Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Loopband

Hardloopbanden van de beste merken, voor ultieme prestaties!

Toe aan een échte uitdaging? Het gevoel krijgen alsof u een berg op rent? Of toch liever wandelen? Met een loopband zijn de mogelijkheden eindeloos. Stel uw favoriete programma in en begin met sporten! Tijdens het programma bent u in staat om de snelheid en hellingshoek naar wens aan te passen, wanneer u wat zwaarder of lichter wilt trainen.

Loopband kopen voor ultieme prestaties

De mogelijkheden die een loopband biedt, zijn eindeloos. Programma’s, hellingshoek, snelheid: dit kiest u allemaal zelf. Met sommige loopbanden heeft u zelfs de mogelijkheid om door een bos of een grote stad te lopen of rennen. Alle modellen zijn te testen in onze grote winkel van ruim 3000m2! Nieuwsgierig?

Bekijk ons assortimentInformatie aanvragen

Loopband kopen bij Rhodos Wellness - Rhodos.nl

Voordelen van een Loopband

 • Ervaar het gevoel van hardlopen of wandelen
 • Een workout doen wanneer u dat wilt
 • Keuze uit veel uitdagende trainingen
 • Bepaal zelf de hellingshoek en loopsnelheid
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Hardloopbanden van de beste merken

Alleen de beste merken zijn goed genoeg. Dit houden we al aan sinds 1993. Continu zijn we bezig om ons assortiment fitnessapparatuur uit te breiden met nieuwe topmerken, om zo het beste aanbod te hebben. Hierbij kijken we naar klantwensen, maar ook zeker naar de eisen die zij stellen aan hardloopbanden.

Door goed naar feedback te luisteren, lukt het ons steeds weer om onze klanten de beste loopband te bieden, waar ze al hun trainingsdoelen mee kunnen halen. Lees hier alles over onze fitnessapparaten.

Hoe werkt een elektrische loopband?

Het is natuurlijk de bedoeling dat u vooruit komt op een elektrische loopband. De krachtige motor, die aan de voorkant van de loopband is geplaatst, zorgt ervoor dat u snelheden tot meer dan 20km/u kunt bereiken! Het stabiele en sterke frame zorgt voor meer stabiliteit tijdens uw workout en vermindert de kans op blessures.

Uitgebreide displays voor nóg meer informatie

Op het display zijn de belangrijkste waarden af te lezen. Denk hierbij aan de hartslag, snelheid, tijd en natuurlijk de verbrande calorieën. Maar wat als u net een stapje extra wilt? Tegenwoordig zijn er displays, waarmee u Netflix kunt kijken of waarmee u door een bos of stad kunt rennen. Loopbanden met deze optie hebben wij ook in onze Winkel opgesteld staan! Loopband testen?

Ik wil een Loopband testenInformatie aanvragen

Loopbanden in onze winkel - Rhodos.nl

Welke loopband kopen? Test en vergelijk!

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  U klikte al een tijdje rond op onze website en besloot uiteindelijk om onze winkel te bezoeken: goede keuze! Na ontvangst laten we u eerst even rondkijken, zodat u alvast wat loopbanden kunt bekijken en eventueel testen.

 2. Advies van een échte specialist

  Nadat u wat heeft rondgekeken, komt onze specialist erbij om de mogelijkheden toe te lichten. Waar moet rekening mee gehouden worden en welke wensen heeft u? Aan de hand van dit gesprek maken we ter plekke de beste selectie.

 3. Gefeliciteerd, u maakte een keuze!

  Uw eigen loopband – hoe voelt dat? Vanaf nu kunt u trainen wanneer u dat wilt. Na een uitgebreid gesprek en deskundig advies, is de keuze gevallen op een prachtig model, die voldoet aan al uw eisen. Voordat u gaat, wilt u er toch nog even op staan: begrijpelijk!

 4. Montage door onze montagedienst

  Voor nu moet u het nog even zonder uw nieuwe loopband doen. Hij moet eerst nog bij u thuis bezorgd worden, tenzij u hem direct meeneemt. Onze montagedienst maakt met u een afspraak voor bezorging en montage. Na de plaatsing kunt u direct aan de slag!

Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer