Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer
Testen in onze winkel
Professioneel gebruik
Laat alles zien

Life Fitness is een leverancier van semi-professionele fitnessapparatuur en bestaat al sinds de jaren ’60. Miljoenen mensen geloven in de kracht van Life Fitness en zijn in het bezit van één van de beschikbare fitnessapparaten. Toen de eerste Hometrainer, de LifeCycle, werd geïntroduceerd, stond het merk pas écht op de kaart. Doordat het merk continu blijft presteren en duurzame producten van een hoge kwaliteit neerzet, wordt Life Fitness niet alleen gebruikt door particulieren, maar kunt u het ook tegenkomen in sportscholen of bij fysiopraktijken.

Rhodos-Life-Fitness

Life Fitness vrijblijvend testen in onze winkel

In onze winkel kunt u alle modellen van Life Fitness testen. Of een aantal, want wij hebben er inmiddels meer dan 40 staan. Met hulp van een specialist komt u bij het beste fitnessapparaat, passend bij uw wensen en eisen. Het assortiment bestaat uit hometrainers, crosstrainers, spinningfietsen, loopbanden, en roeitrainers.

Maak een afspraak

U komt Life Fitness ook tegen in sportscholen en fysiopraktijken

Niet alleen bij particulieren, maar ook in de professionele wereld heeft Life Fitness een bekende naam. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf heeft al vroeg voeten aan de grond gekregen in Europa – en terecht. Wanneer u een sportschool of fysiopraktijk binnenloopt, is de kans groot dat u fitnesstoestellen van Life Fitness ziet staan. Onze specialisten kunnen u met passie alles over dit merk vertellen, dus we zien u graag eens in onze winkel.

Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer