Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Plunge pool

Een plunge pool is een zwembad dat steeds vaker terug te vinden is in tuinen. Vanwege de afmetingen is het ideaal om in af te koelen tijdens warme zomerdagen of simpelweg te ontspannen. Typerend voor een plunge pool is de diepte van 125 cm en de afmetingen die variëren tussen 2 x 2 meter tot 5 x 3 meter.

Gemaakt van hoogwaardig HDPE

Al onze plunge pools worden gemaakt van hoogwaardig HDPE, met een wanddikte van maar liefst 10 mm. Hiermee garanderen we een lange levensduur en kleurvastheid, doordat het door en door UV-bestendig is. Daarnaast is er geen kans op osmose en is het materiaal volledig antibacterieel.

Meer weten? Lees onze blog over ‘wat is een plunge pool?

Mini zwembad in de tuin - Rhodos.nl

Waarom een plunge pool?

  • Te plaatsen in bijna iedere tuin
  • Lage energiekosten
  • Maatwerk is mogelijk
  • Het water is sneller op temperatuur
Bezoek onze showroom

Plunge pool bouwen of laten bouwen

Een plunge pool is eenvoudig te bouwen. Het wordt namelijk compleet geleverd. Leidingwerk, inbouwdelen en verlichting: alles wordt vooraf ingebouwd. Zo hoeft na plaatsing alleen het leidingwerk te worden aangesloten. Ook elementen zoals een trap of plage worden vooraf ingebouwd. U kunt ervoor kiezen om een plunge pool zelf te bouwen of door ons te laten bouwen.

Ik wil een persoonlijke offerte Ik wil meer informatie

Plunge pool prijzen

Benieuwd naar de prijs van een plunge pool? Wij hebben 2 modellen in ons assortiment: plunge pool Evia en Santorini. De Evia beschikt standaard over een rechte hoektrap en de Santorini beschikt over zowel een hoektrap als een plage (zitplek). Hieronder vindt u de prijzen in één overzicht. Daar komt nog wel de prijs voor techniek, zoals een zwembadpomp of doseersysteem, bij. Natuurlijk is het altijd mogelijk om uw eigen plunge pool samen te stellen. Hier helpen we graag bij.

AfmetingenPrijs EviaPrijs Santorini
400 x 250 x 125 cm€ 12.400€ 13.900
500 x 300 x 125 cm€ 13.900€ 15.700

*Prijzen zijn exclusief verlichting en transport.

Meer informatie over de kosten? Lees dan onze blog: wat kost een plunge pool?

Plunge pool in de tuin? - Rhodos.nl

Zwembad in een stadstuin

Zoals eerder beschreven, is dit type zwembad ideaal voor in stadstuinen. U kiest zelf de kleur van de kuip (ice blue, wit, lichtgrijs of antraciet) en bij de Plunge pool Santorini heeft u zelfs een mogelijkheid voor een lamellendek.

Plunge pool kopen?

Voor het beste advies nodigen we u graag uit in onze showroom. Liever eerst een offerte ontvangen? Dan kunt u deze vrijblijvend aanvragen. Rhodos Wellness is sinds 1993 dé specialist op het gebied van zwembaden.

> 4 verschillen tussen een plunge pool en zwembad

Hulp nodig bij een plunge pool?

Gebruik onze configurator!

Binnen 1-2 werkdagen een offerte op maat

Plunge pool configurator
Maak kennis met Bernard van Rhodos - Rhodos.nl

Bernard Huisman

Ik help u graag aan het juiste zwembad, passend bij uw wensen en eisen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies in onze winkel? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Leer mij beter kennen