Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Wij gaan binnenkort verhuizen: profiteer snel van kortingen op onze voorraad en showmodellen. Lees meer

Spa kopen

De beste Amerikaanse buitenspa's zijn te zien in onze Winkel

Een Spa in de tuin laat u ontspannen na een drukke dag, of gewoon wanneer u daar zin in heeft. Eén ding is zeker: het is een investering waar u nog lang plezier van gaat hebben. Zit u het liefst alleen in spa of met meerdere personen? Met ons ruime assortiment heeft u de keuze uit modellen met ruimte voor 2 personen, tot een maximum van 8 personen. Keuze genoeg, dus! Bekijk hier onze projecten.

Spa kopen bij de specialist van Nederland

Kwaliteit, dat is het uitgangspunt bij Rhodos. Niet alleen de kuip, maar ook het isolatiemateriaal dient van hoge kwaliteit te zijn. Zo gaat de spa jarenlang mee én blijven de verwarmingskosten minimaal. Door alleen Amerikaanse spa’s in ons assortiment op te nemen, kunnen we continu de hoogste kwaliteit garanderen. We kunnen zelfs de spa voor u plaatsen. Nieuwsgierig?

Bezoek onze showroomMeer informatie over spa’s

Caldera buitenspa - Amerikaanse spa - Rhodos.nl
Buitenspa overzicht

Voordelen van onze spa's

  • Ontspan wanneer het u uitkomt
  • Het beste isolatiemateriaal voor lage verwarmingskosten
  • Amerikaanse productie voor de hoogste kwaliteit
  • Ze worden geplaatst door echte specialisten
Bekijk in onze Winkel van 3000m2

Hoe werkt een buitenspa?

In de behuizing zit veel techniek, maar wat doet het eigenlijk? Is het allemaal zo moeilijk als het lijkt? De belangrijkste 2 functies zijn verwarmen en reinigen. De beste verwarmingselementen zijn essentieel voor een hoge watertemperatuur en lage kosten. Ook het isolatiemateriaal is hierbij van groot belang. Voor de reiniging werkt de spa met een spafilter en een ozonator. Dit zorgt voor de beste filtratie.

Al onze Caldera spa’s en Fantasy spa’s beschikken over de beste isolatie en techniek, voor lage kosten en de langste levensduur. Lees hier over het verschil tussen Amerikaanse en Chinese spa’s.

Wat kost een buitenspa per jaar?

De stroomkosten van een spa zijn een belangrijk punt bij de aanschaf. Het voordeel van onze Amerikaanse spa’s is dat de isolatiewaarde heel hoog is, waardoor de stroomkosten veel lager uitvallen dan bij een spa met slechte isolatie. Dit komt vaak voor bij in China geproduceerde modellen. Hiervan zijn de stroomkosten gemiddeld 1.500 euro per jaar, waar onze Amerikaanse spa’s gemiddeld 500 euro per jaar aan stroom kosten. Meer weten? Bekijk onze spa adviespagina.

Een keer proefzitten in onze Winkel?

Natuurlijk is het fijn om te weten wat u koopt en of u hier lekker in zit. Daarom bieden wij de mogelijkheid om proef te zitten in één of meerdere modellen naar keuze. U kunt hiervoor van maandag t/m zaterdag bij ons terecht. Klik hieronder om een afspraak te maken!

Ik wil vrijblijvend proefzitten!Bekijk het assortiment

Spa kopen bij Rhodos Wellness

Welke spa past bij u?

Wij helpen u kiezen!

De keuze voor een spa kan lastig zijn. Beantwoord een aantal vragen en wij nemen contact op voor de beste spa.

Gebruik de configurator

Bekijk ons volledige assortiment buitenspa's online!

Maak kennis met Bernard van Rhodos - Rhodos.nl

Bernard Huisman

Oprichter & Adviseur Spa's

De beste buitenspa is een buitenspa die voldoet aan uw wensen. Daar help ik u graag bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak met mij!

Maak een afspraak Leer mij beter kennen
Wij gaan binnenkort verhuizen: profiteer snel van kortingen op onze voorraad en showmodellen. Lees meer