Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

World of Wellness 2024

Bezoek de openingseditie van World of Wellness en laat je inspireren

13 april 2024, World of Wellness bij Rhodos. Een dag die je wellness hart sneller laat kloppen, met demonstraties van merken als Binder, Caldera, 4 Season Outdoor, Corradi en Thermalux. Ontdek de laatste trends op het gebied van Spa’s, Zwembaden en Sauna’s, laat je inspirerenverrassen en vooral verwennen. De dag wordt compleet gemaakt door livemuziek en catering. Toegang is gratis en het event vindt ‘gewoon’ plaats in onze showroom in Oldebroek, onder de rook van Zwolle.

Klaar om je wellness reis een frisse start te geven? Wij nodigen je uit om het seizoen van ontspanning en luxe te starten met een evenement dat je niet wilt missen. In onze ruime showroom wacht een dag gevuld met alles wat je hartje begeert op het gebied van wellness. Daarnaast is dit event een opening van onze gloednieuwe showroom.

Datum: zaterdag 13 april
Openingstijden: 10:00 – 16:30 uur
Locatie: Zuiderzeestraatweg 241-A, 8096 BK, OLDEBROEK (onze showroom)

Ik heb interesse om te komen

Dit regelen we voor je

  • Smaakvolle hapjes en drankjes
  • Sfeervolle livemuziek
  • Veilige kinderzone met springkussen
  • Ultieme wellness inspiratie

Inspiratie door partners & leveranciers

Om ervoor te zorgen dat je de ultieme wellness-beleving ervaart, hebben we partners en leveranciers uitgenodigd om tijdens het evenement aanwezig te zijn, om je verder kennis te laten maken met de ongekende mogelijkheden voor een gezond en ontspannen leven.

Leveranciers als Binder, Caldera, 4 Seasons Outdoor, Corradi en Thermalux staan voor je klaar, net als onze partners, waaronder Autobedrijf Wim Prins, Autobedrijf Swinkels en Bruggeman Hoveniers.

Dit is er te doen tijdens World of Wellness

  • Winactie waarmee je een hele leuke prijs kunt winnen;
  • Wijnproeverij om te ontdekken welke wijnen écht bij jou passen;
  • Smaakvolle hapjes die je zintuigen zullen prikkelen;
  • Om het uur een zwemdemonstratie van een professionele zwemmer tegen een zwemmachine, om jou kennis te laten maken met verschillende zwemroutines;
  • Een hovenier geeft jou advies over hoe je van je tuin een wellnesstuin kunt maken;
  • Tips, adviezen en trends ontdekken bij de aanwezige partners.

Kinderen mee? Leuk! Speciaal voor hen hebben we een veilige kinderzone ingericht met een springkussen en continu toezicht, zodat je met een gerust hart van het evenement kunt genieten.

Voeg het event toe aan je agenda

Google Agenda Apple Agenda Outlook Agenda

Ontdek de wellness trends van 2024

We doen er in onze showroom alles aan om je kennis te laten maken met alle wellness trends. Tijdens het evenement betrekken we daar ook partners en leveranciers bij, om het geheel compleet te maken.

Spreek met een hovenier over de ideale inrichting van je tuin, leer hoe je van baantjes trekken in je zwembad een routine kunt maken en ontdek hoe een sauna enorme gezondheidsvoordelen met zich meebrengt.

Benieuwd naar de trends van 2024? Breng dan zeker een bezoekje aan ons evenement!

Veelgestelde vragen

Wanneer is het World of Wellness evenement?

Het event is op zaterdag 13 april en vindt plaatst tussen 10:00 – 16:30 uur.

Is het evenement gratis?

Ja, het evenement is volledig gratis. Ook hapjes en drankjes krijg je van ons.

Is er voldoende parkeerplek?

Ja, dicht bij onze showroom is een parkeerplaats geregeld, waar je je auto gratis kunt parkeren. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om je naar de parkeerplaats te leiden. Je kunt de navigatie gewoon instellen op het adres van onze showroom (Zuiderzeestraatweg 241-A, 8096 BK, Oldebroek).

Kom je op de fiets? Dan hebben we op ons eigen parkeerterrein fietsparkeerplaatsen ingericht, waar je je fiets veilig kunt neerzetten. Navigeer hiervoor naar onze showroom (Zuiderzeestraatweg 241-A, 8096 BK, Oldebroek).

Ik heb interesse om te komen
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer