Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Spinningfiets

Het grootste assortiment spinningbikes van Nederland!

Een spinningfiets is geschikt voor de fanatiekere sporters. Voorbereiden op een wedstrijd of je conditie en kracht verbeteren? Met een spinningfiets van Rhodos bent u binnen de kortste keren klaar voor iedere uitdaging. Met dit fitnessapparaat worden vooral de bilspieren en beenspieren getraind. De weerstand is eenvoudig met een draaiknop te verstellen en in sommige gevallen wordt dit zelfs automatisch geregeld.

Spinningfiets kopen: klaar voor iedere uitdaging

In onze winkel van ruim 3000m2 staan meer dan 15 modellen opgesteld, die u kunt bekijken, testen en ervaren. Een spinningfiets kopen doet u voor een langere periode. Daarom helpen wij u aan een spinningbike waar u niet alleen morgen, maar ook volgend jaar nog plezier van heeft. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons assortiment
Spinningfiets kopen bij Rhodos Wellness - Rhodos.nl

Voordelen Spinningfiets

 • Geschikt voor intensievere trainingen
 • Traint uw conditie, bilspieren en beenspieren
 • De trainingsweerstand eenvoudig zelf bepalen
 • Trainen wanneer u dat wilt
Bezoek onze Winkel van 3000m2

De beste spinningfiets voor uw doeleinden

Al sinds 1993 is Rhodos Wellness de specialist op het gebied van fitnessapparatuur. Door onze kennis en ervaring hebben we een assortiment samengesteld, met de beste spinningfietsen. Er wordt niet alleen gekeken naar de kwaliteit, maar ook naar de mogelijkheden tijdens het sporten en hoe sporters over het algemeen op een spinningfiets zitten.

Onze ervaren montagedienst komt het apparaat bij u bezorgen en, wanneer u dat wilt, ook installeren. Ze nemen het verpakkingsmateriaal daarna gewoon weer mee. Twijfelt u? Bekijk hier de verschillen tussen fitnessapparaten.

Een spinningbike voor intensieve workouts

Een spinningfiets wordt ook wel een spinningbike genoemd. Hierop kunt u de meest intensieve trainingen doen. Deze fitnessapparaten zijn vaak uitgerust zonder uitgebreid display. U kunt de weerstand dan verstellen met een draaiknop op het stuur. Wel zijn sommige modellen uitgerust met een wat simpeler display, waarop basisgegevens af te lezen zijn, zoals snelheid, afstand en hartslag. Dit zijn vaak de belangrijkste gegevens tijdens een workout.

Spinningfietsen testen voor de beste ervaring

Een spinningfiets biedt veel stabiliteit tijdens het trainen, maar niet ieder model zit hetzelfde. Daarom raden wij het aan om eerst te testen, om er zo achter te komen welke spinningfiets het beste bij u past. Nieuwsgierig? Kom dan vrijblijvend een spinningbike testen!

Ja, ik wil vrijblijvend Testen!Offerte aanvragen

Uitgebreid assortiment fitnessapparaten - Rhodos.nl

Uw eigen Spinningbike in 4 simpele stappen!

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  U bent overtuigd en u besluit onze Winkel in Oldebroek te bezoeken – goede keuze! Hier hebben we ruim 20 spinningfietsen opgesteld staan. Bij binnenkomst bieden wij u wat te drinken aan en kunt u rondkijken. U kunt voor uzelf alvast een aantal modellen selecteren die u graag zou willen testen.

 2. Deskundig advies van een Specialist

  Nadat u een aantal modellen heeft gekozen, zal onze specialist er een aantal aanbevelen, kijkend naar uw wensen en eisen. Zo komen we tot het meest geschikte model voor u. We laten u de modellen testen, zodat u tot een eindoordeel kunt komen. Nog een laatste keer testen voor de zekerheid en u bent er zeker van: u heeft de juiste spinningfiets gevonden.

 3. Plaatsing door onze montagedienst

  U heeft aangegeven dat u hem door ons wilt laten bezorgen en monteren. Dit doen we natuurlijk graag. Onze planner neemt contact op voor het maken van een afspraak. Op de afgesproken dag komt onze montagedienst om het apparaat af te leveren en te installeren, wanneer dat besproken is. Liever de spinningfiets afhalen? Dat is ook mogelijk!

 4. Gefeliciteerd, uw eigen Spinningbike!

  Nadat we het apparaat geplaatst hebben, legt onze monteur uit hoe het werkt en hoe u meteen aan de slag kunt. Alleen nog een handtekening voor ontvangst en ons werk zit erop. U kunt vanaf nu trainen op uw eigen spinninbike. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook na die tijd nog bij ons terecht!