Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Spa kopen

De beste Amerikaanse buitenspa's zijn te zien in onze Winkel

Stel je voor: een eigen spa in de tuin, de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag of simpelweg omdat het kan. Een spa is niet alleen een plek van rust en ontspanning; het is een investering in je welzijn die zich keer op keer uitbetaalt. Of je nu de voorkeur geeft aan een intieme setting met ruimte voor twee of een bruisend samenzijn met plaats voor acht, onze uitgebreide collectie biedt voor ieder wat wils.

Spa kopen bij de specialist van Nederland

Bij Rhodos staat kwaliteit voorop. Van de robuuste kuip tot het efficiënte isolatiemateriaal, elk aspect van onze spa’s is ontworpen met duurzaamheid en minimale verwarmingskosten in gedachten. Door exclusief samen te werken met toonaangevende Amerikaanse merken, verzekeren we dat elke spa voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit. En met onze full-service plaatsing is het enige wat je hoeft te doen, uitkijken naar het moment waarop je kunt wegzinken in je eigen luxe spa. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door onze projecten.

Stel een vraagLees ons spa advies

Voordelen van onze spa's

  • Ontspan wanneer het u uitkomt
  • Het beste isolatiemateriaal voor lage verwarmingskosten
  • Amerikaanse productie voor de hoogste kwaliteit
  • Ze worden geplaatst door echte specialisten
Bekijk in onze Winkel van 3000m2

Hoe werkt een buitenspa?

In de behuizing zit veel techniek, maar wat doet het eigenlijk? Is het allemaal zo moeilijk als het lijkt? De belangrijkste 2 functies zijn verwarmen en reinigen. De beste verwarmingselementen zijn essentieel voor een hoge watertemperatuur en lage kosten. Ook het isolatiemateriaal is hierbij van groot belang. Voor de reiniging werkt de spa met een spafilter en een ozonator. Dit zorgt voor de beste filtratie.

Al onze Caldera spa’sFantasy spa’s en zwemspa’s beschikken over de beste isolatie en techniek, voor lage kosten en de langste levensduur. Lees hier over het verschil tussen Amerikaanse en Chinese spa’s.

Wat kost een buitenspa per jaar?

De stroomkosten van een spa zijn een belangrijk punt bij de aanschaf. Het voordeel van onze Amerikaanse spa’s is dat de isolatiewaarde heel hoog is, waardoor de stroomkosten veel lager uitvallen dan bij een spa met slechte isolatie. Dit komt vaak voor bij in China geproduceerde modellen. Hiervan zijn de stroomkosten gemiddeld 1.500 euro per jaar, waar onze Amerikaanse spa’s gemiddeld 500 euro per jaar aan stroom kosten. Meer weten? Bekijk onze spa adviespagina.

Een keer proefzitten in onze Winkel?

Natuurlijk is het fijn om te weten wat u koopt en of u hier lekker in zit. Daarom bieden wij de mogelijkheid om proef te zitten in één of meerdere modellen naar keuze. U kunt hiervoor van maandag t/m zaterdag bij ons terecht. Klik hieronder om een afspraak te maken!

Ik wil vrijblijvend proefzitten!Bekijk het assortiment

Spa kopen bij Rhodos Wellness

Welke spa past bij u?

Wij helpen u kiezen!

De keuze voor een spa kan lastig zijn. Beantwoord een aantal vragen en wij nemen contact op voor de beste spa.

Gebruik de configurator

Bekijk ons volledige assortiment buitenspa's online!

Maak kennis met Bernard van Rhodos - Rhodos.nl

Bernard Huisman

De beste buitenspa is een buitenspa die voldoet aan uw wensen. Daar help ik u graag bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak met mij!

Maak een afspraak Leer mij beter kennen
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer