Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Direct Heat infrarood sauna

Direct Heat infraroodcabines voor de meest intense straling

De Direct Heat is bij uitstek de beste infrarood sauna die momenteel op de markt te vinden is. Deze korte golf infraroodstralers dringen meteen door in de huid, in tegenstelling tot andere infrarood sauna’s. Daarbij wordt straling namelijk door de lucht verplaatst. Direct Heat infraroodcabines kunt u onder andere tegenkomen in recreatieparken, hotels of wellness resorts.

Direct Heat kopen met de beste infraroodstralers

De Philips Vitae korte golf stralers zijn van de hoogste kwaliteit, voor de meest instense straling. Dat maakt de Direct Heat erg geschikt voor mensen met lichamelijke klachten, zoals reuma, fibromyalgie of ontstekingen. Deze infraroodcabines kunnen in een standaard afmeting geleverd worden of volledig op maat. Meer weten?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Direct Heat infraroodcabine van Rhodos - Rhodos.nl

Voordelen van Direct Heat

 • De infraroodstraling dringt meteen door in de huid
 • Voorzien van officiële Philips infraroodstralers
 • Gemaakt van de beste Scandinavische houtsoorten
 • Volledig in Nederland geproduceerd
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Wat maakt een Direct Heat infrarood sauna zo goed?

Bij alle soorten infrarood sauna’s wordt gebruik gemaakt van de lucht als tussenmedium. Doordat de lucht wordt verwarmd, gaat u transpireren. Het effect hiervan is uiteindelijk minder dan de werking van een Direct Heat. Hiervan dringt de infraroodstraling meteen door in het lichaam, zonder gebruik te maken van de lucht.

Wanneer u tijdens een sessie in de infrarood sauna de deur openzet, wordt het meteen kouder. Dit is niet zo bij een Direct Heat.

Voor wie is de infrarood sauna met Philips Vitae lampen geschikt?

Voor medische doeleinden is de Direct Heat heel geschikt. Niet voor niets worden deze infraroodcabines door specialisten aanbevolen bij reumatische klachten of fibromyalgie. De bewezen effectieve werking bij spier- en gewrichtspijn is dus niet onopgemerkt gebleven. Het voordeel is dat u Direct Heat cabines niet hoeft voor te verwarmen. Als u de stralers aanzet, is de werking meteen optimaal.

Dit type infraroodcabines blinken, naast effectiviteit, ook nog eens uit in kwaliteit, functionaliteit en exclusiviteit. De VSB Direct Heat cabine is te testen en te bekijken in onze showroom.

Beschikbare houtsoorten

De houtsoorten die beschikbaar zijn, zijn afkomstig uit Scandinavië en voldoen aan alle Europese normen. Wij vinden het belangrijk dat de houtsoorten hieraan voldoen, om de kwaliteit van onze infrarood sauna’s te kunnen garanderen. U heeft de keuze uit de volgende houtsoorten: Nordisch Fichte, Kiefer, Espen, Red Cedar, Hemlock en Abachi. Stuk voor stuk houtsoorten van hoge kwaliteit en de langste levensduur.

Vrijblijvende offerte aanvragenInformatie aanvragen

Waarom een Direct Heat Infraroodcabine van Rhodos?

 1. Advies van een Specialist

  Advies is misschien wel het belangrijkste aspect bij de keuze voor een infrarood sauna. Hier hechten wij veel waarde aan. Onze specialisten krijgen regelmatig trainingen, om ervoor te zorgen dat zij u het beste advies kunnen geven. Zij helpen u dan ook graag bij het maken van een keuze.

 2. Fysieke winkel van 3000m2

  Wij vinden het belangrijk dat u onze producten uitgebreid kunt testen, om er zo achter te komen of het past bij uw wensen. Daarom hebben we in onze Winkel van ruim 3000m2 een ruim assortiment Infrarood sauna’s opgesteld staan. Alleen door te testen weet u wat het beste bij u past.

 3. Montagedienst met vakkundige monteurs

  Onze montagedienst bestaat uit vakkundige monteurs, die precies weten hoe ze een prachtig project opleveren. Zij bouwen dan ook graag uw Direct Heat. Het bouwen van de infraroodcabine gebeurt altijd op een moment dat het u het beste uitkomt.

 4. Specialist sinds 1993

  Al sinds 1993 is Rhodos Wellness uw specialist. Met meer dan 1500 geplaatste infraroodcabines weten we precies wat de trends zijn en welke combinaties het beste bij een interieur passen. We nodigen u dan ook graag uit om eens een kijkje te nemen in onze Winkel.

Maak kennis met Gea Huisman - Rhodos.nl

Gea Huisman

Adviseur fitness & infraroodcabines

Ik help u graag aan de juiste infrarood sauna, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies van mij in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer