Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Hoe werkt een massagestoel?

De basis
Programma & Intensiteit
Voordelen massagestoel
Volledige lichaamsscan
Laat alles zien

Een massagestoel wordt steeds populairder, maar wat is de werking van een massagestoel? Is het echt zo goed als een echte masseur en wat zijn de mogelijkheden? Op deze adviespagina leggen we uit welke voordelen het voor u kan bieden. U weet straks volledig hoe het werkt en of het bij u past, dus lees snel verder.

Massagestoel kopen bij de specialist - Rhodos.nl

De basis van een goede iRest massagestoel

Massagestoelen van iRest focussen zich op volledige ontspanning, die u zelf in de hand heeft. Alles is gericht op eenvoud, zodat u zelf in staat bent een volledig programma in te stellen – de massagestoel doet de rest. Door de bewezen werking zijn deze stoelen steeds vaker terug te vinden in huizen, maar biedt ook voordelen op de werkvloer.

Er zijn veel mogelijkheden die allemaal hieronder worden toegelicht. Ook vragen worden hieronder beantwoord.

Kies zelf het programma en intensiteit van de stoelmassage

Bij iRest massagestoelen kiest u zelf het massageprogramma. Hierbij heeft u keuze uit bijvoorbeeld relax, comfort of stijfheid. Elk programma is goed voor andere doeleinden. Zo is het relax-programma meer geschikt voor stimulering van de bloedcirculatie en het stijfheid-programma voor spiermassages en het verlagen van spierspanning. Wilt u geen programma selecteren? Dan is het ook mogelijk om een individuele beweging te selecteren.

Tip: na het selecteren van een programma of beweging, kunt u de intensiteit van de massage naar wens instellen. Dat maakt het geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Volledige massage met de beste technieken

Door jarenlang onderzoek worden de massagestoelen steeds beter. De airbags en rollers zorgen voor een intense massage. Tijdens de massage is het zelfs mogelijk om rugverwarming aan te zetten. Dit doet u eenvoudig via het overzichtelijke bedieningspaneel.

Bekende massagetechnieken in deze massagestoel zijn: kloppen, klappen, schoudergrepen, kneden en Shiatsu.

Voordelen van een massagestoel

  • Masseert uw volledige lichaam
  • Vervanging van de masseur
  • Stimuleert de bloedcirculatie
  • 24 uur per dag beschikbaar
Massagestoel testen

Volledige scan van uw lichaam en een verstelbare lengte

De massagestoelen zijn uitgerust met een systeem dat uw volledige lichaam scant. Zo krijgt u de beste massage, passend bij uw lichaam. Dit voorkomt dat de stoel op een onaangename manier masseert. Bent u wat langer? Dan kunnen sommige modellen ook nog in lengte versteld worden.