Ma: 11:00 - 17:30 | Di-Vr: 09:00 - 17:30 | Za: 09:00 - 17:00 0525 - 63 16 18

Polyester zwembad

Polyester zwembad kopen met toebehoren? Bekijk ons volledige assortiment!

Een polyester zwembad aanleggen? Een groot project met een prachtig eindresultaat. Geniet samen met familie of vrienden in uw eigen tuin. Rhodos is al sinds 1993 gespecialiseerd in het advies en de bouw van polyester zwembaden. Door onze ervaring kunnen wij voorzien van het beste advies, passend bij uw wensen en eisen. Het is een investering voor een hele lange tijd, dus het moet meteen goed zijn.

Polyester zwembad bouwen in uw tuin

Onze specialisten en montagedienst doen er alles aan om een prachtig project te realiseren. Met meer dan 200 geplaatste polyester zwembaden hebben wij al veel mensen blij kunnen maken. Bekijk onze referenties om te zien wat we al geplaatst hebben. Nieuwsgierig? Vraag dan een offerte of meer informatie aan.

Ik wil een persoonlijke offerte Ik wil meer informatie

Polyester zwembad kopen bij de specialist - Rhodos.nl

Waarom een polyester zwembad van Rhodos

 • Deskundig advies van gepassioneerde adviseurs
 • Al meer dan 200 geplaatste Polyester Zwembaden
 • Grote winkel van 3000m2 in Oldebroek
 • De zwembad specialist sinds 1993
Ervaar de voordelen in onze Winkel

Polyester zwembad bak van hoogwaardige kwaliteit

De bak is vervaardigd uit één of meerdere stukken hoogwaardig polyester. Er zijn maar weinig bedrijven die erin slagen om dit soort bakken te fabriceren, doordat het hele proces heel complex is. Rhodos werkt met een bedrijf die de techniek uitstekend beheerst en er keer op keer in slaagt om polyester zwembaden van een hoge kwaliteit af te leveren.

Polyfaser is al tientallen jaren dé leverancier van de polyester zwembaden. Lees hier hoe een polyester zwembad wordt gemaakt.

Polyester zwembad prijs

De kosten van een polyester zwembad kunnen erg uiteenlopen. De polyester zwembad bak zit gemiddeld tussen de 10.000 en 25.000 euro. De transportkosten worden daar nog bijgerekend. Verder komen er nog kosten bij voor de gehele installatie, zoals filterinstallatie, warmtepomp en andere benodigdheden. Dit zorgt ervoor dat een polyester zwembad prijs vaak tussen de 30.000 en 60.000 euro zit. Dit is volledig afhankelijk van de wensen en eisen en kan dus meer of minder zijn.

Tip: Lees hier alles over een polyester zwembad plaatsen.

Toebehoren om het compleet te maken

Compleet polyester zwembad met alles erop en eraan? Nooit meer omkijken naar de waarden van het zwembad of het vuil wat erin zit? Dit kunt u met automatisering voor elkaar krijgen. Denk hierbij aan een zwembadrobot voor het vuil, een chloorsysteem of een zwembad warmtepomp. Voor advies hierover, kunt u altijd terecht in onze Showroom, waar alles overzichtelijk opgesteld staat. Liever een ander zwembad? Bekijk dan ons assortiment zwembaden.

Polyester zwembad in Gelderland | Rhodos Project - Rhodos.nl

Polyester zwembad kopen in 4 stappen

 1. Bezoek onze Winkel van 3000m2

  Om een goed beeld te krijgen van het polyester zwembad dat u wilt aanschaffen, is onze advies: bezoek een onze showroom. Hier staan zwembaden opgesteld, met de bijbehorende apparaten, zoals warmtepompen, zoutsystemen en meer. Dit kunt u onder het genot van een kop koffie, of iets anders, rustig bekijken.

 2. Een adviesgesprek met een Specialist

  Een adviesgesprek met één van onze adviseurs is een volgende stap. Hierin gaat u stap voor stap door het traject. Uw wensen en eisen worden besproken en aan de hand daarvan wordt het beste model met apparatuur uitgezocht. Zo weet u zeker dat alles kloppend is en precies past bij het model dat u wilt.

 3. Bezorging en installatie van het polyester zwembad

  U heeft een polyester zwembad aangeschaft en deze moet dan natuurlijk gebouwd worden. Dit traject neemt onze montagedienst volledig uit handen. De plaatsing van de bak, het vullen van het zwembad en de aansluiting van de apparatuur wordt volledig uit handen genomen.

 4. Genieten van uw eigen zwembad

  Nadat alles is aangelegd en draait, zit ons werk erop. Vanaf dat moment kunt u gebruik maken van het zwembad en meteen uw familie en vrienden uitnodigen. Wanneer er nog vragen zijn, leggen onze monteurs u graag uit wat u wilt weten. Geen vragen meer? Dan kunt u een verfrissende duik in het polyester zwembad nemen.