Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Fantasy Spa

De mooiste Fantasy spa's, gemaakt met passie.

Een Fantasy spa is de eenvoudige versie van de luxe en uitgebreide Caldera spa’s. Vervaardigd uit één stuk kunststof, om ervoor te zorgen dat de isolatiewaarde extreem hoog is. Door het oog voor detail van de ontwerpers, staan de Fantasy spa’s prachtig in iedere tuin. Stem het af op uw tuin, door te kiezen uit één van de beschikbare kleuren.

Fantasy spa’s bij Rhodos Wellness

Rhodos is al sinds 1993 dé specialist in buitenspa’s. Door onze jarenlange ervaring kunnen we deskundig en persoonlijk advies geven. Iedereen heeft andere wensen en eisen en dit verdient persoonlijke aandacht, om zo tot de beste keuze te komen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Fantasy spa kopen? - Rhodos.nl

Waarom een Fantasy Spa?

  • Hele goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Geschikt tot wel 5 personen
  • Extreem lange levensduur door Amerikaanse productie
  • Beperkte kleurkeuze en minder jets dan Caldera spa's
Bekijk in onze Winkel van 3000m2

Perfect instapmodel vanaf 3.495 euro

Het instapmodel van Fantasy, geschikt voor 2 personen, is de Fantasy Spa Aspire. Het maximum aantal personen in een model van dit merk, is 5 personen. Daarbij is er ook nog de keuze voor een ergonomisch ligbed, waarin jets verwerkt zijn. Zo kunt u nog meer ontspannen na een drukke dag.

In onze Winkel van 3000m2 staan meerdere modellen opgesteld, zodat u de voordelen zelf kunt ervaren.

Wat kost een Fantasy Spa?

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Daarom is het vaak lastig om een indicatie te geven van de stroomkosten. De verwarmingselementen zijn van hoge kwaliteit, waardoor het stroomverbruik geminimaliseerd wordt. Hieronder een overzicht van de verschillende types, met daarbij voor hoeveel personen het model geschikt is. De stroomkosten zijn per maand gemiddeld 30 euro.

Type Fantasy SpaAanschafprijsAantal personen
Aspire€ 3.4952 personen
Drift€ 3.8954 personen
Embrace€ 4.1953 personen
Splendor€ 4.4955 personen
Entice€ 4.9955 personen

Let op: de prijzen zijn exclusief plaatsing en een eventueel benodigde hijskraan.

Verschillende kleuren en krachtige jets

De spa’s van Fantasy zijn verkrijgbaar in een aantal mooie kleuren: zandkleur, donderbruin en grijs. Ieder model is voorzien van een aantal massagejets, om u een fijne massage te geven tijdens een sessie in de spa. De ingebouwde LED lampen kunnen verschillende kleuren geven, voor een prachtig aanzicht in de avond. Door het gebruik van licht materiaal, is de spa eenvoudig te verplaatsen. Het grootste model is slechts 165kg (zonder water).

Plaatsing en installatie door onze montagedienst

En de plaatsing: hoe werkt dat? Door de lichtgewicht kuip zijn deze modellen eenvoudiger te verplaatsen dan de zwaardere Caldera Spa’s. Wanneer de plek moeilijk te bereiken is, kiezen we er soms voor om een hijskraan het werk te laten doen. Onze montagedienst zorgt ervoor dat de spa gebruiksklaar is wanneer ze klaar zijn.

Offerte aanvragenIk wil proefzitten

Fantasy spa bovenaanzicht - Rhodos.nl
Maak kennis met Bernard van Rhodos - Rhodos.nl

Bernard Huisman

De beste buitenspa is een buitenspa die voldoet aan uw wensen. Daar help ik u graag bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak met mij!

Maak een afspraak Leer mij beter kennen