Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Zakelijk fitness kopen
Voordelen zakelijk sporten
Reductie van bedrijfskosten
Laat alles zien

Zakelijk fitness aanschaffen biedt vele voordelen, vooral voor uw medewerkers. Welke voordelen dat zijn en wat de mogelijkheden zijn om fitnessapparatuur bij ons aan te schaffen of te leasen, leest u hieronder! Onze fitnessapparaten zijn geschikt voor (semi-)professioneel gebruik en speciaal voor de zakelijke klanten hebben wij bekende en hoogwaardige merken in ons assortiment opgenomen, zoals Matrix Fitness en Life Fitness. In de afgelopen jaren hebben we onder andere brandweerkazernes, fysiopraktijken, hotels, sportscholen, zorginstellingen en politiebureaus ingericht.

180410-rhodos-100

Zakelijk fitness leasen of kopen op rekening

Wij bieden zakelijke klanten 2 mogelijkheden: fitnessapparatuur leasen of fitnessapparatuur kopen op rekening. Inmiddels hebben we meer dan 1.000 zakelijke klanten geholpen en kunnen we daarom goed advies geven over de optimale inrichting van uw fitnessruimte. Het is zelfs mogelijk dat u zelf de toestellen komt testen in onze winkel, zodat u er een beter gevoel bij krijgt.

Zakelijke offerte aanvragen

Wat zijn de voordelen van sporten op de zaak?

Er zitten een aantal grote voordelen aan sporten op de zaak en dat gaan ook steeds meer bedrijven zien. Welke voordelen dat zijn staat hieronder. Een feit is dat bedrijven die bedrijfsfitness actief stimuleren en de mogelijkheid bieden om na of tijdens werktijd te sporten, een veel lager ziekteverzuim hebben en een hogere arbeidsproductiviteit.

1. Verbeter het teamgevoel binnen uw bedrijf

Door regelmatig gezamenlijk te sporten binnen het bedrijf, verbetert u het teamgevoel. Weinig is leuker dan tijdens of na werktijd stoom afblazen, samen met collega’s. Het voordeel is dat op deze manier ook verschillende afdelingen met elkaar in contact komen.

2. Breng het ziekteverzuim aanzienlijk naar beneden

Doordat medewerkers vaker sporten, worden ze gezonder. Het effect hiervan is dat het ziekteverzuim omlaag gaat. Dat komt onder andere doordat sporten stress vermindert. 35% van het verzuim wordt ook nog eens veroorzaakt door inactiviteit van spieren en gewrichten, door niet regelmatig te sporten.

3. Zakelijk sporten verhoogt de prestaties

Doordat sporten stress vermindert en de geest even vrij maakt, is er na het sporten vaak sprake van een prestatieverbetering of verhoging van de arbeidsproductiviteit. Het blijkt dat sportende medewerkers positiever, energieker en enthousiaster zijn op hun werk.

Waarom fitnessapparatuur van Rhodos?

  • Al meer dan 1.000 zakelijke klanten
  • Persoonlijk & Deskundig advies
  • Servicebeurten van fitnessapparaten mogelijk
  • Grootste zakelijke aanbieder sinds 1993

Besparing van bedrijfskosten van wel 268.000 euro

Uit onderzoek van TNO is gebleken dat een reductie van het ziekteverzuim van 1 a 2 procent een besparing kan opleveren van 268.000 euro voor een bedrijf met 500 medewerkers. Naast de reductie van kosten is het gewoon heel leuk om met collega’s intensief te sporten en doelen te behalen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?