Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Airbike

De airbike: een redelijk onbekend fitnessapparaat, met een hele hoge effectiviteit. U traint met luchtweerstand, waardoor de training nog zwaarder wordt. Een airbike helpt u om binnen een korte tijd een hoog aantal calorieën te verbranden. Dit soort trainingen worden ook wel HIIT (high intensity interval training) genoemd.

Airbike kopen? Bekijk de mogelijkheden in onze Winkel

Afvallen of een goede conditie opbouwen? De airbike is geschikt voor verschillende doeleinden. Om erachter te komen of het bij u en uw doelstellingen past, kunt u meerdere airbikes testen in onze winkel. Hier staan meer dan 5 modellen opgesteld. Voordat u een fitnessapparaat koopt, adviseren we altijd om vooraf te testen. Alleen zo komt u tot de beste keuze.

Bekijk ons assortimentOfferte aanvragen

Spinningfiets bij Rhodos kopen - Rhodos.nl

Voordelen van een Airbike

 • Goed te combineren met andere soorten oefeningen
 • De weerstand wordt automatisch hoger bij intensieve trainingen
 • U traint zowel armspieren als beenspieren
 • Lage belasting op spieren en daarom goed voor revalidatie
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Wat is een airbike?

Eigenlijk is het een combinatie van een hometrainer en een crosstrainer. Er wordt namelijk zittend een fietsbeweging gemaakt, waarbij ook de armen gebruikt worden. Tijdens de training wordt de weerstand hoger, wanneer u harder traint. U hoeft de weerstand dus niet zelf in te stellen.

In onze winkel hebben wij verschillende airbikes opgesteld staan, van Schwinn, Tunturi en Assault Fitness. Stuk voor stuk topmerken, die een hoge kwaliteit leveren.

Welke spieren traint u ermee?

Er zijn een aantal spieren die maximaal getraind worden met een airbike. Dit zijn voornamelijk de schouderspieren, armspieren en beenspieren. Doordat dit type fitnessapparaat gebruikt kan worden voor intervaltraining, wordt het steeds vaker ingezet voor crossfit. De meest effectieve intervaltraining is door 10 sets achter elkaar te doen, waarvan u steeds 30 seconden rustig en daarna 30 seconden maximaal traint. Zo haalt u het meeste uit uw training. Enthousiast over de airbike?

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Waarom een Airbike kopen bij Rhodos?

 1. Specialist sinds 1993

  Al sinds 1993 is Rhodos de specialist van Nederland. Door onze ervaring kunnen wij u helpen met de beste keuze voor het behalen van uw doelstellingen. Wij vinden het belangrijk dat u meteen een goed gevoel heeft bij het fitnessapparaat, omdat u er jaren mee moet kunnen doen.

 2. Fysieke winkel van 3000m2

  U moet de mogelijkheid hebben om producten te testen. Daarom hebben we in onze winkel van ruim 3000m2 meerdere modellen opgesteld staan, die u uitgebreid kunt testen. Daarbij krijgt u uitleg over de mogelijkheden en kijken onze specialisten welk model het meest geschikt is volgens hen. Natuurlijk maakt u zelf de beslissing.

 3. Team met ervaren specialisten

  Ons team met ervaren specialisten staat voor u klaar om u van het beste advies te voorzien. Door regelmatig trainingen te organiseren, brengen we de kennis over onze producten naar een steeds hoger niveau. Zo kunnen we continu het beste advies blijven geven: nu en in de toekomst.

 4. Montagedienst voor de installatie

  Heeft u een airbike gekocht? Gefeliciteerd! Onze montagedienst plaatst hem graag voor u op de juiste plek. Daarna krijgt u wat informatie over het toestel, zodat u meteen aan de slag kunt. Liever zelf afhalen in onze winkel? Dat is ook mogelijk. Laat ons dit van tevoren dan even weten.