Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showroom van 2600 m2. Bekijk showroom

Crosstrainer

Tunturi crosstrainer, Matrix crosstrainer, Life Fitness crosstrainer en nog veel meer topmerken!

Een crosstrainer wordt vaak gebruikt voor de meer intensieve trainingen. Daarom zijn ze vooral geschikt voor het opbouwen van conditie en afvallen. Met de hendels traint u ook nog eens uw armspieren en schouderspieren. Rhodos is al sinds 1993 de specialist, met een showroom van 3000m2. Hier kunt u vrijblijvend crosstrainers testen – we hebben meer dan 300 fitnessapparaten opgesteld staan.

Crosstrainer kopen – front-driven en rear driven

In ons assortiment hebben wij zowel crosstrainers front-driven als rear driven. Het verschil hiertussen zit hem in het vliegwiel. Deze is bij front-driven aan de voorkant te vinden, en bij rear-driven aan de achterkant van de crosstrainer. Bij Rear-driven is de beweging die u maakt te vergelijken met hardlopen. Bij Front-driven is de beweging langer en is het te vergelijken met langlaufen.

Bekijk ons assortiment
Crosstrainer kopen bij Rhodos Wellness - Rhodos.nl

Waarom een crosstrainer kopen bij Rhodos?

 • Vrijblijvend Crosstrainers testen in onze Winkel
 • Eigen Montagedienst voor de Installatie
 • Het beste advies van gepassioneerde Specialisten
 • Ook na de aankoop de beste Service
Bezoek onze Winkel van 3000m2

De mooiste merken voor de beste prestaties

Wanneer een crosstrainer er goed en robuust uitziet, is dat mooi meegenomen, maar het draait natuurlijk maar om één ding: de prestaties die u met het apparaat kunt behalen. Hiervoor hebben wij een perfect assortiment samengesteld, zodat u altijd de crosstrainer vindt, die het beste bij u past. Op deze manier heeft u er veel langer plezier van en stimuleert het u om het beste resultaat te behalen.

De mooiste merken hebben wij opgesteld staan in onze Showroom van 3000m2. Denk hierbij aan Sole en Tunturi, maar ook professionelere crosstrainers van bijvoorbeeld Life Fitness en Matrix.

 

Uw trainingsdoelen halen – iedere dag weer

’s Ochtends wakker worden en beginnen met een work-out; weinig is verfrissender dan dat. Tijdens het sporten wordt endorfine aangemaakt, wat ervoor zorgt dat u nog lekkerder in uw vel zit. Dit is één van de redenen waarom wij adviseren om ’s ochtends te gaan sporten op de crosstrainer, voordat u de dag begint. Natuurlijk kan dit ook op ieder ander moment van de dag. Wilt u de meest intensieve trainingen doen? Bekijk dan eens onze professionele crosstrainers.

De beste crosstrainers testen bij de specialist

Natuurlijk is het beter om een crosstrainer eerst te testen, om zeker te weten dat het model bij u past. Er zijn namelijk nogal wat factoren die bij crosstrainers kunnen verschillen. Dit kan de stand van de hendels zijn, het aantal trainingsprogramma’s of de weerstandsniveau’s. Testen in onze showroom? Laat het ons weten!

Ja, ik wil crosstrainers testen!Informatie aanvragen

Crosstrainer bij Rhodos kopen - Rhodos.nl

In 4 stappen uw eigen Crosstrainer van Rhodos

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m²

  Het beste advies wat wij kunnen geven: kom eens langs in onze Winkel in Oldebroek, onder Zwolle. Hier hebben wij tientallen crosstrainers opgesteld staan van verschillende merken. Bij binnenkomst krijgt u van ons een kop koffie, of iets anders, en kunt u op uw gemak rondkijken.

 2. Vrijblijvend de crosstrainers testen

  Nadat u samen met een specialist een aantal crosstrainers heeft geselecteerd, kunt u ze testen. Zo komt u erachter wat de verschillen zijn en kunt u de crosstrainers vergelijken. Hieruit komt uiteindelijk het meest geschikte model. Nog één keer testen om het zeker te weten en u bent de trotse eigenaar van uw eigen crosstrainer.

 3. Wij bezorgen en installeren Thuis

  U bent nu de eigenaar van een crosstrainer – hoe nu verder? Natuurlijk moet het apparaat bij u thuis komen en het liefst gaat u dan ook meteen trainen. In samenspraak met onze specialist is het mogelijk dat wij de crosstrainer bezorgen en op iedere gewenste plek installeren. Woont u wat hoger? Geen probleem, dan gaan we met de lift.

 4. U kunt meteen trainen

  De crosstrainer staat, u heeft een uitleg gehad en snapt volledig hoe het toestel werkt. Nadat wij een handtekening voor ontvangst hebben gekregen, kunt u uw sportkleding aantrekken en trainen of op een later moment gebruik maken van de crosstrainer. Simpel!

Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showroom van 2600 m2. Bekijk showroom