Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Zelfbouw zwembad

Met een zelfbouw zwembad in uw tuin heeft u alles in eigen hand. U kunt de bouw volledig zelf regelen, met advies van één van onze specialisten. Hierbij heeft u de keuze uit diverse zwembaden. Denk hierbij aan een houten zwembad, stalen zwembad of bouwblokken zwembad. Welk zelfbouw zwembad het meest geschikt is voor u, is onder andere afhankelijk van het budget en uw handigheid. Al sinds 1993 bouwen en adviseren wij bij de mooiste zwembad projecten.

Een zelfbouw zwembad pakket prijs

Het kan lastig zijn om er achter te komen wat u precies in het zelfbouwpakket van uw zwembad nodig heeft. Daarom geven wij het beste advies, zodat u niks mist tijdens het bouwen. Ook krijgt u advies over belangrijke punten waar u rekening mee moet houden, zodat alles perfect verloopt. Meer weten?

Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Zelfbouw zwembad in uw tuin - Rhodos.nl

Voordelen van zelf zwembad bouwen

 • Volledige vrijheid in het bouwen
 • Vrijheid bij het kiezen van materialen
 • Besparen op montagekosten
 • Zelf zicht op uw eigen project
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Zelfbouw zwembad van betonblokken

Volledige vrijheid in vormen én afmetingen? Dan kunt u met zwembad betonblokken snel uw eigen zwembad bouwen. Zet de blokken eenvoudig in elkaar en vul de zwembad bouwblokken met C20/25 beton. Een levensduur van 50 jaar kan makkelijk gehaald worden met dit type zwembad.

Bij zwembad betonblokken moet u gebruik maken van een betonplaat. Snel én eenvoudig bouwen zonder betonplaat? Dat kan met houten zwembaden.

Nog eenvoudiger een zwembad zelf plaatsen

Er is een manier om nog eenvoudiger uw inbouw zwembad te plaatsen: met het Infinit’eau concept. Een modulair concept, waarbij u de afmetingen per halve meter zelf kunt bepalen. Een Infinit’eau zwembad plaatsen is met 2 personen binnen een aantal dagen makkelijk te doen. Hierbij is er wel een betonplaat nodig.

Uw inbouw zwembad compleet maken

Met alleen een zwembad bent u er nog niet. Er zijn meerdere manieren om het compleet te maken, zoals met het gebruik van automatisering. Hiermee maakt u het onderhoud nóg eenvoudiger. Laat de chloor- en pH-waarde eenvoudig regelen met chloordosering of verwarm tot wel 30 graden met een zwembad warmtepomp. Ook een lamellendek of overkapping behoren tot de mogelijkheden.

In 4 stappen uw eigen zwembad in de tuin

 1. Bezoek onze winkel van 3000m2

  Ons eerste advies krijgt u hier alvast: bezoek onze winkel van 3000m2 in Oldebroek, vlakbij Zwolle. Hier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden, voor zowel het zwembad als de toebehoren.

 2. Krijg persoonlijk advies

  Nadat u wat heeft rondgekeken, gaat u samen met onze specialist uw wensen en eisen doornemen. Wilt u het helemaal zelf bouwen of slechts een deel? En welk type zwembad past het beste bij u en uw tuin? Onze specialist helpt u hiermee.

 3. Levering van de producten

  Het zwembad en bijbehorende producten zijn uitgezocht en kunnen geleverd worden. In overleg met onze specialist wordt er een leverdatum afgesproken en zorgen wij dat alles op tijd bij u is.

 4. Uw eigen afgeronde project

  Gefeliciteerd: het project is afgerond en er ligt een prachtig zwembad in uw tuin. Hier gaat u nog tientallen jaren plezier van hebben, vooral omdat u het zelf gebouwd heeft. Komt u er tijdens de bouw niet helemaal uit? Dan helpen wij daar graag bij.