Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Buitensauna

Buitensauna van Red Cedar of andere prachtige houtsoorten.

Een buitensauna moet aan andere eisen voldoen dan een binnensauna. De temperaturen buiten zijn veel lager dan de temperaturen binnen. Daarom moet de isolatie in de cabine aan hogere eisen voldoen, om de warmte goed vast te houden. Bij Rhodos weten we precies waar de perfecte sauna aan moet voldoen.

Buitensauna kopen – ontspanning in uw eigen tuin

Ontspannen in uw eigen tuin? Dat kan met een buitensauna. Gemaakt van de beste houtsoorten uit Scandinavië en volledig te personaliseren. Rhodos is al sinds 1993 de specialist, met meer dan 1.000 geplaatste cabines. Nieuwsgierig?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Buitensauna kopen? Ook maatwerk mogelijk - Rhodos.nl

Design buitensauna’s van Thermalux

Een buitensauna is een blikvanger in je tuin. Daarom mag deze best wel opvallen. Bij Thermalux snappen ze dat. Kies uit één van de series en stel deze vervolgens zelf samen. Van afwerking tot deurbeslag: we helpen je om de mooiste buitensauna voor jouw tuin te creëren.

Bij een Thermalux sauna heb je niet alleen de keuze uit een model van hout, maar heb je voor de buitenkant ook keuze uit aluminium of microcement.

De mogelijkheden bij een buitensauna op maat

Doordat wij bij Rhodos alleen buitensauna’s op maat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Een kleine buitensauna of een grote buitensauna? Alles is mogelijk. Wilt u echt iets unieks in uw tuin? Kies dan voor één van onze barrelsauna’s. Een redelijk onbekend concept, dat steeds populairder wordt.

Door alle sauna’s op maat te maken, heeft u de keuze uit de beste houtsoorten en kunt u alles volledig personaliseren. Daardoor gaat u nog meer plezier hebben van uw eigen buiten sauna.

Voordelen van een Rhodos Buitensauna

 • Ontspanning in uw eigen tuin
 • Gemaakt van de beste houtsoorten
 • Volledig zelf samen te stellen
 • Verkrijgbaar in diverse vormen en maten
Bekijk in onze Winkel van 3000m2

Volledige montage van uw buiten sauna door onze montagedienst

Uw eigen Finse buitensauna moet natuurlijk wel geplaatst worden in uw tuin. Daarbij kan onze montagedienst u helpen. Zij verzorgen de volledige bouw van de sauna, om ervoor te zorgen dat u er meteen gebruik van kunt maken. Na de installatie leggen ze uit hoe de buitensauna werkt, zodat u er zelf mee aan de slag kunt. Bent u nieuwsgierig? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons of een offerte aanvragen, om een beter beeld te krijgen van de prijs.

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Waarom een Rhodos buitensauna kopen?

 1. Sauna specialist sinds 1993

  Al sinds 1993 maken wij klanten bij met producten van absolute topkwaliteit. Door te luisteren naar wensen en eisen, zijn wij in staat om onze producten en service continu te verbeteren. Daardoor zijn wij nu de grootste aanbieder van kwaliteit sauna’s.

 2. Team met gepassioneerde specialisten

  Ons team heeft passie voor de producten waarmee ze werken. Regelmatig worden er trainingen gevolgd, om over de meest recente kennis te beschikken. Zo kunnen we onze klanten altijd de beste oplossingen bieden, waar ze jarenlang plezier van hebben.

 3. Fysieke winkel van 3000m2

  Wij vinden het belangrijk dat u onze producten moet kunnen testen. Daarom hebben we in onze winkel van ruim 3000m2 meer dan 10 sauna’s opgesteld staan. Zo kunt u zelf beoordelen welk model het beste bij u en uw tuin past. Nieuwsgierig? We zien u graag!

 4. Eigen montagedienst met ervaren monteurs

  Onze montagedienst bestaat uit ervaren monteurs, die onze producten bij u afleveren en eventueel ook installeren. Ze krijgen regelmatig trainingen, om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer