Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Massagestoel

De beste massagestoel kopen. Test gratis in onze Showroom.

Een massagestoel wordt steeds populairder in Nederland. Niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven. Met een massagestoel kunt u de spieren in uw lichaam een heerlijke massage geven. Dit verbetert de bloedsomloop en versnelt het herstel van uw spieren. Wij zijn al overtuigd van de werking van massagestoelen, en daarom hebben we een aantal modellen in onze showroom staan.

Massagestoel kopen – ultieme ontspanning binnen handbereik

Een massagestoel kopen doet u natuurlijk bij Rhodos. We zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste dealer van Nederland. De stoel scant uw rug, om zo de beste massage te geven. In sommige gevallen is er ook een rugverwarming aanwezig, om de massage nog aangenamer te maken.

Bekijk het assortimentInformatie aanvragen

Massagestoel kopen bij de specialist - Rhodos.nl

Voordelen van een Massagestoel

 • Een persoonlijke massage wanneer u wilt
 • Volledige scan van het lichaam voor de beste massage
 • Hoge kwaliteit en een lange levensduur
 • Altijd minstens 10 massagestoelen in onze winkel
Bekijk in onze winkel

Elektrische massagestoel gemaakt van echt leer

Onze elektrische massagestoelen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, dat voor een hele lange tijd meegaat. Het zit niet alleen heel comfortabel, maar het geeft ook een luxe uitstraling aan de ruimte. Sommige modellen zijn naast leren bekleding ook uitgerust met luidsprekers, zodat u tijdens de massage uw favoriete muziek kunt luisteren.

Altijd al eens een massagestoel willen uitproberen? Bezoek onze showroom en test ze vrijblijvend. Zo komt u erachter hoe het zit en of het wat voor u is.

Massagestoel voor bedrijven – bekijk de zakelijke opties

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven zien de voordelen van massagestoelen op de werkvloer. Door af en toe te ontspannen, neemt de productiviteit toe. Lees hier meer over de voordelen van massagestoelen op de werkvloer. Voor zakelijke klanten, zoals in de zorgsector, kunnen we een mooie offerte op maat maken. Liever eerst een massagestoel huren? Ook dat is mogelijk bij ons. Dit kunt u aangeven bij het aanvragen van een offerte. Ruim 30 bedrijven zijn al overtuigd van de voordelen van massagestoelen. U ook? Vraag dan een offerte aan.

Zakelijke offerte aanvragenBekijk onze adviespagina

Een Massagestoel Kopen in 4 simpele stappen

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  U bent vaak pas overtuigd van de werking van een massagestoel door het zelf te ervaren. Daarom is het verstandig om eens langs te komen in onze showroom. Hier krijgt u van ons wat drinken en kunt u rustig bij de verschillende modellen kijken.

 2. Deskundig advies van een Specialist

  U heeft de verschillende modellen gezien en wilt graag wat persoonlijk advies. Onze specialist helpt u bij het maken van de beste keuze. Er zijn een aantal modellen geselecteerd en we laten u de stoelen testen, zodat u de verschillen kunt voelen.

 3. Bezorging & Montage door onze montagedienst

  U heeft de keuze gemaakt voor een massagestoel: gefeliciteerd! Nu moet de stoel nog bezorgd en geïnstalleerd worden. Dit kunnen wij volledig uit handen nemen. Onze montagedienst maakt met u een afspraak en we leveren de stoel op de afgesproken dag op locatie.

 4. Begin met ontspannen

  De stoel staat en onze monteur heeft u uitgelegd hoe de stoel precies werkt. Nu kunt u zelf aan de gang. Nadat wij weg zijn kunt u heerlijk genieten van uw eigen elektrische massagestoel. Heeft u achteraf nog vragen? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Maak kennis met Gea Huisman - Rhodos.nl

Gea Huisman

Adviseur fitness & infraroodcabines

Ik geef u graag het beste advies over onze massagestoelen! Meer weten over de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen