Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Massagestoelen in de gezondheidszorg

Voor medewerkers
Bezoekers, cliënten en bewoners
Advies op maat
Laat alles zien

Massagestoelen zijn steeds vaker terug te vinden in de zorgsector, zoals bij ziekenhuizen, fysiopraktijken, tandartsen of verzorgingstehuizen. Welke voordelen dit met zich meebrengt leggen we op deze adviespagina uit. Het is niet alleen voor medewerkers, maar ook voor bezoekers een perfecte oplossing. Wilt u weten waarom? Lees dan snel verder.

massagestoel in gezondheidszorg

Professionele massagestoelen voor medewerkers

Voor medewerkers kan een professionele massagestoel een goede toevoeging zijn, omdat het meerdere voordelen heeft. Zo zorgt een massagestoel dat stress vermindert en dat de arbeidsproductiviteit toeneemt. Rhodos Wellness plaatst regelmatig massagestoelen in ziekenhuizen, fysiopraktijken en tandartspraktijken, die voor de medewerkers bedoeld zijn.

Massagestoel voor bezoekers, cliënten en bewoners

Ook voor bezoekers, cliënten of bewoners is een massagestoel ideaal. Zo is er vaak een terug te vinden in een wachtkamer, om het wachten aangenamer te maken. De spierspanning neemt af en de bloedsomloop wordt gestimuleerd, wat grote positieve effecten heeft. Dit zien we vaak terug bij bewoners van een verzorgingstehuis.

Voordelen voor medewerkers

  • Verbetert de bloedsomloop
  • Vermindert druk op wervels
  • Reducering van stress
  • Verhoogt arbeidsproductiviteit
  • Goede vervanger van een masseur
Werking van een massagestoel

Rhodos geeft volledig advies op maat en op locatie

Advies nodig over het optimaal inzetten van één of meerdere massagestoelen op locatie? Onze specialist helpt u graag verder. Het is mogelijk om in onze winkel advies te krijgen, maar wij kunnen ook bij u op locatie komen om de ruimte(s) te leren kennen en om zo nog beter advies te kunnen geven. Rhodos kan ook grotere aantallen massagestoelen leveren aan de zakelijke markt.