Ma / Vr 9:00 - 17:30 | Za 9:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Binnensauna

Een binnen sauna van Rhodos Wellness

Met een binnensauna van Rhodos heeft u een sauna van absolute topkwaliteit. Onze binnensauna’s kunnen volledig gepersonaliseerd worden, waar het naadloos aansluit bij uw wensen. Met onze eigen montagedienst kunnen we erop toezien dat de kwaliteit ook echt hoog is, zoals u van ons mag verwachten.

Binnensauna kopen bij de Specialist van Nederland

Een dag druk geweest en toe aan ontspanning? Met een eigen binnensauna bepaalt u zelf wanneer u erin stapt en bent u niet meer afhankelijk van de openingstijden van de lokale sauna. Onze Finse sauna’s en sauna’s op maat zijn van de hoogste kwaliteit. U gaat er daarom jarenlang plezier van hebben.

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Sauna kopen? De beste binnensauna's - Rhodos.nl

Voordelen van een Binnensauna

 • Sluit naadloos aan op uw interieur
 • Volledig te personaliseren
 • Bepaal zelf de afmetingen van de binnensauna
 • Gemaakt van het beste Scandinavische hout
Bekijk in onze Winkel van 3000m2

Binnensauna op maat volgens uw wensen

Een binnensauna wordt volledig op maat gemaakt. Om ervoor te zorgen dat het precies past in de gewenste ruimte, is het ook mogelijk dat een specialist bij u thuis komt, om de ruimte op te meten. Wanneer de sauna geplaatst wordt, zal dit op de centimeter nauwkeurig passen.

Voor de productie van een binnensauna op maat, worden alleen de beste houtsoorten gebruikt. Deze komen uitsluitend uit Scandinavië.

Eindeloze combinaties mogelijk met een binnensauna

Wij vinden het belangrijk dat mensen bij het samenstellen van een binnensauna de keuze hebben uit de beste houtsoorten en dat er eindeloze combinaties gemaakt kunnen worden. Afmetingen, type saunakachel, houtsoort, plaatsing van de banken: alles is zelf samen te stellen. Hier helpt onze specialist u bij. Doordat we al meer dan 1.000 sauna’s hebben geplaatst, weten wij wat de mooiste combinaties zijn en kunnen we hier goed in adviseren.

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Waarom een Binnensauna kopen bij Rhodos?

 1. Al 25 jaar de Sauna Specialist

  Al 25 jaar de Sauna Specialist
 2. Vakkundige montagedienst voor montage

  Vakkundige montagedienst voor montage
 3. Fysieke winkel van 3000m2

  Fysieke winkel van 3000m2
 4. Team met gepassioneerde specialisten

  Team met gepassioneerde specialisten
Rick Kol - Rhodos Wellness

Rick Kol

Adviseur Fitness & Sauna's

Mijn doel is om u aan de juiste sauna te helpen, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies van mij in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen