Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showroom van 2600 m2. Bekijk showroom

Zwembadrobot

Elektrische zwembad robot voor een schoon zwembad - iedere dag weer

Ook zo klaar met het schoonmaken van uw zwembad? Uren per week bezig met het onderhoud, terwijl u in die tijd liever wilt zwemmen? Een zwembadrobot ontzorgt u volledig op dit gebied. In ongeveer 1-3 uur is het hele zwembad – vaak inclusief te wand – volledig schoongemaakt. Dit verlengt de levensduur van de liner, maar zorgt er natuurlijk ook voor dat het werk voor u gedaan wordt.

Zwembadrobot kopen bij de specialist van Nederland

Bij Rhodos zien we de groeiende vraag naar gemak en eenvoud, en daarom zijn zwembadrobots enorm gewild. Met een uitgebreid assortiment, hebben we een zwembadrobot voor ieder type zwembad en van iedere grootte. In onze Winkel in Oldebroek staan meer dan 10 modellen, zodat u ze in het echt kunt zien.

Offerte aanvragenInformatie aanvragen

Zwembadrobot bij Rhodos kopen - Rhodos.nl

Waarom een zwembadrobot kopen bij Rhodos?

  • Binnen 3 uur een volledig schoon zwembad
  • Voor zwembaden tot wel 15 meter
  • Het beste advies en de hoogste kwaliteit
  • Bekende merken, zoals Zodiac en Dolphin zwembadrobots
Bekijk zwembadrobots op onze webshop

De verschillende soorten zwembadrobots

Er zijn diverse soorten zwembadrobots voor de schoonmaak van uw zwembad. In ons assortiment hebben zowel een zwembadrobot voor de bodem, als voor bodem, wand en waterlijn. De meeste modellen zijn uitgerust met een speciale techniek, die het oppervlak scant en zo heel effectief de bodem (en wand) reinigt.

Direct een zwembadrobot bestellen? Bekijk dan het volledige assortiment op onze webshop. Bent u er nog niet precies uit welke zwembadrobot het meest geschikt is voor uw zwembad? Neem dan contact met ons op voor het beste advies!

Hoe werkt een zwembadrobot

De werking van een zwembadrobot is eigenlijk heel eenvoudig. Onder iedere zwembadrobot zitten één of meerdere borstels. Waterdruk zorgt ervoor dat het apparaat zich hecht aan de bodem (en wand). Een speciaal ontwikkelde motor laat de borstels draaien, waardoor er schoongemaakt kan worden. De extra lange kabel zorgt ervoor dat de zwembadrobot moeiteloos door het hele zwembad kan gaan. Na gebruik kunt u het apparaat aan de kabaal voorzichtig omhoog halen. Wanneer het boven water komt, pakt u hem aan het handvat vast en trekt u hem uit het zwembad.

Bekijk en test de beste modellen in onze Winkel

Natuurlijk is het beter om in het echt te zien hoe een zwembadrobot werkt en of deze voldoet aan uw wensen en eisen. In onze winkel kunt u zelfs een zwembadrobot testen. Zo weet u zeker dat het bij uw zwembad past. Ook vragen kunnen direct door één van onze specialisten beantwoord worden en u kunt het model meteen meenemen, wanneer deze op voorraad is. Makkelijker kan niet.

Zwembadrobot kopen? Ruim assortiment zwembad robots - Rhodos.nl

Hulp nodig bij de juiste Zwembadrobot?

Gebruik onze configurator!

Het kiezen van een zwembadrobot is niet altijd eenvoudig. Beantwoord in onze configurator een paar vragen en wij geven u het beste advies.

Gebruik de Configurator
Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showroom van 2600 m2. Bekijk showroom