Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Reumatische klachten
Pijnbestrijding
Laat alles zien

Werkt infraroodstraling bij ontstekingen? Een veelgehoorde vraag en daarom geven wij er in dit artikel antwoord op. Dat infraroodstraling goed is voor spieren en gewrichten, is al sinds de jaren 50 bekend. De warmte dringt diep door in de huid, verbetert de doorbloeding en zorgt er zo voor dat spieren soepeler worden. Dat maakt een infrarood sauna ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten, zoals reuma of fibromyalgie.

Infraroodsauna op maat

Pijnverlichting bij reumatische klachten

Welke invloed heeft infraroodstraling op reumatische klachten? Het Medisch Spectrum Twente en Saxion Hogeschool hebben aangetoond dat infrarood straling een zeer positieve werking heeft op reumatische klachten en zorgt voor pijnverlichting. De stijfheid van spieren neemt af en de doorbloeding verbetert.

Advies: voor reumatische klachten adviseren wij de Direct Heat infraroodcabine.

Een goede keuze voor pijnbestrijding

Niet alleen bij reumatische klachten, maar ook bij fibromyalgie, blessures of spierpijn is de infrarood sauna een goede keuze. Door een goede doorbloeding herstellen spieren sneller en daardoor zult u minder pijn voelen. Onze Direct Heat infraroodcabines beschikken over Philips lampen, voor de beste en meest intense werking. Deze straling wordt niet door de lucht vervoerd, maar werkt direct in op de huid. Wanneer u de deur van de cabine open zet, merkt u dat de temperatuur hetzelfde blijft.