Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18
Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer

Houten zwembad

Houten zwembad kopen - geschikt voor opbouw, inbouw of half inbouw

Een houten zwembad biedt vele voordelen. In ons uitgebreide assortiment hebben wij meerdere afmetingen en vormen. Zo is er altijd een model dat bij u en uw tuin past. Door de eenvoudige constructie kost het niet veel moeite om een houten zwembad volledig te bouwen. Van alle zwembaden is dit het meest eenvoudige soort.

Houten zwembad inbouw – graaf het bad volledig in

Houten zwembad inbouwen? Dat is geen enkel probleem. Het hout is bestand tegen de omstandigheden onder de grond. Daardoor gaat het houten zwembad niet rotten. Een groot voordeel is dat bij een houten zwembad geen betonplaat nodig is. Vlak het zand af, leg er PU-platen op en vervolgens wordt daar de hele constructie op gebouwd.

Ik wil een persoonlijke offerte Ik wil meer informatie

De voordelen van een houten zwembad

 • Géén betonplaat en stabilisatie nodig
 • Geschikt voor Opbouw & Inbouw
 • Eenvoudige montage door ons of uzelf
 • Levensduur van 10 tot 15 jaar
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Volledig gemonteerd door onze montagedienst

Natuurlijk wilt u het zwembad in uw tuin hebben staan. Onze montagedienst, die inmiddels al 400 houten zwembaden heeft geplaatst, zorgt ervoor dat het volledig wordt opgebouwd. Met kennis van de producten en materialen, dragen zij zorg voor de bouw en aansluiting van de apparatuur. Na aflevering van het zwembad, kunt u meteen een duik nemen. De levensduur is gemiddeld 10 tot 15 jaar.

Bent u zelf handig? Dan kunnen wij u ook ondersteunen in de bouw. Zo kunnen wij ook een deel van de bouw uit handen nemen, door de liner in te hangen en de apparatuur aan te sluiten. Meer weten over de mogelijkheden?

Geen betonplaat met een houten zwembad

Waar andere zwembaden een betonplaat nodig hebben, is dit bij een houten zwembad niet nodig. Dit maakt het in de aanschaf een stuk voordeliger. Ook is stabilisatie van de wanden niet nodig. In ons assortiment hebben zijn 2 zwembadmerken opgenomen die zowel boven als onder de grond geplaatst kunnen worden. Dit zijn Gardipool houten zwembaden en Cerland houten zwembaden.

Kom langs bij dé specialist van Nederland

Net als wij overtuigd van de vele voordelen? Sinds 1993 werken wij aan de mooiste projecten voor de leukste klanten. Bekijk onze referenties, om te zien aan welke projecten we hebben gewerkt. In onze webshop kunt u alvast kijken welke modellen wellicht het beste bij u en uw tuin passen. Dit maakt de uiteindelijke keuze wat makkelijker.

In onze winkel hebben we een aantal voorbeelden staan, net als allerlei zwembad toebehoren om het compleet te maken. Hierbij kunt u denken aan producten die het onderhoud eenvoudiger maken, zoals een zoutelectrolyse of zwembadrobot. Ook zwembad warmtepompen voor een heerlijk warm zwembad.

Cerland Urban zwembad in Belgie

Bekijk de Houten Zwembaden in onze webshop

Alle vormen en afmetingen overzichtelijk weergegeven

Gardipool houten zwembaden

 • Levensduur 10-15 jaar
 • De beste kwaliteit
 • Voor opbouw & inbouw
Bekijk in de Webshop

Cerland houten zwembaden

 • Levensduur ongeveer 10 jaar
 • De beste prijs
 • Voor opbouw & inbouw
Bekijk in de Webshop

Uw houten zwembad kopen in 4 stappen

 1. Bezoek onze winkel van 3000m²

  Een houten zwembad schaft u aan voor een langere periode. Daarom is het belangrijk om te weten wat u koopt. In onze zwembad winkel in Oldebroek hebben wij meerdere houten zwembaden opgesteld staan. Bij binnenkomst krijgt u een kop koffie, of iets anders, en kunt u rustig rondkijken.

 2. Adviesgesprek met een Specialist

  Nadat u heeft rondgekeken bent u aardig overtuigd van de vele voordelen van een houten zwembad. Met één van onze specialisten kijkt u welke afmetingen en vorm het meest geschikt is voor uw tuin. Wilt u uitbreidingen, zoals een warmtepomp of een zoutsysteem? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

 3. De bouw van het zwembad

  U bent eruit. Het wordt een houten zwembad – gefeliciteerd! Nu moet het natuurlijk nog gebouwd worden. Dit kunt u zelf doen, maar ook volledig of gedeeltelijk uit handen geven. Onze montagedienst ontzorgt u graag door het zwembad te bouwen en de apparatuur aan te sluiten. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent.

 4. Geniet van uw eigen houten zwembad

  Het zwembad is gebouwd en vanaf nu heeft u uw eigen houten zwembad in de tuin liggen. Na een uitleg over de werking van de installatie, zit ons werk erop. We nemen alle dozen en verpakkingsmaterialen weer mee, zodat uw tuin er weer netjes uitziet. Tijd om een duik te nemen!

Morgen, zaterdag 13 april, organiseren wij ons inspirerende World of Wellness event. Kom jij ook? Lees hier meer