Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Luna buitensauna

Een Luna buitensauna is een nieuw concept dat steeds meer aan populariteit wint. De Luna sauna’s zijn gemaakt van Red Cedar hout, dat speciaal uit Canada is geïmporteerd. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen en weten we zeker dat we gebruik maken het beste hout. Dit model is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in sommige gevallen is maatwerk mogelijk.

Luna buitensauna kopen bij de specialist

Standaard wordt deze buitensauna van het merk Dundalk geleverd met alles wat u nodig heeft om er direct gebruik van te kunnen maken. Onze montagedienst kan helpen om de buitensauna op de gewenste plek te plaatsen. Nieuwsgierig?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Luna buitensauna kopen bij Rhodos - Rhodos.nl

Voordelen van een Luna

  • Gemaakt van hoogwaardig Red Cedar
  • Al verkrijgbaar vanaf 7.695,-
  • Prachtig Canadees uiterlijk
  • Geschikt als buitensauna door goede isolatie
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Luna buitensauna al vanaf 7.695 euro

Dundalk legt met de productie van de Luna de lat hoog: hout van hoge kwaliteit en een perfecte afwerking. Toch krijgen ze het voor elkaar om een buitensauna te produceren die al verkrijgbaar is vanaf 7.695,-. Dit soort sauna’s voldoen aan hogere standaarden dan binnensauna’s, omdat ze tegen diverse weersomstandigheden en temperaturen moeten kunnen.

Uw eigen Luna buitensauna is ontspannend én is goed voor uw gezondheid.

Functioneel design met plek voor wel 8 personen

Bij het ontwerpen van deze buitensauna is er niet alleen rekening gehouden met een mooi design, maar ook met functionaliteit. Zo is er bij de grootste Luna plek voor 8 personen. Een gezellige avond met vrienden of familie in de sauna, is dus mogelijk! U kunt gebruik maken van een houtgestookte saunakachel of een elektrische saunakachel, waarmee u temperaturen kunt bereiken van wel 110 graden Celsius.

Moderne buitensauna met uitgebreide mogelijkheden

Deze moderne buitensauna staat prachtig in iedere tuin en is voorzien van hoogwaardig materiaal, zoals gecertificeerd Red Cedar hout, prachtig afgewerkte banken en een dakafwerking die bestand is tegen alle weersomstandigheden, net als onze barrel sauna’s. Een offerte ontvangen?

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Binnen interieur Luna buitensauna - Rhodos.nl