Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Infinit’eau zwembad

Infinit'eau zwembaden - verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting

Een nieuw concept met vele mogelijkheden: het Infinit’eau zwembad. Geen complete bak die in de grond moet worden gelegd, maar een stevige constructie met kunststof panelen die in elkaar worden geklikt. Daardoor is een Infinit’eau eenvoudig te plaatsen. Hiermee bespaart u op transportkosten – het transporteren van een polyester zwembad kost al snel 1.500,00 euro.

Bepaal zelf de afmetingen van Infinit’eau

Doordat het infinit’eau zwembad is opgebouwd uit panelen, zijn de afmetingen per 0,5 meter vrij te bepalen. De afmeting van één paneel is 25 centimeter. Dit geeft u heel veel vrijheid in het bepalen van de grootte. De diepte ligt wel vast. Deze is bij ieder Infinit’eau zwembad 139 centimeter.

Persoonlijke offerte aanvragenInformatie aanvragen

Infinit'eau zwembad door Rhodos - Rhodos.nl

Voordelen van een Infinit'eau zwembad

 • Bepaal zelf de afmetingen per halve meter
 • Langere levensduur dan andere zwembaden
 • Geleverd als complete set
 • Ook eenvoudig zelf te bouwen
Bezoek onze Winkel van 3000m2

Compleet inbouw zwembad voor ultiem gemak

Infinit’eau zwembaden kunnen geleverd worden als compleet pakket. Alles wat nodig is om het zwembad zwemklaar te maken, zit hierin. Een filterinstallatie, de liner en de skimmerset zijn onderdeel van dit complete pakket. Dit unieke concept is gericht op gemak en daarom kunt u de set zelf samenstellen, met onze specialist.

Wilt u liever alleen het zwembad en niet de meegeleverde filterinstallatie? Ook dat is mogelijk. U heeft dan de keuze uit één van onze andere filterinstallaties voor de zuivering van het water. Opties zoals een zwembad warmtepomp of zwembad automatisering zijn geen onderdeel van het pakket.

Infinit’eau zwembad ervaringen van onze blije klanten

We bouwen nu een aantal jaren Infinit’eau zwembaden voor onze klanten en ze zijn meer dan tevreden over de kwaliteit. Het uitgangspunt van de leverancier is dat het zwembad 70 jaar mee moet kunnen gaan. Onze ervaringen zijn heel goed en wij zijn overtuigd van dit mooie concept.

Wij kwamen voor een polyester zwembad, maar onze keuze is uiteindelijk gevallen op een Infinit’eau zwembad, omdat dit prijstechnisch veel gunstiger was en de montage eenvoudiger. Wij zijn er heel blij mee!

– Fam. van der Sluis

Infinit'eau zwembad in de tuin? Rhodos.nl

Infinit’eau zwembad prijs – alle kosten voor een Infinit’eau in één overzicht

Bij het kiezen voor een zwembad is het natuurlijk belangrijk om te weten wat het ongeveer gaat kosten. De prijzen van Infinit’eau zijn gerekend voor het zwembad, zonder de complete set. De complete set kan door uzelf worden samengesteld, en verschilt dus per persoon. Ook de kosten voor het graven en plaatsen van de betonplaat zijn hier niet in meegenomen. Infinit’eau zwembaden kunnen in iedere gewenste maat worden geleverd. Neem contact op voor een specifiekere offerte.

Afmetingen Infinit’eau zwembadPrijs Infinit’eau zwembadDiepte zwembad
3,0 x 5,0 meter (complete set)€8.348139cm
3,5 x 7,0 meter (complete set)€9.877139cm
4,0 x 8,0 meter (complete set)€11.131139cm
Maat zelf bepalen (tot 8,0 x 15,0 meter)€3.942 – €13.503 (geen complete set)139cm

Let op: bovengenoemde prijzen zijn exclusief betonplaat, graafwerkzaamheden en aanvullende wensen.

In 4 stappen uw eigen modulaire zwembad kopen

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  U heeft de keuze gemaakt voor een zwembad, maar door de vele soorten bestaat de kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bezoek onze winkel in Oldebroek en bij binnenkomst voorzien we u meteen van een heerlijke kop koffie, thee of iets anders. U kunt eerst lekker rondkijken en ideeën op doen.

 2. Adviesgeprek met één van onze Specialisten

  Onze specialist helpt u aan de hand van voorbeelden aan de beste oplossing. Een modulair Infinit’eau zwembad komt eruit als beste keuze voor uw situatie. De afmetingen en toebehoren zijn uitgekozen en u bent de eigenaar van uw eigen zwembad: gefeliciteerd!

 3. Bezorging en installatie van het zwembad

  Het zwembad is bij ons binnengekomen en de afspraak voor bezorging en installatie is gemaakt. We komen naar u toe om het Infinit’eau zwembad te bouwen. De bouw van het zwembad en de installatie van de apparatuur nemen wij volledig uit handen, tenzij u zelf wilt bouwen. Dat bent u geheel vrij in.

 4. Oplevering van het Infinit'eau zwembad

  Het zwembad wordt opgeleverd en onze monteurs geven u nog een uitleg over de werking van de apparatuur, zodat u straks alles zelf kunt aansturen. We vragen of we een foto mogen maken voor onze website en daarna vertrekken we. Zijn er na die tijd nog vragen? Dan staan we altijd voor u klaar!