Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Binnensauna

Een binnen sauna van Rhodos Wellness

Met een binnensauna van Rhodos heeft u een sauna van absolute topkwaliteit. Onze binnensauna’s kunnen volledig gepersonaliseerd worden, waar het naadloos aansluit bij uw wensen. Met onze eigen montagedienst kunnen we erop toezien dat de kwaliteit ook echt hoog is, zoals u van ons mag verwachten.

Binnensauna kopen bij de Specialist van Nederland

Een dag druk geweest en toe aan ontspanning? Met een eigen binnensauna bepaalt u zelf wanneer u erin stapt en bent u niet meer afhankelijk van de openingstijden van de lokale sauna. Onze Finse sauna’s en sauna’s op maat zijn van de hoogste kwaliteit. U gaat er daarom jarenlang plezier van hebben.

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Sauna kopen? De beste binnensauna's - Rhodos.nl

Voordelen van een Binnensauna

 • Sluit naadloos aan op uw interieur
 • Volledig te personaliseren
 • Bepaal zelf de afmetingen van de binnensauna
 • Gemaakt van het beste Scandinavische hout
Bekijk in onze Winkel van 3000m2

Binnensauna op maat volgens uw wensen

Een binnensauna wordt volledig op maat gemaakt. Om ervoor te zorgen dat het precies past in de gewenste ruimte, is het ook mogelijk dat een specialist bij u thuis komt, om de ruimte op te meten. Wanneer de sauna geplaatst wordt, zal dit op de centimeter nauwkeurig passen.

Voor de productie van een binnensauna op maat, worden alleen de beste houtsoorten gebruikt. Deze komen uitsluitend uit Scandinavië.

Eindeloze combinaties mogelijk met een binnensauna

Wij vinden het belangrijk dat mensen bij het samenstellen van een binnensauna de keuze hebben uit de beste houtsoorten en dat er eindeloze combinaties gemaakt kunnen worden. Afmetingen, type saunakachel, houtsoort, plaatsing van de banken: alles is zelf samen te stellen. Hier helpt onze specialist u bij. Doordat we al meer dan 1.000 sauna’s hebben geplaatst, weten wij wat de mooiste combinaties zijn en kunnen we hier goed in adviseren.

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Waarom een Binnensauna kopen bij Rhodos?

 1. Al 25 jaar de Sauna Specialist

  Rhodos Wellness is al vanaf 1993 de sauna specialist van Nederland. Door continu te luisteren naar onze klanten, kunnen we onszelf en onze producten ook continu verbeteren. Met meer dan 1.000 geplaatste sauna’s zijn we bekend met de mooiste combinaties en beste keuzes en kunnen wij u hierin adviseren.

 2. Vakkundige montagedienst voor montage

  Onze goed opgeleide montagedienst weet keer op keer weer een prachtig sauna project neer te zetten. Liever zelf een sauna bouwen? Dan is het mogelijk dat één van onze monteurs telefonische ondersteuning geeft. Onze montagedienst bestaat uit gepassioneerde vakmensen, met een brede kennis van onze wellness producten.

 3. Fysieke winkel van 3000m2

  Wij vinden het belangrijk dat u een sauna eerst kunt bekijken, voordat u besluit er één aan te schaffen. Daarom hebben wij in onze Fysieke winkel van 3000m2 een ruime collectie sauna’s staan, zodat u de saunacabines kunt zien en misschien wel het belangrijkste: u moet ze kunnen ervaren.

 4. Team met gepassioneerde specialisten

  Iedere dag zijn we bezig met het verbeteren van onze producten en service. Alleen zo kunnen we steeds weer voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en deze zelfs overtreffen. Het belangrijkste voor ons, is dat u een product koopt waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Onze gepassioneerde specialisten helpen daar graag bij.