Ma / Vr 9:00 - 17:30 | Za 9:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Airbike

De airbike: een redelijk onbekend fitnessapparaat, met een hele hoge effectiviteit. U traint met luchtweerstand, waardoor de training nog zwaarder wordt. Een airbike helpt u om binnen een korte tijd een hoog aantal calorieën te verbranden. Dit soort trainingen worden ook wel HIIT (high intensity interval training) genoemd.

Airbike kopen? Bekijk de mogelijkheden in onze Winkel

Afvallen of een goede conditie opbouwen? De airbike is geschikt voor verschillende doeleinden. Om erachter te komen of het bij u en uw doelstellingen past, kunt u meerdere airbikes testen in onze winkel. Hier staan meer dan 5 modellen opgesteld. Voordat u een fitnessapparaat koopt, adviseren we altijd om vooraf te testen. Alleen zo komt u tot de beste keuze.

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Spinningfiets bij Rhodos kopen - Rhodos.nl

Voordelen van een Airbike

 • Goed te combineren met andere soorten oefeningen
 • De weerstand wordt automatisch hoger bij intensieve trainingen
 • U traint zowel armspieren als beenspieren
 • Lage belasting op spieren en daarom goed voor revalidatie
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Wat is een airbike?

Eigenlijk is het een combinatie van een hometrainer en een crosstrainer. Er wordt namelijk zittend een fietsbeweging gemaakt, waarbij ook de armen gebruikt worden. Tijdens de training wordt de weerstand hoger, wanneer u harder traint. U hoeft de weerstand dus niet zelf in te stellen.

In onze winkel hebben wij verschillende airbikes opgesteld staan, van Schwinn, Tunturi en Assault Fitness. Stuk voor stuk topmerken, die een hoge kwaliteit leveren.

Welke spieren traint u ermee?

Er zijn een aantal spieren die maximaal getraind worden met een airbike. Dit zijn voornamelijk de schouderspieren, armspieren en beenspieren. Doordat dit type fitnessapparaat gebruikt kan worden voor intervaltraining, wordt het steeds vaker ingezet voor crossfit. De meest effectieve intervaltraining is door 10 sets achter elkaar te doen, waarvan u steeds 30 seconden rustig en daarna 30 seconden maximaal traint. Zo haalt u het meeste uit uw training. Enthousiast over de airbike?

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Waarom een Airbike kopen bij Rhodos?

 1. Specialist sinds 1993

  Specialist sinds 1993
 2. Fysieke winkel van 3000m2

  Fysieke winkel van 3000m2
 3. Team met ervaren specialisten

  Team met ervaren specialisten
 4. Montagedienst voor de installatie

  Montagedienst voor de installatie
Rick Kol - Rhodos Wellness

Rick Kol

Adviseur Fitness & Sauna's

Ik help u graag aan het juiste fitnessapparaat, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies van mij in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen