Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Barrel sauna

Een saunaton wordt volledig op maat gemaakt.

Een Barrel sauna is een prachtige en stijlvolle toevoeging aan uw tuin. Dit type sauna is heel geschikt als buitensauna en wordt gemaakt van de beste houtsoorten uit Scandinavië. Dit concept is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden en daarom zijn ze ook in steeds meer tuinen terug te vinden.

Barrel sauna kopen bij de Specialist van Nederland

Wensen en eisen zijn niet bij iedereen hetzelfde. Daarom vinden we het belangrijk om maatwerk oplossingen te bieden, waarmee we steeds weer de verwachtingen weten te overtreffen. Onze montagedienst is heel ervaren in het bouwen van Barrel sauna’s en zij nemen dit dan ook graag uit handen, wanneer u dat wilt.

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Barrel sauna kopen voor in de tuin - Rhodos.nl

Voordelen van een barrel sauna

 • Door de ronde vorm een stuk zuiniger
 • Snelle opwarming van de ruimte
 • Staat prachtig in iedere tuin
 • Lange levensduur door het gebruik van de beste houtsoorten
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Hoe werkt een barrel sauna?

De saunakachel die in de barrel sauna staat, zorgt ervoor dat de ruimte tot een hoge, aangename, temperatuur verwarmd wordt. Doordat het een ronde buitensauna is, circuleert de warme lucht efficiënt door de cabine, waardoor de stroomkosten aanzienlijk afnemen en de ruimte sneller verwarmt.

De saunakachel die in de saunaton staat, werkt op krachtstroom. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit bij de bouw aanwezig is.

Montage van de saunaton of buitensauna barrel door onze Montagedienst

Met meer dan 100 geplaatste barrel sauna’s Luna buitensauna’s, heeft onze eigen montagedienst veel ervaring opgedaan met deze sauna’s. Dit is ook terug te zien in het eindresultaat. Wilt u liever de barrel sauna zelf bouwen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Daarbij kunt u telefonische ondersteuning krijgen, mocht u er even niet uitkomen. Niet alleen barrel sauna’s, maar ook onze andere sauna’s kunnen worden geïnstalleerd door onze montagedienst. Denk hierbij aan onze Finse sauna’s en sauna’s op maat.

Leestip: wat is een barrel sauna?

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

4 redenen om bij Rhodos een Barrel Sauna te kopen

 1. Sauna Specialist met 25 jaar ervaring

  Al vanaf 1993 is Rhodos Wellness bij uitstek de specialist van Nederland. In die jaren hebben wij veel klantwensen gehoord en zijn hiermee aan de slag gegaan. Daardoor is ons assortiment volledig afgestemd op de behoeften van onze klanten. Onze sauna’s sluiten daarom naadloos aan bij alle verwachtingen en overtreffen deze zelfs.

 2. Montagedienst met echte vakmensen

  Door onze monteurs continu trainingen te geven, blijven ze op de hoogte van de nieuwste technieken. Zo kunnen we onze montagedienst steeds verder verbeteren en onze klanten nog beter helpen. Zelf bouwen? Dan kan één van onze monteurs u telefonische ondersteuning geven, wanneer het niet helemaal lukt.

 3. Grote winkel van 3000m2

  Voordat u een barrel sauna koopt, is het belangrijk om te weten hoe het eruit ziet en of het aansluit bij uw wensen. Daarom hebben we in onze Winkel diverse sauna’s opgesteld staan, om u een beeld te geven van de eindeloze mogelijkheden. Hier bent u van harte welkom, van maandag t/m zaterdag.

 4. Team met gepassioneerde specialisten

  Ons team bestaat uit specialisten met passie voor hun vakgebied. Zij kunnen alles vertellen over onze producten en hoe dit het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u bepaalde ideeën? Deel ze met onze specialisten! Zo kunnen we een mooi project naar een nog hoger niveau tillen.

Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer