Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Massagestoel in ziekenhuizen

Juist advies
Werken in een ziekenhuis
Laat alles zien

Steeds vaker zien we massagestoelen terug in ziekenhuizen. Voor mensen in de wachtkamer is het tijdverdrijf; voor medewerkers kan het het ziekteverzuim drastisch verlagen. Hoe dat komt leggen we hieronder uit. Het AD schreef in samenwerking met een ziekenhuis over de positieve effecten die massagestoelen daar hebben. Lees het artikel hier.

Voordelen van een massagestoel

  • Tijdverdrijf voor mensen in de wachtkamer
  • Verlaagt het ziekteverzuim aanzienlijk
  • De beste ontspanning voor belaste spieren
  • Binnen een kwartier weer vol energie
Lees meer voordelen

Het juiste advies is essentieel

We weten dat advies over de juiste massagestoel heel belangrijk is. Er wordt natuurlijk vaak gebruik van gemaakt, dus de massagestoel moet niet te snel slijten. Daarvoor hebben we een aantal zeer geschikte modellen, die onderhoudsvrij zijn en jarenlang meegaan, speciaal voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Onze adviseurs geven vrijblijvend advies op locatie of in onze showroom.

Werken in een ziekenhuis is zwaar

Dat werk in een ziekenhuis zwaar is, zijn de meesten het over eens. De hele dag lopen, mensen verzorgen of zelfs optillen: het is zwaar werk, dat op een bepaald moment zijn tol kan eisen. Daarom is slechts 15 minuten in een massagestoel al genoeg om alle spiergroepen volledig te ontspannen.

We zien vaak dat deze faciliteit aanwezig is voor medewerkers, zodat ze minder snel lichamelijke klachten krijgen en het ziekteverzuim, als gevolg hiervan, afneemt. Benieuwd naar wat het voor uw afdeling kan betekenen?