Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Laat alles zien

Tunturi Fitness is een innovatief fitnessmerk, die al sinds 1969 kwalitatief hoogwaardige producten maakt, zoals loopbanden, hometrainers, crosstrainers en spinningfietsen. Vanaf 1999 is Rhodos de grootste Tunturi dealer van Nederland, doordat wij meer dan 100 fitnessapparaten hebben opgesteld, die u kunt testen en ervaren.

Tunturi Fitness: ultiem comfort en uiterst veilig

Dat Tunturi producten van hele goede kwaliteit maakt, zijn wij bij Rhodos al bijna 20 jaar achter. Zowel de producten als de service zijn van een heel hoog niveau, en Tunturi en wij doen er alles aan om dat zo te houden. De meeste fitnessapparaten zijn te testen in onze winkel, waarbij u het beste advies krijgt van één van onze specialisten!

rhodos-tunturi-groot

Tunturi Fitness wordt ook gebruikt door fysiotherapeuten

De kwaliteit en stabiliteit van Tunturi hometrainers, tunturi crosstrainers en andere fitnessapparaten van dit merk is ook bij fysiotherapeuten niet onopgemerkt gebleven. Regelmatig richten wij fysiopraktijken in met de nieuwste fitnessapparaten. Dit is voor ons een bevestiging dat het merk niet alleen voor particulieren geschikt is, maar ook goed meegaat in de markt van professionele fitnessapparaten.