Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Sauna op maat

Maatwerk sauna's die voldoen aan de hoogste standaarden.

Een sauna op maat is de oplossing wanneer u een sauna wilt die naadloos aansluit op de daarvoor bestemde ruimte. Ook wanneer er afwijkende hoeken aanwezig zijn, zoals een schuin dak, kan een sauna op maat hier volledig op aangepast worden. Ook qua samenstelling zijn de mogelijkheden eindeloos.

Sauna op maat kopen; maatwerk en vakmanschap

Al sinds 1993 bouwt Rhodos de mooiste sauna’s, van absolute topkwaliteit. Van idee tot eindresultaat: wij helpen u om uw perfecte sauna te realiseren. In onze winkel van 3000m2 staat meerdere modellen opgesteld, zodat u een overzicht krijgt van de mogelijkheden die wij bieden. Meer weten?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Sauna op maat bij Rhodos Wellness - Rhodos.nl

Voordelen van een sauna op maat

 • Volledige vrijheid in de afmetingen
 • Keuze uit de beste houtsoorten uit Scandinavië
 • Professionele opbouw en afwerking
 • Hogere kostprijs dan een voorgefabriceerde sauna
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Een maatwerk sauna geeft volledige vrijheid

Zowel onze binnensauna’s als buitensauna’s, kunnen volledig op maat gemaakt worden. De vrijheid die u krijgt bij maatwerk, is veel groter dan bij een voorgefabriceerde sauna. Hier zit u aan bepaalde maten en indelingen vast. Bij maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos.

Onze specialisten kunnen u voorzien van het beste advies. Met meer dan 1.000 geplaatste sauna’s, is Rhodos één van de grootste aanbieders van Nederland.

Inrichten van parken en appartementen

Naast dat we sauna’s op maat verkopen aan particulieren, kunnen we dit ook verzorgen voor parken en appartementen(complexen). Dit in combinatie met bijvoorbeeld infrarood of een spa. Onze montagedienst komt de sauna’s zelf plaatsen, waardoor we zelf de controle houden op de planning en kwaliteit.

De voordelen van sauna maatwerk

Door uw sauna op maat te laten maken, heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een combi sauna. Dit houdt in dat een sauna gecombineerd wordt met een infrarood sauna. Hierdoor profiteert u van het beste van beide werelden. De gezonde invloed van een sauna in combinatie met de positieve invloed van infraroodstraling.

Wat kost een sauna op maat?

De kosten zijn vooraf vaak moeilijk in te schatten. Dat komt door de eindeloze mogelijkheden die er zijn. Vanaf 4.000 euro kunnen wij u een prachtige maatwerk sauna leveren, die voldoet aan uw wensen. Hierbij kunt u zo ver gaan als u zelf wilt. Zo leveren wij ook modellen, waarbij de prijs kan oplopen tot 20.000 euro. Het is belangrijk om te vermelden dat wij altijd rekening kunnen houden met uw budget en u aan de hand daarvan adviseren. Wilt u meer weten of een vrijblijvende prijsopgave opvragen?

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Een sauna op maat: van idee tot eindresultaat!

 1. Stap 1: het idee

  Het begint allemaal bij het idee. In uw hoofd zit al het idee om een sauna te kopen, maar dan? Wat zijn de mogelijkheden en past het wel in de ruimte die u voor ogen heeft? Het beste advies dat wij kunnen geven, is om hiervoor onze Winkel van ruim 3000m2 te bezoeken, vol inspiratie en aansprekende voorbeelden.

 2. Stap 2: een passend ontwerp

  U besluit om onze winkel te bezoeken: goede keuze! Hier kunnen we u van het beste advies voorzien en meteen een passend ontwerp maken. Om het ontwerp nog sluitender te maken, kunt u een tekening van de ruimte meenemen, zodat we direct inzicht krijgen in de situatie. Wanneer we dit hebben, gaat onze specialist aan de slag.

 3. Stap 3: een uitgewerkt voorstel

  Alle wensen en eisen zijn, samen met een ontwerp, verwerkt in een eindvoorstel. Hierin sommen we onder andere de gekozen houtsoort(en) en opties op. U weet bij een bezoek aan onze winkel dus direct waar u aan toe bent en wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteindelijk krijgen we van u te horen dat wij het project voor u mogen realiseren: leuk!

 4. Stap 4: een prachtig eindresultaat

  Uw lang gekoesterde droom gaat in vervulling: de sauna wordt bij u thuis gebouwd. Al vroeg op de ochtend in onze montagedienst naar u onderweg, om de maatwerk sauna op te bouwen. Zij zorgen voor een professionele opbouw en afwerking. Vervolgens kunt u hierin volledig tot rust komen, alleen of met anderen.