Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Infrawave infraroodcabine

Infrawave infrarood sauna’s zijn al sinds 2013 een bekende naam binnen de wereld van infrarood sauna’s. Bij Infrawave hebben ze uitstekend gekeken naar de huidige vraag binnen de markt: een kwalitatief uitstekende cabine, tegen een goede prijs. Daar is een lijn uitgekomen, die aansluit op het aantal personen dat er gebruik van maakt en waar u jarenlang plezier en profijt van kunt hebben.

Infrawave infrarood sauna kopen bij de specialist

Bij Rhodos vinden wij een ervaring heel belangrijk. Daarom hebben wij 10+ infrarood sauna’s in onze winkel opgesteld staan, zodat u kunt testen en vergelijken. Alleen zo komt u erachter welk type het beste bij u past en aansluit bij uw wensen. Nieuwsgierig?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Infrawave infrarood sauna kopen bij Rhodos - Rhodos.nl

Voordelen van Infrawave

 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Keuze uit de mooiste houtsoorten
 • Geschikt tot wel 4 personen
 • Diverse soorten infraroodstralers
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Eigenschappen van een Infrawave infraroodcabine

Dat een infraroodcabine een positief effect heeft op uw lichaam, is al langer bekend. Bij Infrawave hebben ze verschillende soorten stralers ontwikkeld, zodat er voor iedere wens een geschikte infraroodstraler beschikbaar is. Deze zijn ook geschikt bij ontstekingen.

Meer weten over infraroodstraling? Lees dan onze adviespagina over ‘wat is infraroodstraling‘.

Infrawave in huis? Volg deze 4 stappen!

 1. Bezoek onze winkel van 3000m2

  U heeft al veel gelezen over de mogelijkheden, maar bent nu toe aan het testen van één of meerdere modellen. Daarvoor hebben wij meer dan 10 modellen in onze winkel staan, die u zelf kunt ervaren. Bij binnenkomst krijgt u van ons wat te drinken, waarna u rustig rond kunt kijken.

 2. Deskundig advies van een specialist

  Wat rondgekeken? Dan komt onze specialist erbij om u te voorzien van het best mogelijke advies. Uw wensen en eisen worden in kaart gebracht en samen met onze specialist selecteert u een aantal modellen. Nog even tien minuten zitten voor de zekerheid en u weet welke het wordt.

 3. Uw eigen infraroodcabine: gefeliciteerd!

  Gefeliciteerd, de keuze is gevallen op een prachtige Infrawave cabine. Nog even uw gegevens noteren en er kan gelijk een afspraak ingepland worden om de cabine bij u thuis te plaatsen. We kiezen een datum en tijdstip waarop het u het beste uitkomt.

 4. Plaatsing door onze montagedienst

  Onze montagedienst komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u langs om de infraroodcabine te installeren. Na de installatie leggen we u nog even uit hoe alles werkt, zodat u gelijk kunt genieten van de intense straling. Zijn er vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Maak kennis met Gea Huisman - Rhodos.nl

Gea Huisman

Adviseur fitness & infraroodcabines

Ik help u graag aan de juiste infrarood sauna, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies van mij in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer