Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Voordelen massagestoel op kantoor

Voordeel 1: arbeidsproductiviteit
Voordeel 2: verlaging ziekteverzuim
Voordeel 3: lichamelijke klachten verhelpen
Laat alles zien

Een hoog ziekteverzuim, een lage arbeidsproductiviteit: het komt vaak voor binnen bedrijven. Hierbij kan een massagestoel een hele goed oplossing zijn. De voordelen van een massagestoel op kantoor zijn eindeloos. Zo zorgt het niet alleen voor een verhoging van de arbeidsproductiviteit, maar ook voor een lager ziekteverzuim. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan zeker verder!

Voordeel 1: een hogere arbeidsproductiviteit

Lang hetzelfde werk gedaan of beginnen er na een tijdje concentratieproblemen te ontstaan? Hierdoor neemt de arbeidsproductiviteit af. Om dit te voorkomen kan een massagestoel uitkomst bieden. Dit zorgt namelijk voor totale ontspanning, door één van de programma’s te selecteren. Een kwartier ontspanning per dag kan de arbeidsproductiviteit al snel laten stijgen. Medewerkers zijn meer ontspannen, wat ook de werksfeer binnen het bedrijf verbetert.

Voordeel 2: verlaging en preventie ziekteverzuim

Door een ontspannen lichaam en geest neemt het ziekteverzuim af. Stress staat namelijk op nummer 1 als grootste oorzaak van ziekteverzuim binnen bedrijven. Daarom is een massagestoel niet alleen goed voor een verlaging, maar ook voor preventie. Het zorgt ervoor dat mensen ontspannen kunnen werken en plezier houden in wat ze doen. Wanneer u het aantal verzuim uren per jaar bij elkaar optelt, kost een elektrische massagestoel maar een fractie hiervan.

Tip: pak een kwartier van uw pauze om te ontspannen in de massagestoel.

Voordeel 3: helpt lichamelijke klachten te verminderen

Last van lichamelijk klachten, zoals rugpijn, nekpijn of andere soorten pijn? De uitgebreide masseermogelijkheden kunnen al deze klachten verminderen of zelfs verhelpen. Daardoor is een fysiotherapeut niet meer nodig voor dit soort klachten. Daarnaast beschikken massagestoelen soms over een rugverwarming. Dit is een extra functie waardoor u nog meer kunt ontspannen.

Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer