Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Wij gaan binnenkort verhuizen: profiteer snel van kortingen op onze voorraad en showmodellen. Lees meer

Caldera Spa

Caldera Jacuzzi, ontworpen en geproduceerd in Amerika!

Een Caldera spa is een spa van het hoogste niveau. Caldera heeft dezelfde visie als Rhodos: alleen het beste is goed genoeg. De spa’s van Caldera zijn puur vakmanschap, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten. Onze montagedienst plaatst de buitenspa, om er zeker van te zijn dat alles goed aangesloten wordt. Natuurlijk kunt u dit ook zelf doen.

Caldera spa kopen bij de specialist van Nederland

Rhodos is al meer dan 10 jaar exclusief dealer van Caldera spa’s. Al meer dan 500 klanten hebben wij blij kunnen maken met deze prachtige modellen. Heeft u een prachtig model bij ons aangeschaft? Dan komen wij het volledig plaatsen en installeren op de gewenste plek. Nieuwsgierig?

Bekijk ons assortimentInformatie aanvragen

Caldera spa Kauai - Rhodos.nl

Voordelen van een Caldera Spa

 • Keuze uit verschillende kuipen en omkastingen
 • Ontworpen en geproduceerd in Amerika
 • Prachtig design - mooi in iedere tuin
 • Perfecte ergonomie voor ultiem comfort
Bekijk in onze Winkel van 3000m2

Caldera Jacuzzi: waar moet ik op letten?

Iedere spa kan draaien op 230v, mits er een volledige groep beschikbaar is. Krachtstroom is dus niet altijd nodig. Let erop dat dit aanwezig is op het moment dat de spa geplaatst wordt. Wanneer de Caldera spa op zijn plek staat, dient het gevuld te worden met leidingwater (geen grondwater). In grondwater zitten ijzerdelen, die het leidingwerk kunnen aantasten.

Tip: bij de aanschaf van een Caldera spa of Fantasy spa kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Meer informatie kunt u hier aanvragen.

Wat kost een Caldera spa?

De prijzen voor een Caldera spa lopen uiteen. Daarom vindt u hieronder de vanaf-prijzen voor iedere serie. Alle series en modellen zijn ook terug te vinden in onze showroom of op onze webshop.

Caldera serieVanaf-prijs
Caldera Vacanza4.995 euro
Caldera Paradise7.500 euro
Caldera Utopia9.500 euro
Bekijk alle modellen op onze webshop

De beste jets voor ultieme ontspanning

De ergonomische lijnen van de stoelen en liggedeeltes zijn zo goed, dat u ultiem kunt ontspannen. In de kuip van sterk acryl zijn jets verwerkt, die u tijdens het zitten of liggen een heerlijke massage kunnen geven. Een Caldera spa is volledig opgebouwd uit de beste materialen, zoals zuinige verwarmingselementen en pompen om de spa schoon te houden. Zo blijven de stroomkosten laag.

Proefzitten in één van onze Caldera spa’s?

Om een gevoel te krijgen bij een spa, kan het verstandig zijn om eerst te komen proefzitten. Zo kunt u op uw gemak testen en kijken of het past bij uw wensen en eisen. Een wijntje of wat anders erbij? Ook dat regelen we! We doen alles om u zo goed mogelijk te laten ontspannen. Een keer komen proefzitten?

Ik wil vrijblijvend proefzitten!Informatie aanvragen

Caldera spa in Tilburg - Rhodos.nl

Bekijk de series op onze webshop

Utopia serie

 • Max. verbruik per maand: 225 kWh
 • Luxe Advent omkasting
 • Leverbaar vanaf 9.050 euro
Bekijk op onze webshop
Caldera Paradise serie bekijken bij Rhodos - Rhodos.nl

Paradise serie

 • Max. verbruik per maand: 140 kWh
 • Luxe omkasting met strip
 • Leverbaar vanaf 7.500 euro
Bekijk op onze webshop

Welke spa kopen? 4 simpele stappen!

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  Een ervaring zegt meer dan 1000 woorden. Daarom adviseren we altijd om langs te komen in onze Winkel van ruim 3000m2. Hier staan meer dan 10 spa’s opgesteld, om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Wanneer u onze winkel bezoekt, bieden wij u wat te drinken aan, waarna u rustig rond kunt kijken bij de verschillende modellen.

 2. Deskundig & Persoonlijk advies

  Nadat u wat heeft rondgekeken, helpt onze specialist u verder. We zijn benieuwd welke modellen u aanspreken en wat uw wensen en eisen zijn. Aan de hand hiervan komen we bij het meest geschikte model uit. Liever een andere kleur van de kuip of omkasting? Dat is allemaal mogelijk!

 3. Caldera Spa testen in onze Winkel

  Wilt u liever eerst testen voordat u besluit? We snappen dat het een fijn gevoel kan geven als u weet hoe de spa zit en wat het kan. Daarom kunt u direct een afspraak maken om eens vrijblijvend te komen proefzitten. Dit doen we vaak in de avond, zodat u in alle rust kunt zitten.

 4. Plaatsing door onze Montagedienst

  Gefeliciteerd, u heeft een keuze gemaakt! Vanaf nu bent u in het bezit van uw eigen Caldera spa. Deze moet natuurlijk nog wel geplaatst worden. Dit neemt onze montagedienst volledig uit handen. Mocht er een kraan nodig zijn voor het tillen, regelen wij dit tegen een meerprijs. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Maak kennis met Bernard van Rhodos - Rhodos.nl

Bernard Huisman

Oprichter & Adviseur Spa's

De beste buitenspa is een buitenspa die voldoet aan uw wensen. Daar help ik u graag bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak met mij!

Maak een afspraak Leer mij beter kennen
Wij gaan binnenkort verhuizen: profiteer snel van kortingen op onze voorraad en showmodellen. Lees meer