Ma / Vr 9:00 - 17:30 | Za 9:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Zoutelectrolyse

Zoutwatersysteem voor de beste desinfectie van uw Zwembad

Chloor is over het algemeen een agressievere vorm van het zwembad schoonmaken. Met een zoutelectrolyse zorgt u ervoor dat u schoner kunt zwemmen en dat er flink op chloor kosten bespaard wordt. We merken dat de zoutelektrolyse steeds gewilder wordt en dat mensen overtuigd raken van de vele voordelen die een zoutelektrolyse biedt.

Zoutelektrolyse kopen voor de beste zwembad reiniging

Een zoutelectrolyse kopen bij Rhodos biedt vele voordelen voor uw zwembad. Nooit meer rode en geïrriteerde ogen of andere problemen. Chloor op zoutbasis is is veel vriendelijker en uiteindelijk ook efficiënter. Heeft u wel liever een zwembad met chloor? Dan kan dit automatisch geregeld worden met een zwembad doseerpomp.

Sugar-Valley Hidrolife Rhodos Zwembaden

Zoutelektrolyse voor- en nadelen

 • Goedkoper dan desinfectie met chloor
 • Zachter voor het lichaam dan chloor
 • Betere stabilisatie van de pH-waarde
 • Het systeem is duurder in aanschaf
Bekijk zoutsystemen op onze webshop

Een goed alternatief voor chloor zwembaden

Dat een zwembad zoutelektrolyse een beter alternatief is dan chloor zwembaden, is zeker. Een zoutwater zwembad is niet alleen schoner, maar geeft ook minder irritaties dan chloor. Zo kunnen u en uw kinderen veilig zwemmen in schoon zwembadwater. Chloor zwembaden worden vaak ook gekenmerkt als ‘duur’, omdat chloorproducten in de aanschaf hoger zijn. Lees hier meer over een chloor of zoutwater zwembad.

De werking van een zoutelectrolyse zwembad

De werking van een zoutwatersysteem klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Het komt erop neer dat zout doormiddel van elektroden wordt omgezet in een soort chloor. Dit chloor is niet hetzelfde als het chloor dat u waarschijnlijk kent, maar is veel zuiverder en minder agressief voor de huid. Meer weten over het zoutsysteem? Neem dan contact met ons op.

Het zoutwatersysteem is eenvoudig aan te sluiten

Voor een zoutwatersysteem hoeft u niet de hele installatie om te gooien. Het systeem kan namelijk na de zandfilterpomp en voor de (eventuele) zwembad warmtepomp geplaatst worden. Het kastje van de zoutelectrolyse kan aan een muur bevestigd worden en het systeem is klaar voor gebruik. U voegt gemiddeld 4kg zwembadzout toe per 10m3 en de zoutelectrolyse zet het meteen om in natriumhypochloriet.

Informatie aanvragenPrijs aanvragen

Sugar-Valley installatie - Rhodos.nl

Zoutelektrolyse kopen in 4 simpele stappen

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  Bezoek onze Winkel van 3000m2
 2. Uitleg en demonstratie van een Specialist

  Uitleg en demonstratie van een Specialist
 3. Installatie door onze Montagedienst

  Installatie door onze Montagedienst
 4. Uitleg over het systeem

  Uitleg over het systeem
Gervin

Gervin Hoogendijk

Adviseur Zwembaden & Spa's

Een prachtig project neerzetten, daar krijg ik energie van! Ik help u graag met het kiezen van uw zwembad automatisering en geef u hierbij deskundig en persoonlijk advies. Maak snel een afspraak met mij.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen