Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Combi sauna

Het beste van beide werelden? Met een combi sauna heeft u een combinatie van een traditionele sauna en een infraroodcabine. Zo kunt u ontspannen wanneer u dat wilt, maar kunt u ook uw spieren blootstellen aan de intense warmte van infraroodstraling. Kunt u geen keuze maken? Kies dan allebei!

Combi sauna kopen bij de specialist van Nederland

Bij het maken van combi sauna’s, maken wij de combinatie tussen een VSB sauna en een VSB infraroodcabine. Inmiddels hebben we veel klanten blij kunnen maken met een gecombineerde sauna, die volledig op maat is gemaakt. Hierbij heeft u de keuze uit de mooiste houtsoorten, die speciaal uit Scandinavië zijn geïmporteerd. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Combi sauna kopen bij Rhodos - Rhodos.nl

Voordelen gecombineerde sauna

  • Combineer het beste van beide werelden
  • Alle elementen in één ruimte
  • Houtsoorten geïmporteerd uit Scandinavië
  • Combi sauna's zijn volledig op maat gemaakt
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Waarom een sauna infrarood combinatie?

Kiezen is lastig. Vooral wanneer u de ene keer toe bent aan een ontspannende sauna-sessie en de andere keer aan de intense warmte van infraroodstraling. In dit type sauna maakt u zelf de keuze. U kunt infraroodstraling en de saunakachel afzonderlijk gebruiken. Een combi sauna is niet opgedeeld in 2 ruimtes, maar alle elementen zitten in 1 ruimte.

Wilt u toch een keuze maken? Lees hier over de verschillen tussen infrarood sauna’s en sauna’s.

Volledige montage door onze montagedienst

Onze montagedienst is gespecialiseerd in de bouw van sauna’s en infrarood sauna’s. Ook de combinatie tussen beide soorten is geen enkel probleem. Heeft u lastige vormen in uw ruimte en weet u niet zeker of het gaat passen? Dan komen we de sauna bij u op locatie inmeten. Zo voorkomen we dat er fouten ontstaan.

Ook voor vrijblijvend advies komen we graag eens bij u thuis, om de ruimte te bekijken en om direct te kijken welke materialen het mooiste zijn in uw ruimte.

Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer