordt daardoor kleiner.

Voor revalideren of herstellen na een blessure is de hometrainer fiets een uitstekend middel. Weinig belasting, maar een hoge effectiviteit!

Hometrainers testen en vergelijken in onze Winkel

Bij een hometrainer kopen is niets belangrijk dan vooraf testen en vergelijken. Alleen zo komt u erachter welk model het beste bij u past. Bent u heel lang? Dan heeft u waarschijnlijk een andere hometrainer nodig dan iemand die wat minder lang is. Onze specialisten adviseren u hierin, zodat we samen uitkomen bij de beste hometrainer voor u. Traint u liever wat intensiever? Dan kan een spinningfiets een betere oplossing zijn.

De beste hometrainers vindt u bij Rhodos

Meer dan 20 jaar en 10.000+ hometrainers verder, helpen we nog steeds iedere dag mensen aan de beste hometrainer. Merken zoals Life Fitness, Tunturi, Sole en sinds kort ook Matrix maken deel uit van ons assortiment. Nieuwsgierig en wilt u één of meerdere hometrainers proberen? Kom dan eens langs of maak een afspraak!

Ja, ik wil vrijblijvend testen!
Tunturi Hometrainer kopen bij Rhodos - Rhodos.nl

Welke hometrainer kopen? 4 eenvoudige stappen!

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  Wij hebben u online weten te overtuigen van onze kwaliteiten en uitgebreide assortiment en u besluit bij ons langs te komen. Gezellig! We kunnen niet wachten om u aan de beste hometrainer te helpen, waar u nog jaren mee vooruit kan. Na ontvangst in onze Winkel kunt u gerust rondkijken.

 2. Advies van een Specialist

  Nadat u wat heeft rondgekeken en op een aantal modellen heeft gezeten, komt onze fitness-specialist erbij. Eerst wordt er gekeken naar uw wensen en eisen en natuurlijk nemen we ook de modellen mee die u zelf heeft gezien. Samen komen we tot de juiste hometrainer.

 3. Gefeliciteerd, uw eigen hometrainer!

  U heeft een aantal geselecteerde modellen getest en vergeleken en u bent eruit. Het wordt dat ene model van Tunturi. Goede keuze! Nu moet het apparaat nog bij u thuis komen. Wanneer het product op voorraad is, kunt u het meteen meenemen. Ook kunnen wij het voor u bezorgen en installeren.

 4. Montage en Installatie aan huis

  U heeft aangegeven welke dag het beste uitkomt en wij zijn al vroeg onderweg om uw fitnessapparaat te komen bezorgen. Een half uur van tevoren bellen we even, zodat u weet dat we er bijna zijn. De hometrainer wordt naar de juiste plek gebracht en geïnstalleerd. De verpakking nemen we natuurlijk weer mee!

Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showroom van 2600 m2. Bekijk showroom