Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Finse sauna

Finse Sauna op maat of standaard maat? Alles is mogelijk!

Een Finse Sauna is misschien wel de meest bekende sauna. Naast dat het enorm ontspannend is, is het ook nog eens goed voor uw gezondheid. Het zorgt ervoor dat u genoeg weerstand opbouwt en werkt pijnverlichtend bij lichamelijke klachten. Met de mooiste houtsoorten en uitgebreide opties kunt u uw Finse sauna volledig personaliseren.

Finse sauna kopen bij de Specialist van Nederland

Specialisten, dat zijn we al sinds 1993. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 1.000 klanten blijgemaakt met hun eigen Finse sauna. Volledig op maat of een standaard afmeting? alles is mogelijk. Onze montagedienst zorgt ervoor dat de sauna op de gewenste plek gebouwd wordt.

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Finse sauna van Rhodos - Rhodos.nl

Waarom een Finse sauna van Rhodos?

 • Keuze uit de mooiste houtsoorten uit Scandinavië
 • Afmetingen zelf te bepalen
 • Maatwerk Specialist sinds 1993
 • Al meer dan 1.000 geplaatste finse sauna's
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Is een Finse sauna goed voor uw gezondheid?

Ja, een Finse inbouw sauna is goed voor uw gezondheid. Hierdoor wordt u minder snel ziek. Het lichaam wordt getraind om weerstand te bieden. Ook werken deze sauna’s goed bij een te hoge bloeddruk: de warmte maakt bloedvaten wijder. Spierpijn of gewrichtspijn? De warmte van een sauna werkt hier minder goed bij. Daarvoor adviseren we een infrarood sauna.

Een Finse sauna werkt heel goed bij astma en bronchitis. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat een regelmatig bezoek aan de sauna het aantal aanvallen aanzienlijk kan verminderen.

De voordelen van een Finse sauna

Het design van een Finse sauna is, zoals de naam al zegt, Scandinavisch. Bij het ontwerp wordt er goed gekeken naar het uiterlijk van de sauna, om het perfect te laten passen in ieder interieur. Bij een sauna op maat kunt u de volledige sauna zelf samenstellen. Daardoor kan het naadloos aansluiten op uw stijl. Een groot voordeel is dat het ook nog eens naadloos verwerkt wordt in de ruimte. Het is niet aan te raden om een Finse sauna buiten te plaatsen. Hiervoor adviseren we liever echte buitensauna’s.

Waar moet u op letten?

Wat belangrijk is om te weten, is dat sauna’s altijd krachtstroom nodig hebben. Lees hiervoor de belangrijke technische aspecten. Bij zowel standaard afmetingen als finse sauna’s op maat is het mogelijk dat wij het bij u thuis inmeten, om er zeker van te zijn dat het past. Nieuwsgierig?

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Finse sauna voor ultiem genot - Rhodos.nl

Finse sauna kopen in 4 eenvoudige stappen!

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  Wanneer u een sauna wilt kopen, raden we altijd aan om onze uitgebreide winkel van ruim 3000m2 te bezoeken. Bij binnenkomst bieden we u wat te drinken aan en kunt u alvast rondkijken. Zo krijgt u een beeld van ons aanbod.

 2. Adviesgesprek met een Specialist

  Onze Specialist begeleidt u door het hele traject. Als eerste gaan we kijken of het een Maatwerk of voorgefabriceerde Finse sauna wordt. Daarna kunnen we het model volledig gaan personaliseren. Kies zelf de houtsoort, indeling van de sauna, de afmetingen en meer.

 3. De Finse sauna is samengesteld

  Na een adviesgesprek, waarin de wensen en eisen zijn doorgenomen, kunnen wij ter plekke een offerte op maat maken. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wilt u nog wat toevoegen of weglaten? Dat is dan nog steeds mogelijk.

 4. Bezorging en Montage op locatie

  De sauna is klaar en kan gemonteerd worden. Dit doet onze montagedienst bij u op locatie. Het wordt volledig gebruiksklaar afgeleverd, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw eigen sauna.