Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Stalen zwembad

Een stalen zwembad staat bekend om de lage prijs en hoge kwaliteit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een stalen zwembad inbouwen of opbouwen? Dat is geen probleem. Door de hoge kwaliteit staal gaat het in beide gevallen voor een hele lange tijd mee. U heeft al een metalen zwembad vanaf 1.000 euro. Dit is exclusief grondwerkzaamheden en eventuele zwembad toebehoren.

Stalen zwembad kopen bij de specialist van Nederland

U koop het voor een hele lange tijd en daarom moet het zwembad van topkwaliteit zijn. Rhodos werkt enkel met topmerken, zodat we de kwaliteit van onze zwembaden kunnen garanderen. De opbouw of inbouw kunnen wij voor u verzorgen, maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Meer weten over de mogelijkheden?

Meer informatie opvragenOfferte opvragen

Stalen zwembad kopen bij Rhodos Wellness - Rhodos.nl

Voordelen van een stalen zwembad

 • Hele goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Geschikt voor inbouwen en opbouwen
 • Snel zwemklaar door een snelle opbouw
 • Lage aanschafkosten
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Stalen zwembad inbouwen of opbouwen?

Hoe gaat dit in z’n werk? Bij het inbouwen van een stalen zwembad moet u erop letten dat hiervoor een betonplaat vereist is. Ook dienen de wanden te worden gestabiliseerd, zodat de wanden de druk kunnen houden. Wilt u wel een zwembad, maar zonder betonplaat? Dan adviseren we een houten zwembad.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden en de voor- en nadelen? Lees dan hier alles over onze zwembaden.

Een staalwand zwembad: wat komt er precies bij kijken?

Voordat dit zwembad wordt aangelegd, is het belangrijk om te weten wat er precies geregeld moet worden om de bouw goed te laten verlopen. Natuurlijk is het goed om vooraf te weten of het een inbouw zwembad wordt of niet. Wanneer het staalwand zwembad ingegraven moet worden, dient u een gat te graven dat aan alle zijden 50 centimeter breder is. Vervolgens wordt daar de betonplaat op gestort. Wanneer het hard is, kan de constructie worden opgebouwd. Daarna worden de wanden gestabiliseerd en vult u het zwembad tegelijkertijd met water. Meer weten over de mogelijkheden?

Offerte opvragenMeer informatie opvragen

Waarom een metalen zwembad van Rhodos?

 1. Fysieke winkel van 3000m2

  Wij vinden het belangrijk dat u onze producten kunt zien. Daarom hebben wij in onze winkel een uitgebreid assortiment zwembaden en zwembad toebehoren. Zo kunt u producten vergelijken en kijken wat het meeste voldoet aan uw wensen en eisen.

 2. Team van ervaren specialisten

  Een team met specialisten staat klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Weet u al precies wat u wilt? Dan denken we mee om het plaatje compleet te maken. Weet u het nog niet? Ook dan denken we mee om u de beste keuze te laten maken.

 3. Specialist sinds 1993

  Al sinds 1993 helpen wij klanten bij het maken van de beste keuzes. Wij geloven dat persoonlijk en deskundig advies het belangrijkste is en daar investeren wij in. Onze specialisten krijgen regelmatig trainingen om de kennis continu naar een hoger niveau te tillen.

 4. Ervaren montagedienst

  Een ervaren montagedienst staat voor u klaar om u te ondersteunen. Wilt u liever het hele project door ons laten doen? Geen probleem, onze monteurs doen dit graag voor u. Ook zij krijgen regelmatig trainingen om de verwachtingen telkens weer te overtreffen.