Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Zwemspa’s

De ultieme zwemervaring met een zwemspa van Endless Pools.

Met een zwemspa (of swimspa) voor thuis, combineer je het beste van 2 werelden: actief zijn door te gaan zwemmen, maar ook tot rust komen wanneer je daar aan toe bent. Waar een spa alleen geschikt is voor ultieme ontspanning na een drukke dag, werk je met een zwemspa aan je conditie. Een ding hebben de spa en zwemspa gemeen: het is een boost voor je gezondheid. Je combineert namelijk een aantal dingen: zwemmen, ontspannen, trainen en plezier.

Bij Rhodos geloven we erin dat je veel plezier wil hebben van je zwemspa en deze dan ook vaak wil gebruiken. Daarom vind je bij ons alleen modellen van de hoogste kwaliteit en met het laagste energieverbruik. We laten het je graag zien in onze showroom.

De ultieme zwemervaring

Rhodos richt zich uitsluitend op de zwemspa’s van Endless Pools: bij uitstek de zwemspa voor de ultieme zwemervaring. Deze beschikken over turbines, die zorgen voor een ongeëvenaarde zwembeleving, onder andere doordat er tijdens het zwemmen geen turbulentie is. Dit wordt bij zwemspa’s met een jetpomp vaak veroorzaakt door luchtbellen.

Ga je voor een Endless Pools? Dan heb je de keuze uit 3 series: Recsport, Swimcross en de E-serie. Laat je adviseren door onze specialisten, om erachter te komen welk model het beste past bij jouw gewenste zwemervaring.

Wat kost een zwemspa?

Hoeveel een zwemspa kost, is heel erg afhankelijk van de serie die je kiest en welke opties er vervolgens op zitten. Doordat er zoveel mogelijk is, is het erg lastig om aan te geven. We adviseren daarom om voor het beste advies en een prijs, langs te komen in onze winkel. Zo kun je samen met een specialist kijken welk model het beste bij jouw wensen en eisen past.

Installatie door ons eigen montageteam

Na aanschaf van een zwemspa nemen we graag de montage op ons. Met ons eigen montageteam zorgen we dat de zwemspa op de gewenste plek geplaatst en geïnstalleerd wordt. We plaatsen ze altijd met een hijskraan. Deze kunnen wij voor je regelen, als dat gewenst is. Alles is erop gericht om je zoveel mogelijk te ontzorgen.

Een swimspa testen in onze showroom?

De keuze voor de juiste swimspa is niet altijd een makkelijke. Daarom bieden we in onze showroom de mogelijkheid om vrijblijvend te komen proefzwemmen. Onder begeleiding van een specialist kun je hierdoor 2 series in onze showroom testen: RecSport- en E-serie. De E-serie beschikt over de meest geavanceerde turbine in combinatie met een onderwater loopband. Ondanks dat de turbine erg krachtig is, kan deze zo ingesteld worden dat ook een beginnende of gemiddelde zwemmer er perfect in zwemt.

Ik wil vrijblijvend proefzwemmen

Endless Pools series

RecSport-serie

  • Perfect als plunge pool
  • Normale zwemervaring
  • Inclusief zitplaatsen

SwimCross-serie

  • Ergonomische zitplaatsen
  • Geavanceerde zwemervaring
  • Uitbreidbaar met extra spa

E-serie

  • Optie voor loopband onderwater
  • Ultieme zwemervaring
  • Ook voor wedstrijdzwemmers
Maak kennis met Bernard van Rhodos - Rhodos.nl

Bernard Huisman

De beste zwemspa is er één die voldoet aan jouw wensen. Daar help ik je graag bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen