Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Roeitrainer

Grootste assortiment Roeimachines van Nederland!

Het liefst alle belangrijke spieren van uw lichaam trainen? Met een roeitrainer is dat mogelijk. Zowel het onderlichaam als het bovenlichaam worden getraind met dit fitnessapparaat. Dit model is geschikt voor de meer ervaren sporter. Alle roeitrainers zijn vrijblijvend te testen in onze Winkel van ruim 3000m2!

Roeitrainer kopen voor optimale prestaties

Zoals al eerder aangegeven is een roeimachine geschikt voor bijna alle spieren in het lichaam. Denk hierbij aan de rugspieren, arm- en schouderspieren, beenspieren en bilspieren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bekijk ons assortimentInformatie aanvragen

Roeitrainer kopen? Grootste dealer van NL - Rhodos.nl

Voordelen van een Roeitrainer

 • Train de belangrijkste spieren in het lichaam
 • Geschikt voor de meer ervaren sporters
 • Intensieve training zijn mogelijk
 • Zelf de weerstand eenvoudig bepalen
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Welke spieren trainen met een roeitrainer

Er zijn een aantal spiergroepen die vooral getraind worden met een roeiapparaat. Allereerst natuurlijk de armspieren, door de trekbeweging die zich iedere keer herhaalt. Verder worden de rugspieren, buikspieren, beenspieren en bilspieren getraind tijdens een workout.

Veruit de meeste spiergroepen worden op dit apparaat getraind. Zelfs nog meer dan op een loopband of een hometrainer!

Inklapbare roeitrainer voor wat extra ruimte

Sommige roeiapparaten hebben de mogelijkheid om na de training ingeklapt te worden. Zet het fitnessapparaat neer wanneer u het nodig heeft en berg het na de training weer eenvoudig op. Zo bespaart u ruimte. Inklappen doet u door een bevestigingspen los te maken en het apparaat omhoog te bewegen.

Twijfelt u? lees hier alles over onze fitnessapparatuur.

De beste keuze voor een full-body workout

Volgens onze specialisten is dit fitness roeiapparaat de beste keuze voor een intensieve full-body workout. Train alle belangrijke spieren in uw lichaam tegelijk met deze alleskunner! Test het vrijblijvend in onze showroom en ervaar het zelf!

Vrijblijvend een roeitrainer TestenOfferte aanvragen

 

Roeitrainers en loopbanden in de showroom - Rhodos.nll

Welke Roeitrainer kopen? 4 eenvoudige stappen!

 1. Bezoek onze winkel van 3000m2

  Online wat rondgeklikt, maar toch wel benieuwd naar onze fysieke winkel? Begrijpelijk! Hier kunt u vrijblijvend alle fitnessapparaten testen. Na binnenkomst laten we u eerst even rondkijken, nadat we u wat te drinken hebben aangeboden. Zo kunt u op uw gemak alvast een selectie maken en eventueel wat testen.

 2. Deskundig advies van een Specialist

  Nadat u wat heeft rondgekeken, gaat onze specialist u helpen aan de beste roeitrainer. Zit u er goed op, of is het model net niet geschikt voor u? Met het beste advies komt u daar achter. Ervaar zelf of een roeimachine bij u past, door uitvoerig te testen. Heeft u vragen? Die kunt u tijdens het gesprek meteen stellen.

 3. Gefeliciteerd, u heeft een keuze gemaakt!

  Na uitgebreid testen en vergelijken, heeft u een keuze gemaakt. Deze roeitrainer gaat u écht helpen om uw doelen te bereiken. Nu moet het apparaat natuurlijk nog wel bij u bezorgd worden. Het liefst wilt u het ook laten installeren. Natuurlijk is dat ook mogelijk! Onze montagedienst neemt hiervoor contact met u op, of we plannen direct een dag.

 4. Montage door onze montagedienst

  De dag is aangebroken dat uw eigen roeitrainer bezorgd en geïnstalleerd gaat worden. Onze monteurs zijn al vroeg op weg. Een half uur van tevoren bellen ze, om aan te geven dat ze er bijna zijn. Nadat het apparaat op de gewenste plek is geïnstalleerd, leggen we u nog even uit hoe het werkt. Zo kunt u meteen aan de slag!