Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Zwembadoverkapping

Onze zwembadoverkappingen zijn meer dan alleen een mooie toevoeging aan je tuin; ze zijn een sleutel tot onbeperkt zwemplezier, 365 dagen per jaar. Of je nu verlangt naar een verfrissende ochtendduik of een gezellige avond wilt doorbrengen met familie en vrienden, onze overkappingen creëren de perfecte setting voor elk moment, ongeacht het weer.

Maar de voordelen strekken zich verder uit dan alleen uiterlijk. Ontworpen met jouw comfort en gemak in gedachten, bieden onze zwembadoverkappingen niet alleen bescherming tegen de elementen, maar dragen ze ook bij aan een verlaging van de onderhoudskosten en een verhoging van de veiligheid rondom je zwembad. De energie-efficiëntie die ze bieden, maakt van jouw zwembad een duurzame keuze, terwijl je tegelijkertijd het hele jaar door kunt genieten van je investering.

Lees hieronder meer over de voordelen en de merken die bij ons verkrijgbaar zijn.

Voordelen van een zwembadoverkapping

  • Extra veiligheid, doordat kinderen en huisdieren niet onbeheerd bij het zwembad kunnen komen;
  • Minder onderhoud, doordat bladeren en ander vuil niet meer in het zwembad terechtkomen. Houd je meer tijd over om te zwemmen;
  • Samen met het zwembad verhoogt het de waarde van je huis;

Het hele jaar zwemmen

Met onze zwembadoverkappingen kun je het hele jaar door genieten van je zwembad, ongeacht de weersomstandigheden. De innovatieve constructie zorgt voor een aangename watertemperatuur, zelfs in de koudere maanden, waardoor je nooit een dag zonder zwemplezier hoeft door te brengen.

Bovendien bieden onze overkappingen bescherming tegen vuil en insecten, waardoor je zwembad altijd schoon en gebruiksklaar is. Stel je voor: een verfrissende duik op een zonnige winterdag of een ontspannen avondzwemmen onder een beschermende koepel. Met onze zwembadoverkappingen wordt elk seizoen een zwemmersseizoen.

Vraag informatie aan

Aura overkappingen van de hoogste kwaliteit

Aura overkappingen combineren innovatie met esthetiek, resulterend in een product van superieure kwaliteit. Deze overkappingen zijn uitgerust met geavanceerde functies, zoals ventilatie en UV-bescherming, die bijdragen aan een comfortabel en veilig zwemklimaat. Het ontwerp is zowel elegant als functioneel, met strakke lijnen die naadloos aansluiten bij moderne tuinen. Aura overkappingen zijn eenvoudig te bedienen, dankzij het gebruiksvriendelijke schuifsysteem. Met Aura kies je voor een overkapping die je zwembad beschermt tegen vuil en weersinvloeden, terwijl je tegelijkertijd geniet van een luxueuze uitstraling en het ultieme zwemplezier het hele jaar door.

Maak kennis met Bernard van Rhodos - Rhodos.nl

Bernard Huisman

De eerste stap naar je eigen zwembadoverkapping? We snappen dat het moeilijk kan zijn. Ik help je daarom graag verder tijdens het oriënteren. Zo weet je zeker dat je de juiste stappen zet. Neem vrijblijvend contact met ons op via de knop hieronder.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen